dimarts, 20 de maig del 2008

El camí cervantí

Des de fa algunes dies s'ha obert un cert debat al voltant de l'actuació urbanística al carrer Cervantes. Per aquells que encara no han passat per aquesta via del nostre poble des de fa algunes setmanes, han de saber que l'Ajuntament per tal de reparar els nombrosos clots que s'havien produït en els últims anys va decidir reomplir aquelles zones que estava més malament amb pedaços d'asfalt.


realment, en els últims mesos, abans d'aquesta reparació el carrer Cervantes s'havia convertit en una via per aposar a prova els cotxes "tot-terreny" que s'han posat tant de moda, el motiu era que l'empedrat s'havia enfonsat en molts llocs i el vehicle anava botant d'ací cap allà... I la solució que ha pres l'ajuntament és un poc nyap, però efectiva, ja que ha deixat el carrer a pedaços. Davant aquesta actuació ja s'han produït les primeres reaccions des dels dos costats.

Els socialistes han criticat aquesta actuació ja que segons ells s'ha tapat l'empedrat del segle XX que es troba en alguns carrers històrics d'Algemesí. El PSPV, des de l'oposició, asseguren que ells si que van conservar moltes zones d'empedrat.

El respecte pels vestigis històric és importants però, no cal oblidar que si no hi ha un manteniment acurat s'arriba a situacions de perill com aquesta. A més, el carrer Cervantes és un dels més transitats i això suposa un deteriorament important. Tal vegada si abans s'hagués mantingut un poc més l'empedrat, no s'hauria produït el deteriorament en el que es trobava. Els socialistes recorden bé que ell van conservar alguns carrers, però obliden que també van asfaltar altres, com el carrer Albalat, per on passava molt de trànsit cada dia.

Per l'altra banda, el Partit Popular s'ha escudat en "la seguretat" per a argumentar aquesta actuació "xapuçera". El govern municipal han justificat aquesta actuació feta a mitjes diguen que per aquest passaran vehicles de gran tonatge en els pròxims mesos i per això no volen invertir més diners en l'asfalt. El que no ens diuen és que aquest vehicles de gran tonatge són els que aniran a fer la reforma del Mercat perquè el carrer Cervantes és l'únic camí que tenen els camions per arribar al Mercat. Així que fins que no acaben les obres del "somiat" mercat de VR no es faran les coses ben fetes al carrer Cervantes.

Per cert, avís a navegants. Cal anar guardant paciència. Ens farà falta quan comencen les obres del Mercat.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

un carrer que dona pena vorelo
un asfaltat tercermundiste,
uns abres que ni son abre ni son res,un carrer per a plorar cuant ixes de casa i el veus, i cuant entres ple de asfalt, embrutant la botiga.

Anònim ha dit...

Parlant de l'empedrat del s XX que cal conservar. Algú ha pensat que passar amb l'empedrant del carrer Arbres quan finalitze l'aparcament en soterrani? es suposa que s'alçarà tot per fer forat, però després que esfarà? el reposaran o asfaltaran el carrer?

Anònim ha dit...

Almenys haveren pogut ficar un asfalt de més bona qualitat, perquè amb les pluges i el trànsit, torna a tindre clots.

Anònim ha dit...

En este cas no han sol·lucionat res, el problema ve baix del carrer, que hi han grietes i socavons, per a sol·luciona-ro es tindria que alsar el carrer, i sobre tot arreglar el clareverang, este afegito durara 3 mesos i despres igual que abans.

Anònim ha dit...

hauran de fer algo pq si vas en bici darrere un camio i no veus on estan les trapes de la sanga et pegues una morrada de cuidao

Anònim ha dit...

tranquil si este ajuntament fomenta el jocs com el airsoft tambe fomentara deports de risc com anar en bici per carrer cervantes

Anònim ha dit...

tranquil si este ajuntament fomenta el jocs com el airsoft tambe fomentara deports de risc com anar en bici per carrer cervantes

Anònim ha dit...

No pasa res, per a disimular la merdegá que han fet, tiraran una mascleta i tots contents...

Anònim ha dit...

Heu vist l'estat del carrer Molí? Canviaren fa temps l'empedrat antic, que era més antic que el del carrer Cervantes, i ara està que dóna pena. En aquell moment ningú tampoc no digué res. Sort que ara estàs tu Gamieta. Podries presentar-te a les properes eleccions.

Anònim ha dit...

Quina merdega de reforma. Tindrà temps l´alcalde per a fer la reforma abans de les eleccions ??,

perque derriben el mercat abans de tindre clar que faran ??

tant molestava ??

farà alguna cosa abans de les eleccions que justifique el sou ??.

Ah si xe, que els reis mags vingueren en helicopter aixó ja ho justifica tot

Anònim ha dit...

bondia

Anònim ha dit...

crec q daçi vint anys seria cuant deberiu de criticar , a l´equip de govern per lo menys te q estar el mateix temps q el de la barba per a poder criticar, a ja que desde la sombra i alebosia es molt bonic eh senyor gamieta, siga boste senyoret just i esperes voste i tots estos que li seguixen la corrent uns anyets i vora com tot canvia, voste no te dona o mare q vol anar al mercat i vols estar a nivell i no pujar escales, no te dona embarasada o filles menudes en carro o algun familiar en cadira de rodes pense gamieta i cia antes de parlar, cobarde gamieta cobarde.

Anònim ha dit...

Que manera de despotricar, mestre...
Trenque una llança en favor dels gamieters...
Estan en dret de dir i pensar el que vullguen, ara i d'ací vint anys... no pretenc censurar el comentaria anterior, res més lluny, però sí deixar-ho clar per si a algú se li havia oblidat...

La crítica fa sang

Anònim ha dit...

Per al comentari d'abans , ara resulta q el mes important del mon mundial es tindre un mercat a peu pla... Pues mire, soc dona i jove i tinc filles i mare, al dia d hui lamentablement no ens queda molt d temps x anar als mercats a fer cua en les parades, no tenim cultura d mercat,ho sento xo es aixi, sino d grans superficies, vas una vegada a la setmana carregues i quant mes prompte acaves millor. Tot este rotllo el dic x q pense q hi han coses mes importans q tindre un mercat q ens costara un ull d la cara, encara q diguen q no costara cap d gallet, d moment ja ens esta costant molts euros. Aaa i x lo vist encara no tenen ni idea d q van a posar ahi.
I referent a la critica, faltaria mes q ens digueren q es pot criticar i q no. Mire anonim, els q estan estaran mentres els voten, igual q el d la barba, aixo si, com diuen q el qui paga mana i a estos es paguem bons sous, cosa q el d la barba no ho feia, tindran q demostrar-mos als ciudadans q es mereixen el q guanyen i d moment encara no han demostrat res d res.

Anònim ha dit...

DACI 20 AÑS... 65.000€ X 20 = 1.300.000 € ( mes lo que se puja al añ per el IPC)
Crec que no cal dir res mes...
Per no parlar dels 900.000 de la secretaria...
Sera la primera secretaria en yate...

Anònim ha dit...

per al comentari de abans, encara tu no saps q en esta vida habegades mes val pedre que mes pedre, si el senyor vicent ramon guanya aixo i fa que el poble guanye dines es a dir fent-lo gran i crant ofiçis, donant llocs de feina, a mi me resulta millor que que guanye la mitat i no faça res de aixo i aixo es lo que feia emili bueno el psoe

Anònim ha dit...

A l'anònim que diu que no te cultura de mercat....
Com pots dir que no tens temps per a anar als mercats i fer cues????
De segur que has estat fent cua per qualsevol altra cosa menys important que comprar al teu poble i contribuir en l'economia local...
De segur que has fet cua en el Zara per a pagar, ojo, per a pagar, ni siquiera per a que t'atenguen personalment, cues en les caixes per a pagar... Eixos si que et prenen el pel...

Anònim ha dit...

Y si ademas de ganar ese dineral, no crea puetos de trabajo ni hace Algemesi grande, porque de momento grande lo que se dice grande ya estaba desde mucho antes que VR estubiera de alcalde, ¿o es que Algemesi existe desde hace un año?

Anònim ha dit...

imagine que el psoe no feia res de aixo que tu dius, per aixo ha guañat 20 añs, perque els algemesinens estaven "subnormals"... sisi.. aixo li ho contes a atre