dimecres, 17 d’octubre del 2007

El nou berca (I)

Ja he rebut el Berca i he tingut l'oportunitat de repassar les pàgines d'aquest "nou" berca. Li han intentat fer una neteja de cara, però ens han deixat la millor secció de totes: les columnes dels partits. Els del PP, en castellano que así nos lee más gente, fan una mica de plors per l'acosament que han rebut (això no entrava en el sous?) i anuncien el pla estrela d'habitatges de protecció oficial. I deixen caure que tenen 700 peticions de piso recollides en la darrera iniciativa del govern del PSOE. Sembla que el pla serà fer 36 pisos i comprar solars per fer més habitatges (a qui els compraran? a mi segur que no...) És funció d'un ajuntament fer de promotor d'habitatges?

Els del PSOE recorden el pas de la Vuelta per Algemesí, i l'episodi de VR darrer dels ciclistes saludant a l'estil Papa de Roma. EU reclama més transparència al PP i que li consulten més decisions. Consultar? La majoria absoluta i la consulta no acostumen a ser massa compatibles. I de la columna d'IPA millor no dir res, per ella mateixa és desfà (tu me dius, jo et conteste i tu més de tot això, ala...).

Un altre dels temes que més m'agradat del nou berca és la presència fotogràfica de Vicente Ramón. Han canviat el disseny però la presència, embafosa, de l'alcalde continua igual, abans Gregori i ara VR (però ara amb una foto més gran en la primera pàgina per a que es note que tenen "més" majoria absoluta). En total ixen 10 fotografies de VR, quasi una cada dos pàgines, dels altres regidors només hem trobat per un raconet a Quini Giner. I el que se'ls ha colat és el regidor del PSD-IPA, en la última pàgina, a la fotografia de l'equip de futbol-sala apareix entre els jugadors. Algú em pot dir que fa ell allí? I que pensa el regidor d'esports d'aquest "quite"?

I del contingut ja en parlarem un altre dia...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi el canvi d'imatge de BERCA em sembla positiu en quant a maqueta. Els títols de les noticies necessitaven respirar com ho fan ara. Més espai i menys track. I està bé jugar amb les fotos perquè és un crim desperdiciar el preu del paper amb que arriba Berca a les nostres cases.
Una mica decebut amb la portada. La capalera deixa molt que desitjar...espere que es millore en el número següent.

VR ix molt? Si. Però això serà que vostés no han vist els darrers BERCA INFORMATIU a Berca TV. Una cosa "massa pa' la carabassa", fins el punt de pensar: o deixen ja de posar-li davant el micròfon o li va a acabar agradant i tot.
Llàstima que amb els 22 anys que té BERCA TV i siguent una de les primeres televisions locals (té més anys que l'autonòmica C9)el regidor de Comunicació -posa l'orella Ballester- no haja optat ja per comprar un domin .tv per a BERCA i que tots la puguem vore a través d'internet o almenys que una vegada s'haja emés per tv (cada cop menys per les TDT) que es pujen a la xarxa els informatius i reportatges. ¿Què vos sembla?

Respecte a l'editorial de Berca sempre he pensat que sobra l'alcalde... el que necessitem és un VAN publicat periòdicament a la porta de la Coperativa i penjat a internet. "Es fa saber..."

I pel que fa a les columnes polítiques... Per a què volem un J.J. Millás PREMIO PLANETA si tenim un PSD-IPA amb més una mandíbula més afilada que la presentà en el seu dia sobre les taules Alberola?

CRITICAR PER CRITICAR
CRITICAR PER MILLORAR

Anònim ha dit...

Propose...
-FER TAPES A COLOR PERÒ UN INTERIOR AMB FULLS DE MENYS QUALITAT
-TORNAR AL FORMAT REDUïT DEL BERCA DE FINALS DELS 80.
-QUE LA PORTADA SIGA A CONCURS CADA MES O PER ENCÀRREC
-INTRODUÏR MÉS OPINIÓ QUE INFORMACIÓ SOBRE NOTÍCIES QUE PER PUBLICACIÓ ARRIBEN MOLLES, COM LES ROSQUILLETES QUAN ES DEIXA OBERTA LA BOSSA DE PLÀSTIC

Bona mitat de setmana a tots!

Anònim ha dit...

A mi em pareix q la portada i la maquetació del berca actual es pèsima! q cosa més poc professional... Jo no sé qui són els maquetadors però no tenen ni idea..

Anònim ha dit...

La maquetadora del periode PSOE, er a OPCIO COMUNICATIVA de Sueca, el que no se si segueix, e intentat buscaro als credits i no trobe la referencia. No m´estranyaria que després de tant criticar el PP, seguira amb la mateica empresa