divendres, 6 de juliol del 2007

Dinerets calents


Quan portem poc menys d'un mes del nou equip de govern municipal ja ha arribat la primera polèmica. Al plenari del passat dimecres es van decidir els sous de la primera regidora alliberada del Partit Popular d'Algemesí i dels tres nous càrrecs de confiança del PP. Amb els vots a favor dels 13 regidors del PP i el del PSD-IPA, el de Pedrassa. El diari Levante, (en edició paper no en la digital) explica el repartiment dels nous càrrecs i sous que s'ha fet:


- Alliberament de la regidora de Protecció Civil, Seguretat, Jutjats de Pau i Patrimoni, Quini Giner, que s'ha assignat un sou anual de 50.525 euros bruts.
- Càrrec de confiança 1: Secretària de l'alcalde Vicente Ramón. Sou 44.900 euros anuals bruts
- Càrrec de confiança 2: Assessora de premsa i imatge. Sou: 2.100 euros bruts al mes, per dedicació parcial (4 hores al dia)
- Càrrec de confiança 3: Coordinadora de regidors. Sou: 1.200 euros bruts al mes per dedicació parcial.

Segons el Levante, aquests primers nomenaments suposaran més de 136.000 euros a l'any per les arques municipals. A açò cal afegir que a partir del pròxim mes de setembre està previst que s'alliberen l'alcalde Vicente Ramon i el regidor d'Hisenda, Gabriel Palop, i per tant també tindran sou municipal. Caldrà esperar a setembre per saber la segona part dels nomenaments i dels sous.

Les reaccions no s'han fet esperar. El regidor del PSOE Pepe Esteve i el d'EU Pere Blanco van votar en contra i s'han oposat diguent que els pareix "desmesurat" el sou que s'han posat. Els del Bloc, tot i que ja no tenen cadira en l'ajuntament també han alçat la veu en Las Provincias i en el Levante.


Finalment, l'IPA s'ha sumat a la festa del PP i va votar a favor d'aquests nous càrrecs i dels sous que cobraran.Tant de dir que seria la "veu del poble" i a la primera de canvi aprova un sous molt més alts dels que tenien els d'abans i que ell tant criticava

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.