dilluns, 9 de juliol del 2007

L'alcalde d'Algemesí, Vicente Ramón, vol cobrar més que Zapatero


Segons la informació publicada pel diari Las Provincias, Vicente R. García (PP) d'Algemesí, vol posar-se un sou a partir de setembre de 91.000 euros bruts a l'any per presidir l’Ajuntament d’Algemesí. Això vol dir que l’alcalde de l’ajuntament d’Algemesí cobrarà més que el president de la Generalitat, Francisco Camps, i que el president del Govern, J.L. Zapatero.

Açò encara no és una decisió oficial, ja que els únics sous aprovats pel plenari són els de la regidora alliberada i els tres càrrecs de confiança que hem comentat a l'anterior post. La informació que ha publicat Las Provincias és una declaració d'intencions de Vicente Ramón. El periodista li va preguntar que anava a cobrar a partir de setembre que és quan pensa alliberar-se, i Vicente Ramón, amb naturalitat, va contestar que el mateix cobra a Caja Duero: 91.000 euros a l'any!!! I damunt argumenta que li "regala" al poble d'Algemesí el mes de juliol i agost, ja que la primera nòmina la cobrarà en setembre. Gràcies. Però clar, algú hauria de dir-li que l'Ajuntament d'Algemesí no és Caja Duero, i que ací no es mou el mateix pressupost. Haurà ell meditat això?
Probablement l'objectiu d'aquestes decisions urgents és aprofitar els primers mesos de legislatura, i l'estiu, per dur endavant les mesures menys populars i així que d'ací 4 anys ningú ho recorde ni ho tinga en compte a l'hora de votar de nou.

I clar, una notícia com aquesta ha provocat el rebombori en tot Algemesí. El Levante i Las Provincias informen de les reaccions de PSOE, EU i BLOC. Als tres els pareixen desmesurats els sous que es van posar els personal de confiança i la regidora alliberada la passada setmana i evidentment, també els pareix "molt desmesurat" el sou que es vol posar Vicente Ramón.