dimarts, 1 de gener del 2008

Bons propòsits per 2008

Fa unes hores tots hem acomiadat el 2007 i ja estem vivint el 2008. Per una banda recordarem les coses més importants que han passat en eixe curiós llistat que estem elaborant entre tots, però no podem oblidar que encetar un nou any és també obrir la porta a nous desitjos.
A Algemesí sembla que el 2008 comença amb molts projectes, això diu el primer berca de l'any. El passat any ha sigut el canvi municipals i ara s'espera vore els canvis al carrers i en el dia a dia. Des de l'Ajuntament, el PP anuncia als 4 vents tot un arsenal de projectes que té previstos, mentre el PSOE i EU li recorden que tot això ja estava en marxa quan ells manaven.

Sobre aquesta guerra per voler-se colocar medalles, i aprofitant els nous desitjos per al nou any vull afegir un més: Que els nostres polítics pensen en tots els ciutadans i no en les seues vanitats personals. I amb això vull dir: Que si els projectes del PSOE els anteriors anys estaven bé que el senyor Vicente Ramon no es malgaste els diners d'Algemesí refent i canviant sense donar explicacions i sense dir clarament que ens costaran les seues decisions (el nou mercat, tal vegada millor, però cal dir que costarà tirar tot aterra i fer-ho de nou); Que si els projectes que presenta el PP són bons per a Algemesí que el PSOE no els tire per terra i faça una oposició constructiva; Que els que manen miren pel benefici del poble i no de la seua butxaca (ajustant el sous a la realitat laboral i de població d'Algemesí); Que els de l'oposició assumisquen que en 20 anys hi ha moltes coses que no s'han fet bé; Que els que tenen responsabilitats en joventut comencen a treballar i a presentar projectes seriosos i no a parlar de plaques solars i reciclatge (ja hi ha regidories per a fer això) i si no és així que l'alcalde prenga alguna mesura urgent: que la joventut és el futur i no estan presentant cap projecte seriós per ella. En definitiva, per al 2008 demanem un poc de sentit comú per a tots els nostres polítics, així eixirem guanyant tots el que vivim a Algemesí .

Bon any 2008!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amén! I ho dic de bona veritat. Però, tem que allò dels enfrontaments viscerals, sense trellat, van a continuar...Les eleccions, tot i que siguen generals, estan ben a prop i les consignes partidàries podran més que els interessos del poble. I tant de bo que n'estiga equivocat...

Anònim ha dit...

Encara que puga sonar absurd:

¿Algú realment creu que no es es van a "re-fer" els projectes antics?

Re-fer un projecte antic significa ni més ni menys que decidir qui s'endurà la pela i les medalles. 2 - 0 a favor de les refetes.

El meu dessitg per al 2008 es no vore a Rajoy de president.

També m'agradaria que el nostre alcalde i companyia deprengueren un poc més de valencià per a dirigir-se als ciutadans de Algemesí. Ho poden fer en valencià o en Castellà, però en el seu valencià de traductor no ;)

Ah! chapeau per al post de gamieta, llàstima que per molt que Algemesí sencer ho dessitge no es vaja a complir..

pd: Et podries currar una "review" de la Carpa Jove d'Algemesí ! :P tinc curiositat per el que va passar ahí el 31 de nit.

Anònim ha dit...

bon nadal i enhorabona per aquest blog!


Jo espere que en aquest 2008 que comencem, no es torne a repetir l'espectacle patètic i prepotent protagonitzat per l'alcade que he vist hui en el Berca, que ha emés el plenari de decembre.

Suport i anims al col·lectiu Folgança.

Des de l'exili, una font d'informació com aquest blog s'agraeix molt, aixi podem mantenir-nos informats dels esdeveniments algemesinencs.