divendres, 6 de juny del 2008

Els diners se'n van volant....

Sembla que el tema de l'heliport, del qual vam començar a parlar en gener, ja està en marxa. L'empresa que gestionarà l'heliport d'Algemesí és diu València Helicòpteros i ha obert una pàgina web per a explicar el projecte i per intentar que no tinga massa impacte ambiental. Millor si no hi ha molt d'impacte ambiental del heliport però està més complicat que els aparells no ens deixen contaminació acústica en el terme (esperem que no volen molt per damunt del poble) .La veritat és que costa creure que tindre'm un heliport a Algemesí, el blog de Tirant a Fotre ens fa una bona aportació sobre el tema. I és que quan el nostre alcalde Vicente Ramón, el passat mes de gener va fer que els Reis d'Orient vingueren en helicopter, seria per alguna cosa?... Segur que quan va vore aquell aparell VR els hi va dir: "me lo pido...."

A banda d'aquest tema, una de les coses que més ens hauria de preocupar és l'anunci pessimista que ha fet el regidor d'Hisenda i Cultura, Gabriel Palop. Segons Palop, l'Ajuntament deixarà d'ingressar un milió d'euros menys a per la crisi de la rajola... tal vegada no ingressarem tant per nous edificis dins del poble, com passarà en tots els llocs, però segur que per totes les noves indústries del polígono de Cotes rebran una bona quantitat de diners que fa uns anys no rebiem.... I per a rematar les declaracions-escut d'aquesta notícia, Palop diu que la culpa de tot és dels que estaven abans que han deixat la caixa buida. Alguna cosa falla en aquesta estratègia del PP de tirar les culpes a la gestió de Gregori. Si no hi havia diners com és que al final de l'antyha resultat que ha eixit un balanç positiu. Però, el que menys quadra de toté s que diguen que quan el PP va entrar en el govern es va trobar en la caixa buida, i aleshores d'on ixen els diners per pagar els seus desmesurats sous?

Seria millor que el regidor d'Hisenda i els seus companys de PP busquen altres arguments per explicar al poble la situació económica de l'Ajuntament, ja que el que ens volen contar no cola...

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Que cara mes dura, no hi havien diners (cosa que ja ha quedat demostrat que era mentida) i per aixó es ficaren sous de regidors de ciutat de milló de habitants. Que poca vergonya, ells la crisis si que la pasaran be, en les butxaques plenes de billets de 500€.

Anònim ha dit...

Si no hi han dines que torne els 50 i pico mil euros que cobra al any

Anònim ha dit...

"La culpa fue del cha-cha-chá"

El que no m'esperava és que el Sr. Palop diguera que la culpa la té l'anterior govern local.


Menys diners en heliport, en circuits, en ciutats, i més diners en ficar JA la llei de dependència ...

Gamieta: podries escriure sobre la "casual" coincidència de la columna d'opinió del Berca del PSOE i PP. Els últims berques els dos parlen del mateix,... serà que tenen telepatia i adivinen el que l'altre ficarà? o serà que algú llig primer l'opinió de l'altre?

Anònim ha dit...

Però encara us extranyeu? Encara no sabeu el tipus de governants que hem triat?

És el que hem triat! Ara a renegar i prou! Espere que la gent no oblide tots estos problemes i males paraules que tenen moltes vegades. I que s'ho pensen dues vegades abans de votar al PP

Anònim ha dit...

Membres de la comissió viatgen a la zona de Salamanca

El passat mes de maig membres de la comissió viatjaren a la zona de Salamanca per tal d’observar ramaderies per a la compra de ramat per a la setmana de bous.
--------------------------------------------------------------------------------
Es visitaren quatre ramaderies: ”Justo Domingo Hernández”, “Montalvo”, “Félix Sánchez “ (que “lidia” com “Ángel Sánchez Sánchez”) i “Sánchez Arjona”.De totes les jonegades vistes els va agradar les dos últimes, ja que ambdós van presentar una correguda de jònecs molt igualada i amb molta cara. Per això van ser ressenyats els jònecs de les ramaderies de “Ángel Sánchez Sánchez” i “Sánchez Arjona”.

Anònim ha dit...

i segons diu el Sr. Palop no aplegen a fi de mes...
igual que la sr Aguirre


la cris sempre la pagen els mateixos

Anònim ha dit...

Recordar que estos presupostos ya es feren ells... i si posaren en ingresos fictisis 1.500.000 euros, voleren unflar el presupost pero a 6 mesos vista fa aigua per tots els lloc... solusio contensio del gasto i dels sous millomaris..
estos mos dixaran endeudats ya voreu.... i com sempre la culpa el altre

Anònim ha dit...

http://lacarabassamecanica.blogspot.com/

Anònim ha dit...

De que crisis hablais, el sr. Alcalde como si de un crucero se tratara ba con TI ... todo incluido, suleldo limpio, coche de la empresa ( ojo sin chofer)Km aparte, desayunos , almuerzos, viajes etc todo incluido

Anònim ha dit...

Quan es trapassa un govern a un altre és signa un document per part de l'alcalque que surt del govern i per part del que entra, en el que figura els diners que hi ha a la caixa de l'ajuntament. Aquest número era positiu. Molt positiu diria jo. Ara resulta que no. Í damunt està tot signat i documentat. Aquesta política acaba per ser un insult al ciutadà.

Anònim ha dit...

Pero com??cada vegada sorperenen amb més coses destrellatades.
Ixa és la solució a tots els nostres mals??que van a ficar un servei de transport amb helicòpter a l'Hospital de la Ribera per a complementar la pèsima línia d'autobusos?o quina és la idea??
Quina utilitat té per al poble?i qui asegura que no tinga impactes negatius per a la nostra natura?(la poqueta que ens queda)
No sé , un mar de preguntes i ninguna pareix que siga de resposta lògica o raonable.

Anònim ha dit...

Canviant de tema, algú me pot contar com va anar la volta a peu de la fira, qui va guanyar? hi va haver molta participació? va donar L´alcalde els trofeus??

Vicent ha dit...

...Eus!!! si tindra rao al final el Pedrassa, si es que pitjor no es pot fer.

Jo vote per Pedrassa crec que es l'unic que entra sense enganyar a ningu, tots sabiem el que anava a fer.

NO??

Anònim ha dit...

El pitjor de tot és que estos tios estaran 4 o 8 anys (Deu vulga que no tants), s'ompliran les butxaques i quan perden les eleccions, el govern de turno que vinga darrere s'haurà de fer càrrec del deute i dessitjar-se-les per a reflotar la situació de l'Ajuntament. Això sí, tindrem heliport, haurem tirat els coets més grossos de la provincia i part de l'estranger, haurem vist Ferraris volant pel Pla (zona on, casualment, viu l'alcalde) i per primera vegada en la història haurem vist a la mare de Deu de la Salut desfilar en romeria a la Xopera. De veritat és això el que demana el meu poble? I què passa amb les VPO? I què hi ha de les beques per als nanos? I què passa amb l'escola d'estiu que l'han pujat un 33% de colp? I què passa del centre de dia gratuït que l'alcalde ha rebutjat? És que els meus co-ciutadants són t'han poc inteligents com a preferir un govern amb les prioritats del govern del PP? Un govern, també le de la Generalitat, que no és capaç de dir en què s'ha gastat els diners que el govern de l'Estat li ha enviat per a l'aplicació de la llei de dependència. Un govern que hipoteca el futur dels valencians per una carrera de cotxes, una regata per a milionaris i la visita del Papa. Un govern que permet que els nostres nanos estudien en barracons, un govern que és capaç de dormir per les nits sabent que falten 300 especialistes en pediatria als hospitals valencians. Un govern que fa la vista grossa davant les inversions necessàries per a acabat la nova Fe. Un govern que es dedica a enfronar territoris per a camuflar la seva incompetència. Un govern que fa oposició constant al govern de legítim de l'Estat per tal d'amagar la seua inoperància.

És això el que vos fa feliços? Penseu que votar al PP vos farà rics o vos farà pujar d'status social? Només el benestar, la seguretat de tindre un servei educatiu i sanitari públic i de qualitat al vostre abast vos farà ser rics. Només el sentit comú i la capacitat d'anàlisi vos farà obrir els ulls.

Què vos passa valencians?!!!

Anònim ha dit...

Molt ben exposat

Anònim ha dit...

lo mes fort es que es no seran tots els que gobernen a algemesi els que senduran la pasta, sino que 2 o 3 asoles... (lliberat i algun altre que hi ha per ahi?)... no se...

Anònim ha dit...

Sr. Alcalde no haga caso de las infamias que hacen quien tan mal le quieren,
Usted siga con el mercado, y háganos u gran centro comercial para disfrute de todos los de Algemesì
Haber si por cuatro pardas de mercado que quedan, estropeamos centro comercial que será la envidia de la comarca

Anònim ha dit...

Eso señor alcalde, háganos un centro comercial tan grande como la pata de un burro y que disfrutaremos todos. Si los nenes van a barracones y los iaios se quedan sin residencia, que se jodan. Usted a construir el centro comercial, el helipuerto y todo lo mas grande que se le ocurra.Adelante señor alcalde!!!!No se frene usted por las críticas de 4 locos. Y recuerde revisarse el sueldo a final de mes, ya que con esto del barril Brendt puede usted perder poder adquisitivo.

Anònim ha dit...

Amen...

Anònim ha dit...

Molt bo!!

Anònim ha dit...

Cojonudamente bien expuesto!!!!

Vicent ha dit...

La culpa jo crec que no es del PP es simplement de la clase politica d'este pais, i em referisc al del estat espanyol, que te com a premisa plenarse les butjaques abans de fer res, no importa si son del PP o del PSOE o de la figa sa mare.

El resultat es sempre el mateix, els ajuntaments arruinats.

PD.- te collons que soc l'unic que fica el seu compte real quan escriu aci... Sera por???

Anònim ha dit...

No tio por ninguna!!
Jo no tinc cap conter que em permeta firmar aci.
Quasi que anem tots a una, el compte podria ser ALGEMESI.