dilluns, 2 de juliol del 2007

Cinema d'estiu


L'Ajuntament tornarà a fer cinema al carrer aquest estiu. Ja s'ha fet públic el llistat de pel·lícules que es projectaran les pròximes setmanes a diferents carrers i places del nostre poble. Hi ha títols ben suggeridors i que es troben encara a les pantalles dels cinemes, com spiderman 3, Ocean's 13 o la última aventura de Piratas del Caribe. Els passes seran cada dijous del mes de juliol i agost a partir de les 22:30 hores.
El cinema d'estiu és una proposta molt bona, a la fresqueta de la nit eixir al carrer a vore una pel·lícula sempre és una bona experiència. però quedeu avisats que per a les vostres galtes posteriors no serà tan gratificant ja que estar més d'hora i mitja en una cadira de plàstic resulta poc còmode. Tot i que podeu fer com molts, que ens portem la nostra cadira de casa, més còmode i així t'assegures la butaca.
Amb l'anunci de l'inici d'aquesta proposta cultural el nou regidor de Cultura (i d'altres àrees poc relacionades amb a Cultura), Gabriel Palop, ha fet la seua primera aparició en premsa per apuntar-se a l'èxit del cinema d'estiu.

Un altre fet a destacar d'aquesta proposta de cinema és el passe de la pel·lícula que es farà el pròxim 19 de juliol al barri del Raval: Camaron Casualitat?. No crec, el nou ajuntament aposta sobre segur...

Per cert, no hi ha cap pel·lícula en valencià? Almenys no ho anuncien.