dijous, 3 de juliol del 2008

Cinema d'estiu, versió subtitulada

La programació de cinema d'estiu al carrer ja està ací, hui, dijous comença. Us oferim el títols nostra "particular" versió subtitulada de les pel·lícules que podrem vore les pròximes setmanes:

LOLA
Dijous 3 de juliol, 22:30 hores
EL RAVAL
Sinopsi:Aquesta pel·lícula basada en la vida de Lola Flores la podran vore el veïns del Raval d'Algemesí, que ja van tindre en edicions anteriors del cinema a "Camarón de la isla". Ara els han canviat a Camarón per Lola, però es quedaran amb "l'illa" gràcies al nou pas a desnivell només per a vianants tindran un barri com una illa.

AHORA o NUNCA
Dijous 10 de juliol, 22:30 hores
PARC SALVADOR CASTELL
SINOPSIS: Uns desconeguts es troben per casualitat en una habitació d'hospital amb molt de temps per a pensar. A pesar de les diferències aparents, prompte van descobrir que tenien dos coses molt importants en comú. Així que, aquests dos autèntics desconeguts abandonen l'hospital i es llancen a la carretera junts per a viure l'aventura de la seua vida.
Una cosa semblant al que els va passar fa una any a l'alcalde Vicente Ramón i a el regidor del PSD-IPA, Pedrassa, també es van trobar pels corredors de l'Ajuntament i s'han llançat a viure aventures junts, com l'Algecampus.

COMO LOCOS... A POR EL ORO
Dijous a 17 de juliol, 22:30 hores
PARC BERNAT GUINOVART
Sinopsi: Un surfista a la recerca d'un tresor... en la versió local podrem vore a un alcalde, a alguns regidors i a uns quants assessors que ja han trobat el seu tresor en forma de sous destarifats, Como locos...a por el sueldo.


FUERA DE CARTA
Dijous 24 de juliol, 22:30 hores
PLAÇA MAJOR
Sinopsi: Aquesta pel·lícula és un homenatge de l'actual equip de govern al PSOE, BLOC i Esquerra Unida que s'han quedat "Fora de la carta municipal". Per a que s'ho agafen amb humor i per a que reflexionen sobre les seues errades.


10.000
Dijous, 31 de juliol
PLAÇA DE LA RIBERA
Sinopsi: Una advertència a tots aquells que vagen a vore aquesta pel·lícula: Aquest film forma part d'una sèrie de films que s'han rodat al nostre poble, i aquest és només un xicoteta part. Però, ens comenten que hi ha alguns problemes per saber quantes parts s'han fet. L'alcalde diu que per a ell la sèrie hauria de tindre sis episodis i un poquet més (per a fer els 64.000 que ell vol). Per als regidors alliberats amb 5 episodis hi ha prou (ells són de 50.000 a l'any). Mentre que algunes de les assessores diuen que per elles no cal arribar a 5 episodis però si a 4 ben llargs (per a superar els més de 40.000 llargs que s'emporten a l'any). En resum, que en 10.000 no fan res i per ells amb aquesta pel·lícula no tenen ni per cobrar l'extra d'estiu que cobraran coincidint en el final de mes de juliol i amb el passe de la pel·lícula.

JUMPER
Dijous 7 d'agost
PLAÇA ESPANYA (Carrascalet)
Sinopsi: El protagonista té sorprenents poders màgics que el fa ser especial. Però un dia descobreix que altre tenen també el seu poder. A més, apareix una societat secreta que vol eliminar-lo i ha de fugir d'un a l'altre confí de la terra.
Heu de saber que Emili Gregori també tenia els poders que té aquest protagonista, però desprès de 20 anys, va aparèixer en escena VR i Gregori va descobrir que un altre també podia tindre el seu poder. I com en la pel·lícula, en el nostre poble una societat no molt secreta, que sembla que s'anomena PP, també té l'objectiu d'eliminar tot allò que porte la foto de Gregori.


SPEED RACER
Dijous, 14 d'agost
PLAÇA D'ALACANT
Sinopsi: Les carreres de cotxes estan de moda. I, en agost,mentre a València estarà a punt de començar la Fórmula 1 ací ens anirem ambientant i podrem vore aquest film d'acció... Per cert, i si ens passa com en la pel·lícula i descobrim que realment les carreres estan manipulades per uns quants empresaris malvats? Realitat o ficció?


LAS CRÓNICAS DE SPIDERWICK
Dijous, 21 d'agost
PLAÇA DEL TEULAR
Sinopsi: Una família es muda a una vella casa del seu besavi. I comencen a aparèixer coses estranyes i fets inesperats. A aquesta família li passarà una cosa semblant al que li va passar al nou equip de govern del PP quan es va mudar fa un any al despatx de l'alcaldia i va dir que s'havia trobat coses estranyes i que no quedaven diners. Però, el vertader misteri ha sigut quan un any desprès han tirat mà dels desapareguts diners per a tapar forats del seu pressupost. Sembla que el nostre ajuntament és una casa encantada on apareixen i desapareixen molts euros....


ALGO PASA EN LAS VEGAS
Dijous, 28 d'agost
EL PLA
Sinopsi: Uns desconeguts es desperten un matí en las Vegas en una habitació plena de diners. Coses com aquestes sembla que passen en Las Vegas i que últimament també estan passant en El Pla, on s'ha posat a viure alguns veïns d'Algemesí en cases espectaculars que de la nit al matí (aprofitant-se dels diners i de les necessitats d'habitatges d'altres) s'han trobat en habitacions plenes de diners... Alguna cosa passa en EL PLA....

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyores i senyors, "Ja hi ha Mercat". El diari Les Provincies de hui dimecres dona la noticia que el projecte guanyador es l'anomenat Gent i que les obres estaran acabades en 2010, tot fa indicar que seran inaugurades a "bombo" i "platillo" per eleccions. Deu ens pille confesats, ara ve el pijor, patir les obres, esperem que no facen malbé cap estructura dels edificis col·lindants com passà a Alzira.
"Mercatum est"
Per a quan exposició pública dels projectes?

Anònim ha dit...

La veritat que m´agradaria saber qui es eixa "gent", no es que siga malpensat pero .....

Anònim ha dit...

No entenc molt d´obres pero ni de conya estarà a punt per a 2010

Anònim ha dit...

Dos cosas

1ª quien pagara el alquiler de los comerciantes mientras duren las obras.?
Cuantos comerciantes estarán dispuestos luego a pagar un alquiler en el nuevo mercado
y que precio saldrán los puestos?

2ª que conexión hay entre los de Castellón con San pio 21

Anònim ha dit...

Estimats companys aquest es l'enllaç de l'estudi d'arquitectes que ha guanyat el concurs d'idees per al Mercart Municipal.

http://www.medranosaez.com

Doneu-vos una volteta pel lloc web i podreu veure el que aquesta parella ha fet, la cosa pinta bona, esperem que l'eixecució de les obres ho siga també.
Enhorabona als guanyadors, ara toca patir al veinat. Em preocupa el canvi de circulació que es preveu, espere que la cosa s'haja estudiat be, ja que el carrer Arbres és uns que mes tràfec de vehiculs te.

Anònim ha dit...

no te mala pinta, però òn estan els 500m2 per a zona de comerç que exigia el plec de condicions?

Anònim ha dit...

He sentit "potser siga un bulo", que s´ha adjudicat el bar del casino lliberal a un amic/familiar de VR ????

Anònim ha dit...

No sé si ja han adjudicat el bar, però crec que un dels que es volia presentar al concurs i que tenia més possibilitats és un cuiner de la sala Rex d'Alzira i vicepresident de la nit de la comissió taurina l'any passat. Tal vegada, algú ens pot dir més coses de com ha anat aquesta adjudicació...

Anònim ha dit...

Ja veig que hi ha moltes temes calents al poble. Però, en referència al tema del cinema m'ha fet molta gràcia les sinopsi que ha fet Gamieta per explicar les coses que han passat al poble en els últims mesos... sobre tot eixa de: "Como locos... a por el sueldo"

Anònim ha dit...

Tornat al fil del tema, el cinema d'estiu. Quan faran cinema en valencià? Ja no dic que les facen totes, però en un poble valencianoparlant, ni una? ni una puta película en valencià? Pero clar, que anem a exigir al PP, si ni tant sols el Bloc-Psoe s'atreviren!

Anònim ha dit...

Crec que el Bloc en alguna de les programacions de cinema d'estiu que va fer des de Cultura si que va passar alguna peli en valencià. El problema per a passar pelis en valencià és que resulta pràcticament impossible trobar-les, ja que sen doblen molt poques i només aquelles que tenen subvenció de la Generalitat de Catalunya, per què la Generalitat Valenciana prefereix fer pelis en anglès en "Ciudad de la Luz" que gastar-se un euro per fer doblar pelis al valencià... i com a mostra Canal 9.

Anònim ha dit...

La Generalitat llegará hasta el Supremo para evitar que tener Filología Catalana permita enseñar valenciano
El TSJCV estimó los recursos de las Universidades de Valencia y Alicante contra la orden de la Generalitat.

pacopoca ha dit...

Si voleu pelis i sèries en valencià (de punt dos) busqueu a l'emule per pacopoca són sobretot infantils.