dimarts, 6 de maig de 2008

Si pensaves que ho havies vist tot... ací venen 30.000

Encara no m'he recuperat de l'agenda d'activitats d'aquest pont en Algemesí.. d'ací cap allà per a estar en tot...

I millor començar del final al principi...

El dissabte i el diumenge, aprofitant el pont, va ser el campionat de piragüisme, del qual ja vam parlar ací. . I des del pont es tenia una visió privilegiada de l'esdeveniment, com podeu vore en aquest vídeo. Per cert, a l'últim Berca Vicente Ramon ens va tornar a enviar una carta als veïns d'Algemesí per a informar-nos que l'Ajuntament anava a posar autobusos debaes per anar fins el riu Xúquer per vore el campionat. És una idea interessant per estalviar el desplaçament de molts cotxes fins allí, però ja que últimament celebràvem el dia de la bicicleta també podien haver animat a anar en bicicleta o a peu, que està ben prop, i és més ecològic. Per a tots aquells que volíem anar en bicicleta, pel costat del riu, per darrere de les escoles, vam poder anar molt bé. Per cert, aquesta última carta de Vicent Ramón es va quedar un poc trista si la comparem en la que ens va enviar per la final de la copa del rei a... jo esperava al final d'aquesta darrera carta un: "Amunt el Piragüisme!!!"Ja posats, cal ser coherents.


En el pont també teníem Expo-Algemesí, on al parc Salvador Castell moltes empreses i botiguers d'Algemesí van posar la seua paradeta. El fet de recollir alguna mostra debaes i de trobar a amics i coneguts va animar a molts veïns a omplir el parc Salvador Castell. Hi havia prou gent durant tots els dies, però la regidora de comerç sembla que es va tirar de la moto quan va dir que passarien 30.000 persones per la fira durant tot el cap de setmana. Algemesí té 26.000 habitants... com ha fet els comptes la regidora? S'haurà posat a la cantonada del parc en el carrer passeig a comptar:1, 2, 3, 4,...30.000.
La fira ha tingut moltes activitats i ha estat una bona excusa per a molts per eixir al carrer a gaudir del bon oratge. Una agenda ben completa on teníem tallers, exhibicions, a més un singular homenatge de l'Asociación Napoleónica Valenciana a les víctimes algemesinenques en la Guerra de la Independencia (1808-1812) del 2 de maig. (!?)
Expo-Algemesí també tenia enguany com a novetat: una Fira modernista. I que en assabentar-nos tots diguérem... i això que és? Doncs la resposta és : una fira medieval com al de tots els anys però que en lloc de llogar vestits medievals els venedors porten vestits típics del modernisme de principi de segle XX.I per a tancar aquest resum d'activitats del pont no podem deixar de banda la gran aposta de la regidoria de joventut per a aquestes dies. El regidor del PSD-IPA responsable d'aquesta àrea amb l'ajuda del club esportiu Desterrados (fa un poc de por aquest nom, no?) va organitzar el 2, 3 i 4 de maig a la Casa de la Joventut l'activitat Airsoft, conegut popularment com paintball. El cartell que es va fer per anunciar-ho (en castellà) diu una frase molt suggeridora per a aplicar a aquesta regidoria: "Si pensabas que lo habías visto todo.... ". Segons definia el cartell aquesta activitat de la regidoria de joventut es tractava d'un "nou esport de simulació tàctica de combat no real". Perfecte!!! Els mestres, pares i mares i educadors d'Algemesí tenim que agrair al senyor regidor de Joventut que desprès de tants esforços per educar als joves algemesinencs en activitats no competitives i de reflexions contra en bel·licisme (ja en tenim prou en la televisió) ara el nostre regidor es dedique a promocionar entre els joves aquest oferta d'oci. Queda clar que es tracta d'una activitat que està present en l'oferta privada i que hi ha moltes possibilitats per practicar-la, però, no penseu que aquest no és el tipus d'activitat lúdica que hauria de fomentar una institució pública com l'Ajuntament d'Algemesí?. Com deia el cartell: Si pensaves que ho havies vist tot...

35 comentaris:

Googling ha dit...

Supose que et refereixes a este blog:

http://revistalamorera.blogspot.com/

...nchts...

De todo hay en la viña del señor... i de vegades no te desperdici:
"José Ramón Maravilla, un soñador para un pueblo…"

Anònim ha dit...

Siempre criticando, no se que mas quereis, NO digas, Algemesi que puede hacer por ti, si no, tu que puee hacer por Algemesí.

Dartacan ha dit...

home..."que más queremos" ?
queremos siempre más y sino es así no se avanza...
Lo que si que no queremos es que las actividades de juventud se limiten a meterse bolazos de pintura simulando una guerra, igual hay gente a quien le mola, pero aun así no me parece suficiente...
pero el problema de fondo es el de "lo bien" que le ha venido a todo el mundo que Pedrassa sea concejal:

- Al ayuntamiento, para convertirlo en cabeza de turco y recortar por ahi gastos generales.

- Al mismo Pedrassa para ganarse un jornal (que tampoco es criticable si cumpliese)

- A los "melones" que le votaron, por los momentos de risas y cachondeo (que también se necesita )

La reivindicación empieza con la crítica (y si me apuras sin libertad de crítica no es posible una sociedad), y la reivindicación es una parte más de la acción de progreso y desarrollo.

Me pregunto si Pedrassa tiene la más remota idea de lo que significan esas palabras...

Com algú digué en certa ocasió: "Tenim el que ens mereixem"

Fins prompte gamieters

Anònim ha dit...

Crec que algú s'ha oblidat de la "trobada motera" del mateix cap de setmana... ;-)

a1 KK1 ha dit...

Parlant de trobada motera, ki li ven la moto al Pedrassa? Uns Desterrados? Vaja, el kartell no té desperdici. ¿És reciklat d'un de reklutament per a la guerrilla o per a les COE?
"Menores de 16 años acompañados...", per deskomptat! Però pq 16? Fika-li 5, home! ¿Ke un pare o una mare amb sensibilitat per edukar al fillet o filleta kom kal no poden instruir-los sobre kom s'apunta i dispara amb la metralladora?

QUIN MODEL DE JOVENTUT MÉS INTERESSANT PROPOSA EL NOSTRE REGIDOR! Konfondrà la gimnàstika amb la magnèsia?
A ra a ki li tokaria vendre la moto? Al grup Desnifados (DSNF2) amb un konkurs d'aspirar magnèsia pel nas? Tarkils, no passa res! Kom ke la magnèsia és inofensiva... jeje
Potser enkara no ho hem vist tot. O potser allò ke ell té per a mostrar-nos no val massa la pena.

Colombo ha dit...

mmmm... así que eres maestro, no gamieta...???

Ten cuidado con tus opiniones personales porque acabarás delatándote pokito a poko como hoy, donde ya hemos podido ver que eres maestro...

El dia que se sepa quién eres, te dará vergüenza salir a la calle?

Anònim ha dit...

Vaig eixir este cap de setmana per la plaça i pel carrer Molí. Tot ple de palla, i les mateixes botiguetes que l'any passat. On està la fira modernista tant anunciada? Què era per canviar? Com la fira medieval la va ficar el PSOE, ara en el PP ha de canviar-se? No veig que el PP estiga fent molta cosa, està continuant el que feren els del PSOE, o trencant-ho com és el cas del mercat...

Anònim ha dit...

avore k sau pensat k es pedrassa... es el regidor marginat d'algemesi al que menys ajudes li donen i damunt criticanlo "quin tall de furtafaves per favor" com a mostra tenim la casa d la joventud, l'empra gran quantitat d gent i ames d totes les edats desde menuts fins adults i majors, a mes le persona encarregada de la casa de la joventut no li vindria mal una ajudeta per part d'alguna altra persona peró pensar que el ajuntament pose un altre sou a una persona que no es del seu partit... vamos ni pensaro...
amunt pedrassa eres un crack i aci tens un bon amic
a xuparla gamieta!!!!!! a tu si que te tindrien que penjar en la plaça publica....

Anònim ha dit...

mmmmm....colombo a vore si t'equivoques,et falta una miqueta de sentit comú i de realitat.
Si aquest blog té tanta difusió, serà per algun motiu no?
I que hi haja gent com tú a la que li afecte el que es diu també serà per algo...potser perque sentiu l'amenaça?
Gamieta és com el Risto Mejide d'Algemesí, diu allò que la gent pensa i veu la realitat com és.
Als que tindrien que tindre vergonya és la gent com tu,de veres,amb ixos
aires de "sabelotodo" i superioritat.Dones risa.
I...potser Gamieta no està tan soles.

Anònim ha dit...

Colombo cariñito este blog es para opinar no crees? Que opinas tu? Yo opino que pokito a poko te da miedo que opine la gente.
Igual eres tu la que tiene vergüenza.

Anònim ha dit...

m'aborrona veure comparat aquest blog amb el Risto Mejide eixe.

no , per favor

és la meua humil opinió

signa: lectora habitual

Xic jove ha dit...

Tranqui, Gamieta, tu vals moltíssim més que el Risto... i no faces cas del Colombo, que hi ha gent que no sap el que es diu.

Però per que no diguen que sóc massa complaent, que no em va gens, et faré 2 crítiques/suggeriments: intenta que els links s'òbriguen en una pàgina a banda, crec que és millor que anar tornant arrere tot el temps, i no faces posts tan llargs, açò ho podries haver fet en 3 o 4 diferents i ens seria més fàcil de llegir i comentar.

Una altra cosa de la que ningú diu res i jo no m'ho lleve del cap: la gent de l'Asociación Napoleónica Valenciana són una colla de coents avorrits o és cosa meua? I de quin regidor són família que el nostre ajuntament ho promociona tant?

Anònim ha dit...

PERSONAJES POPULARES


Todos sabemos quien es Pedrasa y a que se dedica.
Pero hay otros personajes por el Ayuntamiento que
cada vez que los veo me pregunto quienes son y a que
se dedican, uno es el nuevo locutor que tiene el Berca Tv
un Sr. de pelo Blanco y con bigote que tiene su minuto de gloria en los plenos, antes criticaba al gobierno
, y eso es normal, pero lo que no es normal ahora que
ataque a la oposici�n. A no ser que sea un infiltrado.
Otro personaje del minuto de gloria de la tv local es el
Sr. Del Carrascalet que no se como se llama pero que
tambi�n todos conocemos por la tv y por sus intervenciones
en los temas del campo y similares.
(Sus intervenciones son mas propias de aqu� no hay tomate.)
pero hay otro mas siniestro si cabe y mas peligroso es un se�or
que realmente nadie sabe que funciones y que cargo ocupa
en la administraci�n y es un se�or que antes era bombero so similar,
es bajito y moreno

Si alguien sabe algo mas de estos personajes por favor contarlo

Anònim ha dit...

Tot aixo son bombetes de fum
lo mes gros ba ser lo que la xica que parla en el plenari en precs i preguntes ( apart el seu tema personal de la lley de dependència , mol greu ) cuant va dir que dies antes de les votacions el Sr. Alcalde li toca per a dir-li que el seu problema li la naba a resoldre (clar esta,dies avans de les Votacions) pareis ser que a mes d'un vei li tocaren des de l'Ajuntament avans de les elecions per prometre o resoldre alguna cosa.. si es el teu cas feso saber ....es molt greu

Anònim ha dit...

Jo també crec que els del Napoleó són tan cursis i estan al mateix nivell que qualsevol comparsa a l'estil de les falles o els moros i cristians. Vaja, que s'han comprat un trage i tenen ganes de lluir-lo, cosa que no em sembla mal, però que al darrere hi haja diners públics...

Anònim ha dit...

Doncs el senyor del Carrascalet, que intervé en tots els plenaris, és el que reparteix tots els panflets d'Espanya 2000 pel poble.

Anònim ha dit...

mare meua com està el pati...
algun dia es podria fer una llista de frikis del poble... menudos personajes tenim.

Venom ha dit...

Hola a todos menos a uno.
Lo primero decir que soy el que hizo el cartel de la expo sobre el AIRSOFT tan criticada en este blog.
Segundo decir (yo no suelo ser tan educado hablando pero reduciré el uso de tacos) que este tal Gamieta es un payaso ya que si va a criticar algo como en este caso la exposición de airsoft, que menos que ir a ver de que se trata antes de decir que es paintball (ahí demuestra su amplia cultura confundiendo angula con gula).
Tercero a recalcar es que se iba a realizar antes de que entrara Pedrasa pero por falta de tiempo lo dejamos para este año, así que si este payaso, digo... Gamieta, tiene algo en contra de Pedrasa que no nos meta a los demás por el medio y si tiene interés en criticar algo que se informe, criticar por criticar lo hace cualquier payaso en cualquier sitio (como ha sido el caso)

P.D. Si pensabas que lo habías visto todo... te faltaba descubrir que en Algemesí aparte de los payasos que conocías habían payasos que usan un blog.

Quique ha dit...

Si pensaves que ho havíes vist tot... và i te trobes un blog d´un personatje (¿?) que si fora més sabut, havera vingut a visitarnos a la exposició sobre l´Airsoft, li haverem donat tota l´informació necessaria abans de compararla amb el pintball ("que no es lo mismo, ni significa lo mateix"). Això lo primer. Per que cuant desconeixes una cosa, no deuríes de criticarla per fer mal. El que el cartell estiga en castellà... es algo mal?
Per qué està en castellà? per que este cartell el puguen llegir sense cap problema persones que no l´entenen; per que este cartell s´ha enviat a foros i webs rel.lacionades amb l´Airsoft de tota España i per que Algemesí es un poble multicultural. Amb eixa actitut (Gamieta) demostres ser un maleducat.
L´Airsoft fomenta l´amistat, el treball en grup, l´autoestima, l´esport i el contacte amb la naturalessa.
No vullgues clavarmos en la mateixa coctelera amb Pedrassa, que pareix ser que tens algo personal amb ell. Ell només ha vollgut ajudarnos amb unprojecte interesant per al poble. Pero està clar que no interessa a tot el món, per lo tant nosaltres no obliguem a ningú a practicarlo. Més perillós es el futbol, el motociclisme i altres...
I si, pareixes el "Risto Mejode" d´Algemesí.
Per cert, el més incult i faltó de tot el blog es "a1 KK1", per que tampoc tens ni idea de lo que estàs parlant. Segur que tú si que li tires a tot. Salutacions del Sober.

Anònim ha dit...

no estic gens de acuerdo en la manera en que han tratat aquest grup de gent com es aquesta asociació.Yo crec que antes de opinar i dir les burraes que san dit, u es te que dedicar a eixir un fi de semana i pegar una volteta per aquestes fires que es fan al poble,que al fi i tot es fan per a la gent del poble,per a que coneguen coses noves.pero es molt mes bonico no participar i damunt criticar.Per a mí aixó es de ser un desgraciat.Hi a que donar oportunitat a la gent,i aquestes persones san voigut donar a coneixer com a un nou deport que ells practiquen y que la gent d´aquest poble el puga coneixer i si vol practicar.Deixem de ser franquistes i de ser absurds que per a criticar tot el mon es bo.Gamieta tant que t´agrada criticar te esperem algun día en el camp de joc,perque el sillon vol i la critica la tenim masa vista de personajillos com tu.

Anònim ha dit...

gamieta,tu i todos sois unos incultos que no sabeis de cultura.El snifbol es un deporte mas antiguo que el paintbol y comenzo en la antigua Grecia aspirando por la nariz un circuito de birutas de corcho de alcornoque por las pendientes del monte parnaso, payaso.Se pegaban en resina natural y se aspiraban por las fosas nasales con un junco hueco de un pie de lonjitud y luego se volvia a soplar para soltarlos en una cesta de minvre y Homero recoje en una cronica que Maradopoulos fue el vencedor en la tercera olimpiada. Haber si tengo tiempo y cuelgo de unos foros un cartel que he echo en ingles para que lo entienda evribody.

Anònim ha dit...

Esto es alucinante, vaya panda de politicuchos aspirantes a nada, ahora resulta que nosotros somo la causa de los problemas del mundo, claro como somos violentos.... ellos no, ellos todos los domingos van a misa y despues y educan muy bien a sus hijos que fijo son un ejemplo para la sociedad, pero nosotros, si tenemos aficiones diferentes, pues logimente perturbamos la tranquilidad de sus hogares. Mejor deberiamos ir a la biblioteca con el maestro, a que nos educara...... a discriminar todo aquello que no le parece correcto sin tener el valor ni la decencia de informarse antes y claro sus fieles seguidores dando apoyo incondicional a sus tonterias. Deberiais presentaros a las elecciones seguro que todo nos iba a ir mejor. Y si, escribo todo esto en castellano porque como esta visto que es un habla prohibida....... (segurament sereu dels de "el catala es la nostra llengua") jeje! No han cambiado tanto las cosas de tiempos pasados hasta ahora no creen? Y les puedo asegurar por experiencia que muchas de las practicas "violentas" (JAJA) a las que muchas veces los padres tienen tanto miedo en ocasiones tienden a fomentar el compañerismo y la amistad. El intento de desacreditar a otros o "jugar" a politica usando a gente ajena es muy triste. KK1 jaja k k 1 com saps tant de la magnesia eres quimic o algo d aixo?? o tens raons d experiencia..?? Deus ser mal maquina. La veritat es que la gent com tu dona molta pena. colega

Doménec Gamieta ha dit...

Com podeu vore els darrers comentaris s'han dedicat a insultar i desqualificar a altres comentaristes i al mateix autor d'aquest bloc. Podria haver-los eliminat, de la mateixa forma que s'ha fet quan resultaven ofensius envers determinades persones o incitaven a la violència. Però, en aquest cas els deixem per a que els partidaris d'aquest tipus d'activitats i defensors d'aquesta línia es posen en evidència per ells mateixa.
No és la meua intenció entrar en cap polèmica amb cap d'aquestes persones que és dediquen a insultar-me pel fet d'expressar el meu desacord amb el suport que s'ha donat a una activitat que s'anuncia com una "simulació tàctica de combat".
Per sort, estem en una democràcia i com a veí d'Algemesí tots podem expressar lliurement la nostra opinió, i més si es tracta d'una activitat que es desenvolupa amb el suport d'una institució pública com l'Ajuntament d'Algemesí.
I aquesta llibertat d'opinió ha quedat ben manifestada en aquest blog que deixa oberta la possibilitat de posar comentaris i que cadascú expresse lliurement la seua opinió. Però sense faltar respecte i sense caure en l'insult. EL fet de permetre comentaris anònims permet que els comentaris no tinguen prejudicis pel fet de vindre d'una determinada persona o col·lectiu i el que cerquem és valorar més el contingut del missatge que la persona que l'aporta.
Aquesta declaració de principis no és la primera vegada que la fem. Per sort, són molts més els que compartim aquesta perspectiva de les coses que aquells que s'han dedicat a insultar i intentar boicotejar aquest blog pel fet de trobar opinions que no coincideixen amb el que ells pensen.
Gràcies als comentaristes que no han entrat en aquest joc de l'insult i la desacreditació que no fa altra cosa que amagar interessos molt concrets i que estan prou lluny de la via democràtica.

Anònim ha dit...

oye, que eso del snifbol de Grecia es coña, no? que cachondo, si pensaves que ho havies vist tot...
Arensibia, colega, esto es alucinante y como tu eres aspirante a algo deja el paintbol y pasate al snifbol ese que alli se aspira más JAJA. IPA que veas tu amigo el quimico que sabe mucho ha pensado un título para el cartel que dice que te gustará porque está en español y le va bastante a tu ideologia de fomentar el compañerismo y la amistad y todo eso. TODO POR LA NAPIA..... JAJAJAJA que te parese colega. Es un crak.
El maquina vaja.

Anònim ha dit...

aci no sa insultat a ningú encap moment.Primer sa tirat la pedra i després sa amagat la ma.Primer antes de criticar algo crec que es te que informar u,no dedicarse a criticar.Aquest grup com son els DESTERRADOS son entre tots bons companyers sols han volgut convidar a la gent d´aquest poble a coneixer un nou deport,no fomentar maldat de ninguna manera,aixó si,sempre ni a algú que la te que cagar.Al que no li pareisga bé,que passe página i a callar.

Anònim ha dit...

El airsoft es un hobby-deporte basado en simulación militar. Se trata de un juego de guerra, similar al paintball. Surgido en Japón en los años ochenta, pronto se extendió a Estados Unidos. Actualmente florece en numerosos países del mundo.

El término airsoft proviene del inglés; se traduciría como "aire suave". Esto hace referencia a la forma en la que la munición es disparada.

Esta actividad lúdico-deportiva se basa en la simulación de combates usando réplicas de armas reales (las cuales disparan pequeñas bolas de plástico de 6 u 8 mm) en escenarios de juego similares a los de una guerra real, con equipamiento de radiocomunicación, visores nocturnos, linternas adaptadas, punteros láser, bolas trazadoras e indumentaria militar. Aunque no existe una indumentaria concreta, cada equipo prefiere equiparse uniformemente para mayor realismo.

Las bolas empleadas tienen una velocidad de salida aproximada de 90 m/s (en una replica genérica sin modificar). El poco peso de las mismas (entre 0,2 y 0,8 g) hace que su alcance efectivo no vaya más allá de los 20-80 m. Existe una modalidad de jugador, el sniper o francotirador, al que se le permite más potencia y alcance (90 metros o más en algunos casos), dado el rol que asume.


Més en la wikipedia

Anònim ha dit...

I desprès d'aquesta definició encara hi ha algú que defense que no es tracta d'un joc que fomenta la competitivitat i que té influències bèl·liques?

No cal buscar excuses en el passat grec, és més fpacil anar a l'actualitat de la wikipedia per descobrir eixos interessos amagats. No ens deixem enganyar i que els responsables públics que han donat suport assumisquen la seua responsabilitat ja que es va fer en un espai públic i amb el suport institucional.

Anònim ha dit...

A mí, i ara parlant seriosament, em dona molta por tot açò...

http://www.federacion-espa-airsoft.es

Vosaltres mateixa...

Anònim ha dit...

Jajajajaaj el maki navaja, todo un erudito, hasta el propio nombre lo indica, te canosejo MAKINA que vuelvas a primaria a ver si asi tu y tu amiguito kk1 llegais a aprender castellano o valenciano que no estaria nada mal y asi podreis escribir correctamente y sea dicho de paso veo que tu tambien controlas todo eso de la "napia" como tu y tus colegas decis del resto de valores todos apreciamos que vas flojo. Otro que hace de esta sociedad un mundo mejor. Que personaje jajajaja!!! Cuando no sepas que tonterias mas decir pues nada hay una cosa que se llama diccionario comprate uno. Aqui exponen su opinion gente seria entre la cual no me incluyo no pintas como este. Anonim te puc asegurar que no deixa de ser un mero joc que no es perillos i que es juga amb repliques inofensives. Juguen desde militars retirats fins a guardies civils i gent normal no se que hi ha de mal en tot aço.

Anònim ha dit...

Que fort!!! Amb les fotos ja en tinc prou. Que diguen que aixo es un esport es una vergonya per als esportistes. Quina por! Això s'ha fet açi al poble????

Anònim ha dit...

No entenc tot aço.Enserio fa tant de mal aquesta gent??. Tan perillos es? No tenim policia? No tenim ejercit per a be o per a mal? No pot algu ser aficionat a allo que vullga?. Per que tant d escandol? O esque la caçera es millor que un joc?
Sr Gamieta no creu que esta gent no mereix els comentaris despectius d alguns del participants en aquest post? Perque permiteix les burles sense justificacio d alguns individus que se refereixen a aquesta agrupacio com a "snifa2"? es vergonyos la poca cultura i la falta d educacio de aquesta gent. No mereix la pena ni visitar la pagina. Ho sent molt.

Anònim ha dit...

Vaya ahora este deporte da miedo y es una verguenza, la semana de toros q seguro usted asistira eso no da miedo y no es verguenza matar animales para q usted tenga fiesta. Quien dice toros dice caza menor, mayor,pesca.
por lo menos nosotros no hacemos daño a nadie y vamos a terrenos lo mas alejados para no molestar, y siempre con todas las medidas de seguridad. aqui no se obliga a nadie a entrar, aqui la gente entra para divertirse, ademas como TODOS los deportes es competitivo y consta de trabajo en equipo o ahora resultara q en el futbol, baloncesto, tenis, .... dejan ganar a el contrario pq no son competitivos, la verdad q en una partida se hace muchisimo deporte caminando por la montaña 4km corriendo, retrocediendo, avanzando , escondiendose, es agotador. espero haber respuesto a muchas dudas solo aportar una cosa mas al q no le guste q no juege pero q no critiquen o falten al respeto como en este post a nuestro club y a nuestro deporte, y asi estaremos mas tranquilitos todos.

Vitamina "A" d'Alababalà ha dit...

Jo ho veig així...

Tocats de l'ala hi ha a tots els esports, fins ahí crec que coincidirem tots.

Ara seguiu la meua hipòtesi...

Un tocat + pilota de bàsket = inofensiu

Un tocat + rèplica d'arma = inofensiu

Un tocat + pilota de bàsket mortífera amb punxos i un sistema explosiu intern = perillós

Un tocat + una NO réplica d'arma = perillós

Que és més fàcil d'aconseguir, la pilota de bàsket "starwars" o l'arma real?


Bel.licisme , no gràcies!

Tranquils que tard o pronte es cansareu de l'airsoft i passareu al paintball, i del paintball es cansareu i necessitareu passar un pas més allà...és pròpi de tots, assolir i marcar-se reptes cada vegada més grans...i un bon percentatge necessitarà segur (encara que siga un sol tret) probar un rifle de "balins", una pistola de "fogueo" o comprar-se una escopeta per a "tirar a la guatla"...

Sino, temps al temps...

Fins a quin punt podreu controlar que un del membre de l'associació siga totalment cabal i no se li'n vaja la "pinya"...

No us convenceré, tampoc és la meua intenció, però sí espere deixar-vos clar el "perquè" no mire en bons ulls això del jocs de recreació bèl.lica.

Que un ganivet tenim tots en casa, però no cal donar més idees a la gent que per a això ja està la tele...

Anònim ha dit...

Em dirigisc a vitamina.
Tu no tens ni punyetera idea de lo que es aquest deport.M´ agradaria voret en una partida de pintball i despres opinem,pues t´asegure que acabaríes ascaldaet.El airsoft es un deport de compañerisme i no com el pintball que cada u va a la seua bola.Ya ni ha prou de escriure burraes i deixar ya els mals comentaris aquest grup.

Anònim ha dit...

REGLA DE TRES

Dejar el coche “mal aparcado” (?) minuto y medio a la puerta de casa para descargar dos cajas de leche, “sin interrumpir el tráfico”. Multa de 50 euros.

Eta pone un coche bomba y mata a varias personas intencionadamente. ¡PENA DE MUERTE!, coño, ¡PENA DE MUERTE! y el que niega esa verdad es tan asesino como un etarra.