dijous, 29 de maig del 2008

Com aprendre a parlar en públic

Top confidential: Un regidor del PP fa una telefonada per a intentar convèncer a un altre per a que parle en un acte públic on també ha de parlar l'alcalde. Objectiu: Que algú acompanye a Vicente Ramón en el discurs i no quede es quede ell sol davant el públic.

En més d'una ocasió hem comentat el fet que Vicente Ramón no té una retòrica que aconsegueix conquerir a les masses amb el seu discurs, ja. Però, ara sembla que també hi ha companys de govern i de partit que també són conscients de la poca gràcia per parlar en públic del nostre màxim representant.

I això que l'hem vist amb diferents fórmules: amb el discurs escrit i ell llegint-lo , amb un intent d'improvisació lliure, intentant fer discursos amb alguns apunts... diferents camins per a portra al mateix resultat: "No enganxa". Tal vegada podrien intentar regalar-li un llibre d'eixos per "Aprendre a parlar en públic" o apuntar-lo a un curset....

Tal vegada, a aquesta mancança de VR se li afegeix l'ombra de l'ex-alcalde, Emili Gregori, que tenia altres defectes però una de les virtuts que tenia era la facilitat per fer discursos en públic. Clar, que l'experiència de 20 anys dóna per a molt...

Estem segurs que Vicente Ramón tindrà altres qualitats, però ha quedat evidenciat que parlar en públic no és el seu fort.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergüenza ajena sentí el otro día en el plenario, no solamente por el discurso o retórica del Alcalde, si no también por la forma de hablar, insultando y menos preciando a las personas como al señor Emili, diciéndole que si quiere aprender… a los despachos. Aquí el único que tiene que tiene que aprender es Alcalde, primero educación y luego respeto, el que no sepa hablar en publico es un mal menor pero la educación se tiene o no se tiene. El discurso fácil es la mentira y cuando no sabe que decir sale por … Y TU MAS

Anònim ha dit...

doneuli un video de los lunnis per a que aprenga... per favor

Anònim ha dit...

Vicent-Ramón és el menys indicat per a parlar com a Alcalde de tots, perquè no té cap educació, ni tolerancia ni tampoc un "talante" democràtic per adherir-se cap a la ciutadania. Emili ha demostrat amb la seua pedagogia i amb una cortesia, una bona educació per ser Alcalde d´Algemesí és un honor i un orgull representar-la per portar al poble cap al benestar dels ciutadans i sobre educació.

ALGEMESÍ CANVI JA!

Anònim ha dit...

Això se pren dos carajillos en l'Alameda de Xàtiva amb un entrepà de blanc i negre i un plat de samorra amb Alfonso Rus i s'apren el TOP 10 de com tirar bombetes de fum a la massa

Anònim ha dit...

Això se pren dos carajillos en l'Alameda de Xàtiva amb un entrepà de blanc i negre i un plat de samorra amb Alfonso Rus i s'apren el TOP 10 de com tirar bombetes de fum a la massa

Anònim ha dit...

I dic jo: VOTEU, VOTEU, que alcalde del PP tindreu.
I si és un ase que li anem a fer, del PP hi és.
Una veïna del Raval.

Anònim ha dit...

Menys mal q als plenaris té a Ballester per a que li traga les castanyes del foc quan es queda enganxat...

Anònim ha dit...

L'altre dia, en el dinar de les "Ames de Casa" VR va dir que les dones d'Algemesí "eren molt guapes i templaes..." Amb este discurs on anem? Per a dir eixes xorrades que no parle si no té res per a dir!

Anònim ha dit...

LECCIÓN Nº1. DEJARSE ACONSEJAR POR UN PROFESIONAL SIN VERGUENZA A PENSAR QUE POR CEDER UNO PIERDE PODER O CREDIBILIDAD. UN EJERCICIO DE HUMILDAD SINÓNIMO DE INTELIGENCIA.


LECCIÓN Nº2. LEER PARA SABER ESCRIBIR Y PODER HABLAR. BÁSICO

LECCIÓN Nº3. SUJETO, VERBO Y PREDICADO, EL TRÍO DE LA SUERTE QUE NUNCA FAYA. RECOMENDADO.

LECCIÓN Nº4. EXPRESIÓN CORPORAL. EL LENGUAJE NO VERBAL EN LA COMUNICACIÓN DE PERSONALIDADES Y CARGOS POLÍTICOS. CERCANÍA, CREDIBILIDAD, HONRADEZ, HUMILDAD, SIMPATÍA, APRECIO, RESPETO. 7 EN 1.

LECCIÓN Nº5. "Lo que no aprende Juanito no aprenderá Juan". RAZONEN USTEDES MISMOS.

Anònim ha dit...

Molt bé, classe teòrica, completament d'acord, encara que la lliçó nº 5 és fonamantal: D'on no hi ha, no s'en pot treure, (o s'en treu molt poc). Molt bon comentari, però mirat'ho tu també això de llegir, que a la lliçó 3a t s'escapat un "petet" en forma de "y"

Anònim ha dit...

Idem, kasidebaes. Aci el qui més i el qui menys se tira els seus rots per on pot i quan menys s'ho espera

Anònim ha dit...

ELS SOSIALISTES Y SOBRE TOT ELS CATALANISTES SON ELS MES SABUTS SEMPRE VOLEU ESTAR MANANT

Anònim ha dit...

voteu , voteu al soe y crisis tindreu

Anònim ha dit...

no volem canvi