dilluns, 17 de desembre del 2007

El pressupost que no arriba

Passen les setmanes i no arriba el pressupost del nostre ajuntament per a l'any que ve. L'espera s'està fent llarga. Cal tindre en compte que ara ja va de bo. Si fins ara el nou equip de govern de Vicente Ramon podia posar excuses diguent que estava treballant amb les xifres de Gregori, ara és quan ha de posar sobre la taula quins són els seus projectes per Algemesí, i això es vorà al pressupost municipal per al 2008. No tindran cap problema per a aprovar-lo, ja que tenen la majoria absoluta, i per això no s'entén aquestes ganes d'apurar fins a les ultimes del mes de desembre per aprovar-lo.

Han tingut 6 mesos per a preparar-se aquest examen. Esperem que no es passen la última nit en vela estudiant, això voldria dir que no s'han planificat bé el temps.

La única cosa que sabem és via Gregori, que va denunciar que al darrer plenari de novembre, portaven l'aprovació del pressupost a l'ordre del dia però que es van adonar que estava ple d'errades i el van retirar per a apanyar-ho. Segons Gregori hi havia ingressos de subvencions que ja s'havien cobrat, noms de funcionaris que ja no estan o despeses que no s'han comptabilitzat, com la de 100.000 anuals que costa el lloguer del local temporal on està ara el mercat municipal. La inexperiència en aquestes coses de fer números municipals també compta i esperem que siga eixe el motiu. De totes formes, cal recordar que VR prové del món bancari i per tant esperem que aprofite l'experiència monetària per un pressupost "brillant".

Un suggeriment: Haurien de fer com la generalitat i penjar-los en la web de l'Ajuntament, perquè, és informació pública, no?

I parlant dels pressupost de la Generalitat, ha sigut tota una decepció vore que tot i la victòria del PP, al nostre poble no ens arribarà ni un euro per a cap inversió autonòmica . Els pressupostos de Francisco Camps així ho han posat de manifest. Decepcionant, desprès de tantes promeses electorals de que si guanyaven ens obririen l'aixeta de la Generalitat i ara ens hem quedat sense res de res. No arrepleguem ni amb el PSOE ni amb el PP.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, es veritat això q diuen q l´alcalde no sap parlar en públic. Al dinar del Club tortuga va repetir 2 vegades el q conten q diu sempre: "Aquest és el millor club del mòn" (sempre diu q Algemesí és el millor poble del mòn). Serà q es possa nerviós davant de la gent o es q sap expressar-se molt bé...

Anònim ha dit...

Potser si tinguérem port,
potser si tinguérem circuit,
potser si tinguérem terreny reclassificable,
potser si pintàrem algo a la Diputació,
potser si qui correspon tocara a més portes,
potser si s'oferiren projectes...
potser veuríem algun euro.

Possiblement al PP valencià només li interessava Algemesí com un simple número estadístic: una ciutat menys que governa el PSPV i una més que en governem nosaltres.

Objectiu acomplit i "si te he visto no me acuerdo"

Anònim ha dit...

Algú hem pot explicar que ha passat al raval.
Es de debó que han tirat emigrants ara prot de Nadal.
Molt agraït.

Anònim ha dit...

EL PRESSUPOST NO SE SI ARRIBARA, PERO ELS REIS D'ORIENT VENE EN HELICOPTER AL PLA,.... QUE EXTRANY NO??????

Anònim ha dit...

Si els diners no arriben ni amb el PSOE, ni amb el PP... serà que Espanya no ens apanya?

Com està això de què els Reis d'Orient venen en helicopter?

Anònim ha dit...

SI EN EL RAVAL JA NO NI HAN INMIGRANTS. PASEJAT UNA NIT PER ALLI ASOLETES I MHO CONTES...

Anònim ha dit...

En referència als inmigrants del Raval:
Va hi haure una presecucció d'uns lladres i la guàrida civil i va acavar en el Raval. Aleshores van cridar a la policia nacional i van començar a demanar papers a tots. Els altres al pillar-los per culpa dels lladres els començaren a pegar, amenaçar...
En conclusió q el merit no és del PP, sino de la policia q va fer la seua feina