dilluns, 12 de maig del 2008

Amics dels animals en marxa

Reunir esforços per a tirar endavant una iniciativa comú no sempre és fàcil. Fa unes dies hem vist com els empresaris d’Algemesí s’han reunit per a intentar posar en marxa una associació que els represente i on poden reivindicar millores per a fer prosperar em món empresarial algemesinenc. No podem negar que si Algemesí compta amb un teixit empresarial pròsper, això tindrà efectes positius per a tota la població. En aquesta cas, la creació de l’Associació ha tingut el suport del regidor d’indústria i empresari local, ja que, entre altres coses, li han fet molta publicitat Al Berca i a més des de l’Ajuntament han enviat cartes a totes les empreses d’Algemesí per animar-los a afegir-se a la iniciativa.

Ara, caldria demanar coherència de criteris i donar suport també a un altres iniciatives que com aquesta estan naixent al nostre poble. Un altre projecte que està gestant-se és l’Associació d'amics dels animals d'Algemesí. Ens conten els responsable d’aquest projecte que un dels seus objectius és que el nostre poble compte amb un refugi per a animals abandonats i maltractat.

Actualment, segons ens informen des d’aquesta associació, Algemesí es troba dins un servei mancomunat, amb la resta de pobles de La Ribera, que presta una canera de Sollana on segons ens conten els de l’Associació d’Algemesí si no adopten els animals en 10 dies són sacrificats. La idea dels impulsors d’aquest projecte i de la seua web és crear una protectora d'animals per a tota la ribera, per a que tots els gossos i gats abandonats pels nostres carrers, que gent sense escrúpols ha sigut capaç d’abandonar, siguen arreplegats sense saber que van a morir als 10 dies, i al mateix temps conscienciar a la gent d'adoptar en volta de comprar un animal de companyia.

Hi han altres llocs com La Safor que si que funciona així, i València ciutat també es troba aquest servei. Aquest projecte d’Algemesí està començant, i la seua web no està molt actualitzada. Però, sembla que s’han trobat amb la negativa per part d’alguns regidors de l’Ajuntament per ajudar-los portar endavant el projecte. Com a mínim, i per coherència, haurien de rebre la mateixa publicitat que els han donat als empresaris. Tots tenim dret a rebre la mateixa ajuda.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Ajuntament dona l'esquena a qualsevol proposta que tinga trellat.S'ha oblidat dels voluntaris mediambientals, passa dels Amics Amants dels Animats i també ho ha fet del Projecte Rius de la Fundació Limne(on participen la gran majoria de pobles de la Ribera).
En el seu programa electoral el PP contava amb iniciatives mediambientals, entre elles la dels voluntaris,i no veig que facen res!!
Només els agrada que el maquillatge, fan bones festetes per a què la gent se li pase l'amargor donat-nos caramelets.Pero el sabor perdura i perdurarà si no fan el necessàri per al poble!!!

Anònim ha dit...

Jo faria una residencia per a animals per al alcalde i els seus regidors i sobre tot per a tots aquells que maltraten animals i tenen la poca vergonya de abandonar-los

Anònim ha dit...

també per als que torturen becerros i bous en públic

Anònim ha dit...

UNA PREGUNTA SABEIS CUANDO SON LAS PAELLAS DE LA FERIA GRACIAS

Anònim ha dit...

HI HAN ABONOS QUI VUIGA ANAR A GAUDIR DE LA SETMANA DE BOUS EN EL CADAFAL MOATROS HI HA LLOC, DINARET Y SOPARET TOTS ELS DIES,

PD: SI NO MES VOLEU VORE LA NIT DE BECERRADES TENIM ENTRADES.