dimecres, 19 de desembre del 2007

Noticiaris des del Campanar

La política d'Algemesí de vegades cansa. I ara al Nadal és un d'eixos moments que dius: ja n'hi ha prou.

Les dies prèvies a les festes nadalenques el PP i el PSOE han fet un intent de atac informatiu a totes les cases d'Algemesí enviant el seus dards informatius enverinats de revenja i de ràbia. El butlletí del PP, el Campanar, ja ha arribat a moltes bústies i supose que el del PSOE no tardarà molt perquè ja està en el format electrònic.

Per cert, els del PP que volien estalviar paper en l'ajuntament, perquè no s'apliquen la mesura en els seus butlletins?



El butlletí del PP ens intenta vendre la moto de que estan ja en marxa el grans projectes de la legislatura (Zona Oci, pas desnivell, Mercat Municipal..., . però que van poc a poc. Per tant, res que no estigam vegent els que vivim a Algemesí, que van poc a poc i sense massa planificació i sense donar informació neta i clar als ciutadans (més del mateix). Per exemple: Que ha costat para les obres del mercat? Quin projecte està fent? Estarà el pas a desnivell en maig com va anunciar VR? Tots tenim clar que cal deixar-los treballar i donar una oportunitat, però la fam de revenja i el poder els ha fet caure en moments de prepotència i de secretisme.

I per l'altra banda, la cosa tampoc es salva massa. El PSPV trau la bandera de gran crític i oblida massa fàcilment. Per exemple, ara critica al PP no cuidar una pista de voley platja al poliesportiu municipal. Si parlem de desídia a les instla·lacions esportives municipal es pot palar del camp de futbol municipal, del camp de futbol del Carrascalet, del velòdrom i fins i tot de les instal·lacions del polisportiu que fins els últims mesos (amb el camp de gespa artificial) han estat prou oblidades en els últims 20 anys.

I aquesta manipulació per part d'uns i hipocresia per part d'altres és el que provoca el cansament que ja anunciava al principi.

I per a acabar d'amanir aquesta situació et trobes amb l'ultim Berca, que ha canviat la manipulació de Gregori i els seus regidors, per la manipulació de VR, Ballester i els seus regidors. Com a exemple la foto de la portada. Jo no m'havia fixat però un amic em comenta que si ho mireu bé la foto de la portada enfoca a Camps i a VR des de baix, i així els fa semblar més grans i més importants. Ho hauran fet aposta? A més, així volen que associem a Camps a VR, i aprofitar el rebufo. per això els trauen junts. I això és només la portada, per dins la cosa segueix. Tot continúa igual, res d'un mitjà públic honest, crític i imparcial.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

S'haveu adonat que a l'últim Berca encara tenen intenció de soterrar les vies del tren, però que arrel del flyer d'Esquerra Republicana, que posa en evidència la seua hipocrèsia, al Campanar ja no diuen de soterrar-lo?

I es que s'agafa abans un mentirós que un coix!

Anònim ha dit...

Això de soterrar les vies és propaganda barata. Perquè sinó les soterren a Alfafar o a Silla que passen pel mig del poble o a la mateixa València, que porta mil anys fent-se o van a fer ara a Algemesí...

Algú s'ha adonat que a l'escut d'Algemesí el PP a començat a posar el fons, on està el Sant Jaume, de color blau clar com imitant la Senyera?

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, però continuant amb el Campanar, podem veure que tornen de nou amb el transvassament de l'Ebre. Quan es donaran conter que aquest no es farà mai? I quan es donarà conter la gent que el tema no és res més que ganes d'enfrontar catalans i valencians per fins electoralistes?

Açò si que és demagògia!

Realment volen més aigua? doncs que li la demanen a Zaplana, que és qui va vendre el riu Xúquer a Castilla la Mancha, l'any 1997 en l'anomenat Pacte de l'Aigua. Aquest és el pacte que hem de renegociar, ací és on tenim l'aigua que ens han furtat, i no dalt. La de l'Ebre és un aigua de pitjor qualitat i a més NO SOBRA. Sols teniu que anar a la desembocadura de l'Ebre i comprobar que dels 7 metres de fondària sols 1 metre és aigua dolça, mentre que els altres 6 són aigua salada que entren cap endins.
També podeu veure un far, el far de Buda, que es troba mig tapat per l'aigua perque el riu ja no aporta suficients sediments per mantindre'l, i l'aigua es menja el delta. Com van a deixar que es faça un transvassament? Si així ho feren....es convertirien en valencians.

Torne a dir, per a demagògia....la del PP.

Anònim ha dit...

Os habeis dado cuenta que el PSOE, ha empezado a utilizar su "revistilla", a partir de la perdida del Ayuntamiento?, ¿porque será?, ¿SERA PORQUE ANTES USABA EL BERCA DE TODOS LOS ALGEMESINENSES COMO PUBLICIDAD PARTIDISTA?, y, claro, como lo pagabamos todos, ¿PARA QUE GASTARSE UN CHAVO EL PSOE DE ALGEMESI?.

Anònim ha dit...

Se me olvidaba, comentarle al que habla del Ebro.

Aragon quiere convertir los Monegros, en el mayor centro de ocio de Europa, contando con el agua del EBRO,imagino que eso te parecera de maravilla, campos de golf a montones, hoteles a montones, TODO ANTES QUE DAR AGUA AL RESTO DE ESPAÑA.

Pues aviso, y lo vais a ver, CATALANES Y ARAGONESES A TIROS PARA VER QUIEN LE ROBA EL AGUA AL OTRO PARA HACER SUS "NEGOCIOS", todo menos repartir el agua a la poblacion que lo necesita.

y RESPECTO A LO QUE DICES SOBRE EL "PACTO DEL AGUA EN EL JUCAR", yo le llamaria "SOLIDARIDAD PURA Y DURA", no lo de la actualidad, VENDER AL AGUA A CAMBIO DE VOTOS.

CON "Z" de sinverguenZa

Anònim ha dit...

Anem a veure, els únics que actualment es troben en una situació de sequera són els habitants de Catalunya per si no t'havies informat. En segon lloc, els únics que ens volien llevar l'aigua als habitants d'Algemesí i a la resta de La Ribera eren els del PP amb el seu projecte de transvassament d'aigües del Xúquer al Vinalopo, i menys mal que va guanyar Zapatero i va canviar la pressa de l'aigua a l'assut de la Marquesa en Cullera, on realment sobra l'aigua. I ja va sent hora que els membres del PP aneu deixant aquests temes perque els valenicans ja es comencen a cansar d'aquest victimisme, i repetir sempre el mateix, ja que durant 4 anys el PP només s'ha centrat en l'aborrit transvassament de l'Ebre i a nivell nacional amb ETA, és que sou més ''cansinos''. I llavors va i et pareix mal que a Aragó fagen el famós macroprojecte, però al mateix temps estàs demanant que et porten l'aigua cap ací per a poder seguir urbanitzant i fent més i més ''Camps'' de golf, veus, això si que em pareix a mi demagògia i enveja. Espere que el poble valencià recapacite, i que es done compte que la dreta només sap que governar per a uns pocs. És lamentable tot el que s'està dient des del PP sobre el govern central, i que els deutes de la Generalitat vagen augmentant a passos agegantats. Quina pena més gran.

Anònim ha dit...

Sr. F:

Que el "Pacte de l'Aigua" és solidaritat? Acàs estàs boig? No saps que l'aigua que ens furta Castella és per regar Regadius extensius en la Mancha Oriental, que sols s'aguanten amb subencions europees? I saps quí rep més subencions europees?......la Duquesa d'Alba i Mario Conde, entre d'altres.

Açò és solidaritat? Donar més a qui més te?

Anònim ha dit...

Con dos cojones! La major part escrita en castellà (ui, el valensiano no lo domino.) Igual és que són de Castella-La Manxa i encara no ens hem assabentat. A veure, govern del PP: Algemesí està al costat del Xúquer, comarca de la Ribera Alta, la llengua majoritària és el valencià...Que no saben? Home, per l'amor de Déu, que encara estan a temps, no? ¿Que quieren esxribir en castellano porque tienen derecho? Clar, i isquierdo, també.

Anònim ha dit...

El unico que no se entera de donde está Algemesi, ni la "Comunidad Valenciana" ni el Antiguo Reino de Valencia, eres tu.

Despiertate ya con el sueño "Dels paisos catalans".
Y si escribimos en castellano, es por respeto (el que te falta a ti), hacia personas que entran en este blog desde otras partes, y..... no tienen ni idea del "Valencia Normalitzat", que nos uereis meter por el culo a los Valencianos.

Hablamps valenciano con nuestra familia, amigos, vecinos, conocidos, NUNCA HABLAREMOS ESA MIERDA DE COSA RARA QUE HABLAS TU, eso es solo para los valencianos renegados (en minuscula por supuesto).

Y----- efectivamente, tenemos derecho, la ley nos ampara, lo de "per collons", como a ti te gusta, es para Cuba, Venezuela, y tyodos esos paises que os encantan ...... tan democratas.

Hablaremos COMO NOS DE LA GANA sin que ningun estupido nos imponga cómo lo hemos de hacer, echais de menos las dictaduras, a pesar de que no parais de quejaros de la dictadura pasada en España.

ANTES MORT QUE CATALA, por supuesto

Anònim ha dit...

Lamentable.
Fa un temps que estic seguint la dinàmica d'este blog i, realment, em sembla molt interesant. S'aborden diversos temes de la nostra localitat desde, pense jo, un punt de vista prou independent. D'esta forma s'aconsegueix informació per poder crear-se una opinió pròpia i raonada.

No vaig a negar tindre tendències polítiques progressistes, però si hi ha que reconéixer alguna gestió positiva de l'actual govern la reconec. Per exemple: pense que el nou projecte de mercat municipal té prou més trellat que l'anterior i s'adecua més a les necesitats de la gent. Al mateix temps soc molt crític en la majoria de decisions que s'han pres en altres àrees: sous per a regidors inncesaris (o millor dit robar legalment, el nou tipus de corrupció al que ens acostumat els valencians), carpa per al germanet de la regidora, revenjes polítiques (tot el que recorde a Emili Gregori hi ha que destruir-ho), tala indiscriminada i innecesària d'arbres, apropiament d'anteriors gestions (La Vuelta a España),... i així podria estar varies hores .... Perà pense que això no es positiu

Tot açò ho escric perque estic donant-me compte que en este nou fòrum que fins ara em servia per informar-me i crear-me una opinió, està siguent rebentat per algún intrús (soc mal pensat i estic convençunt que premeditadament) que ja ho fet en altres llocs i que ha fet que vagen perguent visites i, així poc a poc, fent que desapareguen. Hi ha que ser molt poc inteligent per no veure que el impresentable que es dedica a insultar, desprestigiar i a difamar (gran técnica PPera: difama que algo queda), és el mateix que és fa nomenar JUANVFERRER en Xaveos, per exemple.

Gamieta, el que deia al començament: lamentable. I per fer-te reflexionar.

Anònim ha dit...

Ui, ui, ui! Quina por! A veure, per començar, senyor "anónimo", o no llig o no sap o no té cap intenció d'atendre el que diu la gent. Ningú no ha dit "por cojones", sinó "con dos cojones". Per continuar, això d'escriure en castellà per respecte a altra gent que puga entrar en aquest bloc, és cosa de riure. Per seguir, crec que ningú ha dit com ha de parlar vosté. Fet i fet, per mi com si parla en arameu. L'única cosa que s'ha constatat és que el Campanar (que s'haguera pogut dir tanquil·lament el campanario) venia escrit en castellà i, fins ara mateix, Algemesí està ubicat en zona valencianoparlant... Pel que respecta a això de la llengua normalitzada, tan sols comentar-li que totes les llengües del món ho estan. O creu vosté que els sevillans, quan escriuen, posen "Tengo un cabayo en Zeviya"? Ara que, en aquestes coses, parlar amb determinades persones és com predicar a una quadrilla de sargantanes del desert... Són enciclopèdies ambulants, especialistes en filologia, doctors en Història i no sé quantes coses més. País!

Doménec Gamieta ha dit...

Efectivament, no és la primera vegada que he intervingut en els comentaris per alguna postura poc tolerant i gens educada. Supose que l'objectiu dels que empren el posicionament de provocadors és fer perdre els temps al que fan aportacions el positiu per a malbaratar els esforços contestant-los.
Sóc lector habitual de Xaveos i conec molt bé allò que em dius. La reflexió sobre açó l'he deixat al post de Bon Nadal.

Anònim ha dit...

Sr, Gamieta, creo que esta usted muy equivocado en cuanto a lo de provocar por aqui, lo que no es normal, es que cuando alguien escribe algo que no os agrada, con lo cual no esta de acuerdo, os pongais como os poneis, si este blog, es solo para gente que piensa como vosotros, y no estais dispuestos a aceptar ninguna critica que se salga de las " vuestras ordenanzas oficiales", por favor, ponedlo al principio del Blog, asi sabremos que no se aceptan opiniones fuera del "pensamiento único".

Efectivamente, he escrito (como comentaba tambien alguno de los del "pensamiento unico") en el foro de xaveos.

He criticado al PSOE, he criticado al PP, y continuare criticando todo lo que me parezca mal, lo que no hare nunca, es callarme ante algo que no me guste.

Bon Nadal a tots.

Anònim ha dit...

Y en cuanto al listillo que ha hecho el comentario sobre que hay alguien (se referia a mi, por cierto), que pretende REVENTAR esto, le digo algo, : Efectivamente soy JUANVFERRER, no me hago "anomenar" asi en ningun foro, me llamo asi, y estas muy equivocado en cuanto a lo de reventar nada. El Sr. Gamieta, me merece demasiado respeto para hacer algo asi, me gusta demasiado mi pueblo para que algo asi suceda, pero lo que no hare nunca, es permitir que se haga callar a la gente ante cualquier cosa que no le guste y ante opiniones como la tuya, que no acepta criticas sobre su opinion politica.

No voy a poner ni un comentario mas en este foro, que me encanta por la persona que lo ha creado, no es mi intencion molestar a nadie, si ese nadie, tambien acepta criticas, pero veo que con gente como "el listillo que piensa que todos revientan algo" cuando hablan muy claro aunque algo exaltado, como yo, le parecen mal las criticas.

Bon Nadal y suerte con el Blog Gamieta, es de lo mejor que he visto en la red, creelo.