dimarts, 29 d’abril del 2008

Bicicletes sense pedals

Els dies dedicats a alguna causa sempre estan bé per a reivindicar cert temes que mereixen l'atenció de tots. Però aquestes dies de reivindicació no poden ser només una declaració d'intencions i no un pla d'acció concreta. Al nostre poble tenim dos dies "D" que ja porten molts anys pel mateix camí i que mereixen un atenció dels organitzadors per a oferir un nou plantejament orientat als temps actuals, i no "un dia de la marmota" anual.

El dia de la bicicleta i el dia de la volta peu són dos dies que tenen un clara reivindicació per potenciar l'ús d'aquest vehicle no contaminant i la pràctica d'esport. Els polítics, d'Algemesí i de tots llocs fins els de la Xina Popular, aprofiten aquestes esdeveniments per a fer-se la foto i per a fer populisme. No obstant això, és obligació dels veïns demandar-los alguna cosa que la simple imatge que posaran el pròxim Berca.

Sobre el tema de la bicicleta cal destacar que el promès carril bici que tantes vegades posaven els partits de l'esquerra local al seu programa electoral ja té un tram a l'Avinguda de la Generalitat que s'ha col·locat on cal, dalt de la vorera. El problema és que continua sent un tram inútil ja que és com una illa enmig del gran oceà de la ciutat. Però que no diguen que tot és queixar-set que tota pedra fa pared. Per un altra banda, a partir de setembre s'anuncia la campanya de promoció de lloguer de bicicletes, del qual ja vam parlar ací. Per cert, el regidor d'IPA aprofita la columna del Berca de maig per intentar apuntar-se ell la idea d'aquesta iniciativa i també per fer una declaració populista sobre la bicicleta al poble, com ho voran aquesta intromissió els seus "PaPàs polítics"?

Però, tornant al tema de la bicicleta, s'estan fent coses però cal replantejar-se clarament el dia de la bicicleta per aprofitar i potenciar l'ús d'aquest vehicle, i menys fotos i declaracions populistes i buides de contingut.

I per acabar , us recomanem una visita aquesta foto del dia de la bicicleta que han penjat els amics de la Grupeta de la Ribera, un grup que treballa de valent per potenciar el ciclisme a la nostra ciutat, amb visites i diverses activitats.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser siga moment de recordar aquella promesa del PP respecte al corredor verd que inclouia un carril bici. Ací està la imatge.

Anònim ha dit...

QUE FÀCIL ES CRITICAR DES DE L'OMBRA, SENSE DONAR LA CARA SENYOR GAMIETA.
PERQUÈ EN VOLTA DE DIR QUE HI HA QUE PLANTEJAR-SE EL DIA "D", VOSTÉ SENYOR GAMIETA, QUE ÉS TAN BON CRÍTIC, NO DONA IDEES?

O LI RESULTA MASSA SACRIFICI PENSAR-LES, I FA LO MÉS FÀCIL QUE HI HA, QUE ÉS CRITICAR...

Anònim ha dit...

Anònim, i tu perqué no prediques amb l'eixemple i t'identifiques, o es que tens por d'alguna cosa...?
El Sr gamieta trobe que esta fent un bon paper... si no no hi hauria gent com tu que escriuria el que escriu...
Amunt, Gamienta, conciència d'un poble.....

Anònim ha dit...

Amunt Gamieta, vixca Gamieta, és el millor..........

Anònim ha dit...

Vos recorde que a Gamieta no li paguen 64.000 euros a l'any per a pensar coses per al poble, com ho cobra Vicente Ramón. Ni tampoc rep ni un euro de la resta de sous que tenen els regidors del PP alliberats i els seus assessors per pensar. Jo crec que ell diu, sense ofendre, el que pensa i aporta les idees que creu millor i demana opinió als seus lectors.
Si algú vol "exigir" idees pot anar a la primera planta de la plaça major número 3, on hi ha un despatx ... que vos escolten i vos facen cas ja és un altra història. Si el que vols és suggerir i opinar lliurement pot entrar ací

Anònim ha dit...

EL MISTERIOSO CASO DEL CONCIERTO A MEDIANOCHE

Ara, fa escassos 5 minuts, m'he assomat al balcó i he sentit una espécie de concert/discomòbil. La veu duna tia sonant a tota òstia, un dimarts a l'1:45 del mati?? No se si hui es alguna festivitat que desconec..però per el volum del só, diria que hi havia tot un escenari montat.

He entrat a la pàgina de l'ajuntament a vore si trobava alguna explicació a la impossibilitat de conciliar la son, però no he trobat cpa informació.

Algu podria ajudar-me??

Gràcies!!
l'Edukador

Anònim ha dit...

Educador jo tambe ho he sentit desde el carrer Cervantes i me quedat a quadros, d'on venia aixo?
Per cert que collons estan fent en el asfaltat del carrer??? Se va a quedar aixina o pensen asfaltaro tot algun dia??

Vicent ha dit...

Nomes dir que no comprenc quina historia en lo del carril bici, Algemesi es un "POBLE" com el puny, i per tant el asgarramantes que per anar dels pisos del pualo al teular hui en dia agafa el cotxe no es que note a faltar el carril bici, el que pasa es que el home es un poquet gos i no vol caminar.

A esta persona no vas a fer-li cambiar de idea i el vas a fer putjar en bicicleta.

Algu podria dir que la gent jove, els xiquets..., pues jo ho tinc clar el meu fill no anira en bici per els carrers d'algemesi perque si lo realment important es fer esport caminant es pot arribar a tots els llocs, i per fer bici pot u anar pel terme que segurament vora mes bon paisatge i l'aire sera mes sa.

Anònim ha dit...

Idees per a la bici: que comencen per posar aparcaments de bicis en tots els carrers, o almenys, en tots els llocs públics. De què servirà la tonteria del lloguer de bicis si no hi ha on deixar-les?

Per cert, el de Pedrassa ja no té nom. Arrefila allò de la bici al Berca, i després se'n va a l'Ajuntament amb el Golf.

Anònim ha dit...

Tiiiiioooooooo....
Perke tenim que soportar que en la plaça de la Ribera, la CAM monte una "roulot" en places d'aparcament dels qui religiosament paguem el nostre impost de circulació...

Ieeee, si están pagant lloguer per estar ahí "aparcats" jo vullc els meus 0.0002 euros que me pertoquen...

Algemesí semos todos!

Anònim ha dit...

y yo como comerciante, tambien quiero un local con el alquiler agua luz y telefono gratis como los comerciantes del mercado en el teular, porque ya me contareis, que pagan de alquiler estos señores, yo tambien quiero un puesto al mismo precio. no se que hacen los de ACSA que no protestan. voy a borrarme de la asociacion, pues no sirve para nada, y en la expo todos son amigetes, ono Amparo. donde esta la critica o la defensa de los quw somos asociados ACSA.

Anònim ha dit...

ACSA esta a disposicion del comerciante de Algemesi y si tienes cualquier problema con ACSA o con cualquier comercio adherido a ACSA, en vez de quejarte en este blog, podrias pasarte de 10 a 14 de lunes a viernes por la sede en C/ cervantes, 24 A.

Ademas, la junta se reune dos jueves al mes. ¿Por que no vienes a quejarte allí? Si quieres soluciones haznos llegar tus quejas a la junta, no aqui en un blog ajeno a la asociación. Y si crees que la asociación no sirve para nada, cuando quieras te explico que hace la asociación por tí, y qué hace la junta por tí sin cobrar un solo céntimo...

Anònim ha dit...

aplauso!