dimarts, 26 de febrer del 2008

El tancament de Tv3 a la plaça major

Tal i com ja van anunciar al blog d'Algemesí 2007, el pròxim dijous 28 de febrer a les 19 hores s'ha organitzat una concentració a la plaça major per defensar el dret a rebre TV3. L'organitzador d'aquest acte és una comissió d'algemesinencs per la TV3, amb el suport d'Acció Cultural del País Valencià. Independentment de la comissió, però paral·lelament, es presentarà en el plenari una moció de suport institucional al senyal de TV3. El propòsit d'aquesta iniciativa ciutadà és que tots els partits polítics algemesinencs, amb independència del seu posicionament ideològic, se sumen a aquesta reivindicació.

Aquesta comissió també s'ha afegit a l'Algesfera, i han obert un blog propi on estan posant més informació sobre aquesta iniciativa.

En el seu dia ja vam comentar el problema que suposarà per a l'Ajuntament d'Algemesí el tancament de la senyal de Tv3 ja que la nostra televisió local, Berca TV, quan no està emetent posa la senyal de Tv3. Pèro ara el nostre govern local té una tema calent damunt de la taula. En el post TV3 pot deixar vidu al Berca ja vam parlar d'açò.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

por que te metes tanto con el pp si tu defendias el pacto bloc pp, era por intereses ?

Anònim ha dit...

No puc entendre que algú recolze la NO recepció d'un senyal de televisió que hem estat gaudint durant tants anys.
És públic. És nacional. No és subversiu. No és un canal únic.
A qui no li agrade té un ventall ampli per a escollir. Per què volen que no puguem veure'l? Existeix algun partit polític DEMOCRÀTIC que puga recolzar això?
Em sembla que si fora en anglés no hi hauria cap problema...
Ens veiem demà a les 7.

Anònim ha dit...

Completament d´acord amb l´anònim respecte de TV3, lliga poc amb el món actual de la globalització, sense fronteres, posar entrebancs per veure un canal de TV. No m´agrada massa la tele, ni tinc massa temps per veure-la, però, jo tampoc entenc aquesta situació ridícula...Deuriem tenir accés a tots els canals autonòmics, europeus, mundials...i triar.

Anònim ha dit...

No és una qüestió de dretes ni d'esquerres, és una qüestió de llibertat d'expressió. I a qui no li agrade que no la sintonitze, de la mateixa manera que jo tinc desintonitzada C9.

Ens veiem demà!

Anònim ha dit...

Per la llibertat, d´expresió, per la reciprocitat total de totes les teles de l´estat, dema a les 19:00 hores a la plaça. Si a TV3

Anònim ha dit...

GRAN INAUGURACIÓ DE LA CASA DE LA JOVENTUT.... per favor si algú va estar que ens informe d'ixe gran esdeveniment local del del psd-ipa-pad-pda-nintendo

Anònim ha dit...

Hola,

Ja que l'ajuntament no fa res per a informar els joves sobre la dificultat de l'accés a la vivenda. El PSPV-PSOE et convida a una xarrada-col·loqui a càrrec de Toni Such, Diputat Membre Mesa Corts Valencianes el proper dia 29 de febrer a les 20:00 H al Consell Local Agrari.

Acudeix, T'INTERESSA!!!

Anònim ha dit...

El PP d'Algemesí va votar en contra de TV3, donant suport a la censura i el tancament d'un canal de televisió (vaja, pitjor encara que Chávez).

Per contra el PP d'Alginet va votar a favor dels senyals de TV3.

Al PP d'Algemesí manen els ultres del partit i van en contra de la llibertat d'expressió. Potser que ens ho fem mirar...

Anònim ha dit...

Ha donat alguna raó el PP d'Algemesí per la qual ha votat en contra? se li podria fer aquesta pregunta en algun plenari per a que tots pugerem saber la seua resposta?

Anònim ha dit...

Digueu-me ingenu, però esperava un posicionament més sensat i valent per part del grup popular d'Algemesí. Els feia més autònoms, més "del poble". Perquè al cap i a la fi, això és el que significa "popular", no? O siga, que ací no s'han desmarcat de l'"aparato del partido"? Vaja, vaja...
Doncs prendrem nota.
Jo també espere que donen alguna explicació racional i raonable que explique per què no han entrat en raó. Jo no en trobe cap. Almenys partint d'un raciocini lliure, plural i democràtic.