dijous, 27 de desembre del 2007

La recta final del 2007

L'any s'acaba... les últimes hores aprofitaran a molts per a fer balaç de les coses bones i de les coses dolentes que ens han passat els últims 12 mesos. I també aprofitarà per a començar a escriure els desitjos per al nou any.
Sobre el passat... és dificil fer memòria de totes les coses que ens han passat. Habitualment, tenim tendència a quedar-nos en les coses bones i oblidar les dolentes. Però, cal tindre memòria per no tornar a caure en les mateixes errades. D'ací uns quantes dècades els historiadors escriuran les pàgines que expliquen aquest any que estem a punt de tancar. Per què no els ajudem? Seria una proposta interessant que nosaltres, els protagonistes en primera persona de la història present del nostre poble, deixarem constància d'aquells esdeveniments que pensem que han sigut els més interessants i mereixen passar a formar part de la nostra memòria col·lectiva. Quins creus que han estat els esdeveniments més importants del 2007 a Algemesí?
Per un altra banda, i tornant al present més immediat recordar que aquest pròxim dies els més menuts tenen una animació lectora el divendres i cine el dissabte. A més, ewww.ls més joves tenen una nova carpa municipal per a celebrar el cap d'any, però aquesta vegada a la plaça major i organitzada per la regidoria de festes (i joventut?). Esperem que aquesta carpa no es ratlle tant com la carpa de bous.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament, l’any s’acaba i en aquestos moments estan venint-me a la memòria que el proper 2008 elegirem president de l’Estat. Què la sort ens acompanye!
L’Espectador

Anònim ha dit...

http://www.elfyourself.com/?id=1645385533

Anònim ha dit...

Ja està al carrer (almenys a internet ho està) el nou Berca, una revista quasi més esperada sempre que el Jueves, per la gràcia del seu contingut i per la curiositat de les seues portades plenes d'espectació.
El cas és que jo no vull pensar que perquè el primer Berca de 2008 ix el dia 28 de desembre es tracta d'una inocentada, i ho dic per la columna del senyor Maravilla (IPA). Ens parla de la importància del reciclatge i que volen posar contenidors. Jo li dic al senyor Maravilla que aprofite una mica més la tribuna oberta que té cada mes... Ja que pensa tant en el reciclatge que sàpiga que és una llàstima malbaratar paper del bo amb una columna així.

De nou torna a ser un xiste la política per a joves de la REGIDORIA DE JOVENTUT. El que jo no entenc és què collons fan a la Corporació Municipal amb ixe regidor ni com deixen que se burle de tots en la seua cara parlant de medi ambient i algunos casos que recordar no quiero...


SENS DUBTE, ELS GRANS ESDEVENIMENTS DE L'ANY PER A MI:

-El Bloc fora de l'Ajuntament
-Emili Gregori deixa l'Alcaldia
-El PP amb majoria absoluta
-Nomenament de Pedrassa com a regidor
-Premi aconseguit per Alandete
-Els candidats a medalla d'or 2008 (sorpresa sorpresa gran)
-Els 10 anys de la Nova
-L'aniversari del grup de danses Berca

-I que els Jubilats siguen un grup de pressió tan gran que és capaç de moure fitxa com volen. Admirable, iaios! Però ja se sap...quan més majors més maleducats en les formes... i qui no vulga vore-ho que se'n ixca a fumar-se'n un.

Anònim ha dit...

Sí, l'any s'acaba però malament. Anit al plenari de l'ajuntament el senyor alcalde esva passar'pel forro' el dret democràtic a la llibertat d'expressió. Ara vorem si és car per el que cobra, per el que fa o pertotes dues coses. Bon any

Anònim ha dit...

EXPLICA'NS MILOR QUE ES EL QUE VA PASSAR AL PLENARI, PER FAVOR, QUE VOLEM ESTAR INFORMATS. GRACIES.

Anònim ha dit...

simplement que l'alcalde tallà de forma molt poc ètica els prcs i preguntes de la gent.
Per primera vegada aquest alcalde, que pareixia que no s'inmutava davant res, va perdre els papers.

Per altra banda és molt curiós veure, entre altres coses, com el presupost d'esport ha baixat a menys de la meitat que el passat any, cocretament de 1'3milions d'euros a 600.000 aproximadament.

Anònim ha dit...

I de pressupost per a joventut 12.000€!

El passat cap de setmana jo mirava "informativos tele5", i mirava i remirava al presentador... I no feia més que pensar: "Xe, si este home em recorda a algú...".
I efectivament, Vicent Ramón és igualet que el que presenta els informatius de tele5 els caps de setmana, Ribagorda crec que es diu. A algú més li ho pareix?

Anònim ha dit...

NO SE PAREIX MASSA... BO, SI, EN LA FACILITAT DE PARAULA IMAGINE, JAJAJA
http://www.laverdad.es/murcia/pg060304/prensa/fotos/200603/04/093D6CTGP1_1.jpg

Anònim ha dit...

Doncs a mi sí que em recorda a VR!

xD!!

http://n4abc10.abc.es/Hemeroteca/imagenes/abc/17022006/Comunicacion/NAC_COM_web_36.jpg

Anònim ha dit...

La malifeta de l'alcalde ha estat contestada al levante en l'apartat decartes al directos del dia 29 de desembre.Si voleu llegir-lo aneu a la web del levante o a la pàgina www.esquerra.cat/algemesi.Bon any a totes i a tots

Anònim ha dit...

No se quin de tots ha estat el esdeveniment mes destacable del 2007, esta clar q el del 2008 q ara comença sera el super espectacle de la vingura de Reis Macs en helicopter!!!! yujuuuuuuuuuuuuuu supose q ahi poden estar part dels diners del persupost esportiu, o en pagar al gran Joan Lopez la elaboracio de la festa de Reis, ja vegeu Periodiste, dissentador de cavalgates, si esq no te fí!!!!

Anònim ha dit...

El GRAN esdeveniment de l'any per a mi, son els següents:

- el sou de l'alcalde del PP, que, per uns dies, va ser superior al del President del Govern.

http://www.lasprovincias.es/valencia/prensa/20070709/tema_dia/alcalde-algemesi-cobra-barbera_20070709.html ).

- la frase de l'alcalde, justificant el seu salari: "cobre menys que les dones de la neteja".


- i els supersous dels concejals amb dedicació exclusiva.

Feliç any nou !!!

Anònim ha dit...

LO MÁS DESTACABLE:
- EL SUELDO DEL ALCALDE
- SU FACILIDAD DE PALABRA
- EL SUELDO DE LA SECRETARIA
- EL GRAN REGIDOR PEDRASSA
HAY QUE LLAMAR A TORRENTE PARA VER SI LOS SACA EN LA PRÓXIMA PELICULA...