dilluns, 21 de gener del 2008

TV3 pot deixar vidu al Berca

El Berca Televisiu li ha servit un interessant problema al govern del PP de l'Ajuntament d'Algemesí. Tot i que la nostra televisió local té els dies comptats amb l'aparició de la Televisió Digital Terrestre, ja que segons diuen el canal municipal no pot emetre per digital i per tant tard o d'hora haurà de tancar les emissions. Això ja arribarà.

Però el problema imminent que ha de resoldre el regidor de mitjans de comunicació, Enrique Ballester, és que ha de fer quan tallen TV3. Tots sabem qui ha estat darrere del tancament dels repetidors d'Acció Cultural que fan possible vore el programes de la televisió autonòmica catalana al nostre territori. Tot és fruit d'una maniobra política del govern Camps per a recollir els vots del blaverisme, però al final és una maniobra contra la llibertat. Sobre aquest tema ja hi ha oberts molts debats, la solució és fàcil: A qui no li agrade que no mire TV3, però que no ens lleven l'opció d'escollir.

Però aquesta aposta del govern del PP de València també tindrà les seues conseqüències al nostre poble. Com ja sabeu tots, quan no emet Berca TV podem vore TV3. Per tant, davant el posicionament del PP de Camps, què faran Vicente Ramón i Enrique Ballester en el Berca TV?

Des del nostre Ajuntament ja han anunciat que encara que es tallen les emissions de TV3, el Berca continuarà fent emissions. I que posaran quan no estiguent fent programes locals? Continuaran posant TV3 en contra dels que pensen els seus "jefes" de València?

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí a TV3 en la Comunitat Valenciana quan deixen emitir Canal 9 a Calunya. ¿Demanem llibertat en la nostra Comunitat però no la demanem a Catunya?

Anònim ha dit...

Com que "quan deixen emetre Canal9 a Catalunya"? Qui ho impedeix? Un altra cosa és que estiguen interessats, que ho dubte molt. Per mi es deurien vore totes les autonómiques a totes les autonomíes.

Lo que amaga la ordre de Camps és prou més complicat. Si les emissions de TV3 son il·legals, les del Berca TV també ho deuen ser. Deurien clausurar també el Berca, però clar, aixó seria anar contra un ajuntament del PP així que sense cap dubte aplicaràn la famosa llei de la "doble vara de medir": als altres sí, pero a mi no. Qué és la política sense hipocresia?

Anònim ha dit...

Per a quan el berca per internet? Ja li vaig fer aquesta pregunta a VR fa 1 mes i encara no m'ha contestat.. Ho farà algun dia? o no li interessa q la gent que no viu al poble no vega els plenaris i la política local?

Anònim ha dit...

Acabe denterarme que està ficantse una superantena de telefonica al raval entre les vivendes i just on comensen les xicotetes empreses, es a la Avda Carrascalet just front a Harinas Jumilla i Matorfe, Per favor em digueu que puc fer on puc adressarme, fer una circular als veins a les empreses etc.
Gracies,no hiha temps a pedre la grua está treballant de sol a sol ja dues setmanes TENIM QUE PARARO un home ha cedit per molts diners eixe terreny.

Anònim ha dit...

Personalment he de dir, que em dona prou igual que Camps9 es veja o no catalunya, millor per a ells si no la sintonitzen ja que deixa prou que desitjar, sempre alavant al PP i de valencia que queda, no perdò que hi ha? els notices 9 i punt 2 que es com encendre la 2 entre setmana i posarse a vore els ramats de ñus.

En fi, hem de reconeixer que mitjans de comunicació en la nostra llengua hi han pocs, escrits també contaets, obres de teatre poques.

Espere sincerament que la situació s´arregle i pugam vore tots els canals del nostre domini llingüistic ademes del nostre volgut Berca tv.

Anònim ha dit...

No pense que tota aquesta gentola del PP són una banda de paletos que no es treuen la pasta dels dits, no ixen d'un embolic que ja s'han ficat en un altre. Què més els donarà a ells que nosaltres puguem veure TV3, jo conec a gent que a casa no la té sintonitzada perquè odia els catalans, a mí em sembla molt bé però, amb la mateixa llibertat que ells decideixen no sintonitzar-la, jo vull poder sintonitzar-la. Sols espere que Rajoy no guanye les eleccions perquè tenir un govern central, autonòmic i local del PP pot ser terrible!!!

Anònim ha dit...

Terrible soles, quin malson!!!

Anònim ha dit...

Fa molt que veig la tele pel cable d’Ono… em sap mal no vore el Berca, però tinc la sort de vore TV3 sense problemes. Com a valencià voldria que es veges TV3 sense problemes a valència, perquè és una de les millors cadenes generalistes que hi ha en l’actualitat i voldria que no es vegés Canal 9 en cap lloc, perquè em fa vergonya que eixa siga la televisió valenciana.

Recolze a Zatoo en que estaria bé tindre un Berca per Internet… però espere que no es convertisca en un Canal 9 local.

Anònim ha dit...

El que deurien fer es llevar el repetidor de Canal 9 per ser la pitjor cadena autonòmica d'Espanya

Anònim ha dit...

BERCA A INTERNET JA!!!

ACTUALITZACIÓ DE NOTICIES AMB FOTOS A LA PAGINA WEB DE L'AJUNTAMENT DIA SI DIA TAMBÉ JA!!!

VOLEM SABER!!!

Anònim ha dit...

Si si, també webcams que ens mostren que és el que fan hora si hora també, a vore si estan currant les 24 hores/dia que diuen.

Vinga nens, ja n'hi ha prou!

Anònim ha dit...

Com que ja hi ha prou?

No estem demanant res de l'altre món quan és sol·licita que s'actualitze la web municipal amb notícies actualitzades i amb imatges.

O tal vegada això suposa més feina per a alguns que no tenen ganes de treballar? I de cobrar ?

La manta al coll i el cabasset...

Anònim ha dit...

Crec que en un resum mensual de notícies a la revista del Berca i un resum setmanal al BercaTV és més que suficient.

Anònim ha dit...

Sempre ens quedarà per a vore TV3 per internet, desde aquest programa: http://zattoo.com/ no?

Anònim ha dit...

Al que creu que és suficient:

Actualment a l'Ajuntament tenim dos persones dedicades al tema de gabinet de premsa:
- La que ha col·locat el PP, que des del passat plenari de desembre ja li han doblat el sou i ara crec que ja cobra més de 42.000 euros a l'any. No és així Ballester?

-I a l'últim cap de premsa del PSOE que encara està per l'Ajuntament fent ara feina per als del PP, ja que tenia la feina adjudicada per un concurs públic.

Per tant, no crec que siga desgavellat demanar que ja que els algemesinencs paguem per duplicat per fer una mateixa feina que al menys els resultats siguen també el doble. I si no que ho arregle el senyor regidor de Mitjans de comunicació. Això és una bona gestió pagar per duplicat i una bona pasta?

Anònim ha dit...

Correu massa ràpid. És cert que el PP vol tancar TV3 al País Valencià, és a dir, vol censurar-la carregant-se per exemple el dret a la lliure elecció i a la llibertat d'informació. Vaja que Camps fa com Chávez: tanca televisions. Amb l'única diferència que l'espanyolam comunicatiu de torn anuncia un dels tancaments a bombo i platerets i amb l'altre callen com putes (i que em disculpen).

Però primer haurà d'aconseguir autorització legal i finalment salvar el recurs legal d'Acció Cultural contra el tancament administratiu. I la Generalitat abusa de la seua posició dominant perquè pels mateixos motius que obri expedient sancionador contra Acció Cultural pel tema TV3, se'l podia autoaplicar amb el senyal de Punt2 o el seu repetidor a Torrent.

TV3 a València la pagàrem molts ciutadans valencians amb les nostres aportacions privades. Ara el govern valencià vol fer desaparèixer les voluntats d'una part de valencians, oblidant que ho fan com a Generalitat Valenciana i no com a Partido Popular (ço és, Alianza Popular, ço és la dreta franquista no reformista).

Si voleu fer les vostres aportacions pel manteniment del senyal de TV3, cosa a la que us anime, ho podeu fer seguint la crida que Acció Cultural del País Valencià (titular dels repetidors) fa a tota la societat civil

Anònim ha dit...

Per cert, per al primer comentar-li dir-li que o ens fa tontos o no s'entera de res. La Generalitat de Catalunya mai ha posat cap impediment per a que es veja Canal 9 al Principat, és més ho està demanant totes les setmanes al conseller valencià (Rambla) i aquest o no contesta al telèfon o dona llargues. De fet, el govern català vol que allí es puguen veure tots els canals en valencià: a més dels seus també Canal 9, Punt 2, IB3 i Televisió d'Andorra.

A València ara es veu TV3 perquè molt ciutadans volem veure TV3 des de fa més de 20 anys. Els motius diversos: des d'un primer moment que permetia veure més futbol, passant per qualitat informativa (per exemple La Nit al Dia) i acabant en els últims dibuixos animats en valencià que es poden veure. Per contra, a Catalunya, cap grup de ciutadans vol veure Canal 9 (o almenys ningú ha mostrat l'interès), potser des d'un punt de vista empresarial i econòmic aquells que dirigeixen Canal 9 s'haurien de plantejar per què. Trobarien en la mala qualitat dels seus programes els motius principals.

I clar, és fàcil imaginar que faria el govern valencià tan de dretes i anticatalà (o directament xenòfob) com és si la Generalitat de Catalunya tractara d'emetre Canal 9 pel Principat sense el seu permís. Unes quantes denúncies, tot l'odi xenòfob dirigit a que els valencians odien als catalans, uns quants Jiménez Losantos i César Vidals tirant foc per la boca...

Vaja queda clar, missió del PP: fer desaparèixer el valencià de València. Així que o ens espavilem o ja podem anar fent llibres i soterrant-los en les càpsules del temps perquè algú recorde qui érem els valencians. Franco ho va deixar atado y bien atado

Anònim ha dit...

PER A LA VOSTRA INFORMACIÓ A CATALUNYA TAMBÉ S'EMET C9 EN ALGUNES ZONES, CONCRETAMENT DES D'UN REPETIDOR COMPLETAMENT IL.LEGAT SITUAL A ULLDECONA.

SI TENIEU CAP DUBTE...

Anònim ha dit...

COMPLETAMENT IL.LEGAT SITUAT A ULLDECONA (TARRAGONA)

Anònim ha dit...

BERCA PER INTERNET PERO YA...perque a ma casa no el puc vore i estic farta d´anterarme de les coses que pasen en el meu poble per el carrer..