dissabte, 5 de gener del 2008

Els reis d'Orient a Algemesí

Acabe d'escoltar un helicòpter... i això vol dir que els reis d'Orient arriben a Algemesí. Enguany ens han anunciat al Berca Tv, una gran desplegament de mitjans per a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar... Arribada espectacular des de l'aire, una cavalcada plena d'acció i un espectacle de llums i so a la plaça major. Realment calia una neteja de cara a l'arribada dels reis d'orient a Algemesí ja que les últims records que tinc d'altres anys és dels reis llançant a la gent caramels, regals... i esponges i safates de plàstic. Crec que més d'algun veí ho recorda ben bé perquè es va endur alguna que altra "safatada" al cap...
Bé, anem a la plaça a vore com queda la cosa enguany..

38 comentaris:

Anònim ha dit...

El helicòpter ve ideal per al nou eslògan:

Els reis d'Orient venen volant a Algemesí.

I volant volant se'n van els diners de l'Ajuntament!

Anònim ha dit...

He anat a vore els reis i l'helicòpter i m'ha deixat bocabadat que el pilot passara entre dos finques. Això és un acte temerari que ha possa en perill als 'reis mags' i als que han anat a vore'ls. Això sí, hem tingut circ per a que es lluiren els del govern municipal,(pedrassa inclòs), pagat per tots els veins d'Algemesí

Anònim ha dit...

M'agradaria saber el pressupost de tot açò dels reis d'orient... Quants diners ha costat aquesta nova organització? I per què s'ha contratat a gent de fora de l'ajuntament per a organitzar-ho? Que no poden fer-ho els regidors alliberats? I el personal de confiança?

Per cert, molta música a gran volum però poca en valencià...

Si algun dia sabem que val tot açò, podrem recordar-los als regidors del PP que ha Algemesí hi ha xiquets que no han pogut rebre regals perquè no tenien recursos els pares.

I per a tancar, sobre el tema del Pedrassa: Confirmat per ell mateix: Estava esquiant mentre s'aprovava el pressupost de tot els veïns d'Algemesí per al 2008. Visca la irresponsabilitat democràtica!!!

Anònim ha dit...

L'any que ve l'Ajuntament es gastarà la meitat del presupost perquè faran una cavalcada amb els camells locals, un boato realment espectacular, sí senyor!

Siga com siga, fins que arriben a superar el quasi un milió de les antigues pessetes que costava el soparot que pagava l'antic consistori en la J.Torrent als que ixien ¡¡¡I ALS SEUS ACOMPANYANTS!!! ja poden posar música i soroll...

ESPERE QUE US HAGEN DUT ALLÒ QUE HEU DEMANAT. MOLTA SALUT I ESTIMATS ANÒNIMS... "FORÇA EN EL CANUT!"

Anònim ha dit...

Encara com que no tenim mar perquè els Reis hagueren pogut presentar-se amb submarí, amb el Nautilus o amb el Titànic reflotat...Per cert, uns nanets es preguntaven en vore l'helicòpter: i els camells i els cavalls? També vénen dalt de l'helicòpter?
Ara, a per la fórmula I per Algemesí, home. Una vegada posats...
L'home del carreró.

Anònim ha dit...

ABORRONAET ENS TENIES JOAN!!!!!
Si ya lo decia yo, el acto del año será la super cavalgata de reyes organizada por el polifacetico Joan Lopez!!!! Esta la estatua de la muixeranga, les llauradores, el tornejant... la proximà segur q es la teua ja voras!!!!
Por si aún no lo conociais, ahora ya sabeis quien es él!!! si si el super reportero de Alegemesi directo, el que se paseaba por la plaza microfono en mano, el que se inventó que a los niños les haría ilusión darle la carta a un joven del pueblo, que no tengo nada en contra de lluis, me parce q lo hizo guay, lo q digo esq no motivaba nada a los niños...pero bueno la gente de la plaza ya nos dimos cuenta quien era el protagonista ese día!!!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies!
Sí, tens raó l'any que ve ja hem pensat que traurem altra vegada a Mont per a recollir les cartes perquè això sí que motiva els xiquets.

Feliç any a tots els anònims als que anit els tocà la fava en el roscón de reyes. L'any que ve més.

Anònim ha dit...

Ya era hora de que el ayuntamiento hiciera algo por la fiesta de los reyes. A nosotros que estábamos en la plaza y a la gente que teníamos detrás todos comentábamos lo mismo, que ya era hora. Se hayan gastado mucho o poco el día lo requería porque es de las pocas fiestas locales (toros lo pagan los abonos). Ahora esperamos los falleros que se tomen en serio la fiesta de fallas. Y dudo que se hayan pasado con el dinero siendo vicente ramón un tio de banca que no tiene un pelo de tonto.

Anònim ha dit...

PER FI, JA ERA HORA.

Enguany havia dubtat si quedar-me o no el dia 4 i 5 ací al poble, ja que s'havia anunciat amb tant de "bombo" que hi hauria un canvi.

Al final hem vaig quedar, i encantats estem a casa amb el canvi, els xiquets creien que estaven a la tele, els presentadors ho van fer perfecte. Sols un fallo, la cua.

I el dia 5, IMPACTANT!.

Anònim ha dit...

Ha sido la mejor cabalgata en años!, els cabuts, las de balet, los reyes con carro de caballos y no con las carrozas tan cutres!. el espectaculo final, todo, muy bien.Y el dia 4 con las cartas muy chulo, con miki y mini, campanilla y los nanos!. más gente que nunca!.

Anònim ha dit...

¿La temática cual era?

Es que, servidor se pierde con los cabuts, Mickey & Minnie y compañía.

Faltaba Pedrasa y el pato Donald.

Anònim ha dit...

Aunque nuestro amigo J.Lo no publica sus comentarios con su nombre, su forma de redactar es única, ya te conocemos ;)

Ahora le haré yo una recomendación:

http://es.wikipedia.org/wiki/Narcisismo

J, ayúdanos con este artículo. Se que eres experto en este tema. Muchas gracias :)

¡Todos ayudamos a la Wikipedia!

Anònim ha dit...

Se comenta que l'any q ve van a traure bous i la mare de Deu tame per a fer l'espectacul.

Senyora del carrer

Anònim ha dit...

Home Joan, si l'any que ve es fa la cavalgata amb els camells locals t'assegure que el "passacalles" estaria molt cumplidet, sobretot si s'incorpora la flora i fauna de la city.

Mira si tens un bon alcalde, que com feres tard a la presentació de la recollida de cartes ell mateix et va escusar, el problema es que com VR es un poc curt de ment, en compte de dir que venies de camí però habies trobat tràfic a la carretera o qualsevol excusa bona, el titelleta et va tirar per terra diguent que t'habies entretés parlant per el telèfon..

Si senyor! aixó si que es un alcalde competent! Tot siga per llevar-se les puses i problemes de damunt.

pd: Igual que Pedreta anava rallant a la gent i alçant els 2 ditets, algú podria començar ja una recollida de firmes per a que es carreguen a aquest tio.

Anònim ha dit...

ultim anonim, estàs enganyat, l'alclade deia que qui s'havia retrassat era l'ambaixador que estava parlant per telefono amb els reis.

Anònim ha dit...

Enllace con youtube:
http://es.youtube.com/watch?v=equgoEmKTBc

La envidia es como un puñal,
a quién se lo voy a clavar.?
Aunque recuerdo que la maldad
siempre se vuelve
palabrería y obsesión
producen muy mala impresión
te comento que insultar
no es ninguna novedad.

Mal gasto mi talento, destrozando a los demás
propagando mil mentiras
disfrazando la verdad.
estoy perdiendo un tiempo que no voy a recobrar
parece que mi vida no da para más.

Yo soy la Santa Inquisición
solo llamo la atención
de quien no tiene de que hablar
de tres aburridas.
Me parece que en realidad
ya no se como acabar
lo que empeze por alcanzar
un poco de celebridad

Mal gasto mi talento destrozando a los demás
propagando mil mentiras
disfrazando la verdad.
estoy perdiendo un tiempo que no voy a recobrar
parece que mi vida no da para más.


(criticar por criticar!,
criticar por criticar!)


Mal gasto mi talento destrozando a los demás
propagando mil mentiras
disfrazando la verdad.
estoy perdiendo un tiempo que no voy a recobrar
parece que mi vida no da para más.

uh uh uh uh
ayayayayayaa ahh
uh uh uh uh
ayayayayayaa ahh.

Anònim ha dit...

¿Sabéis hacer otra cosa que no sea el criticar? ¿Por ejemplo, reconocer y valorar el trabajo bien hecho? Por lo visto, parece ser que no. Eso me suena a envidia pura y dura. El que la noche saliera perfecta y a la gente le agradara, fue algo inevitable y facil de demostrar.
Ser críticos con vosotros mismos y dejaros de tonterias.
Eso, sí que fue una cabalgata de Reyes. Algo, que ya hacía tiempo queríamos.
Ya no hará falta que me vaya a otras localidades para poder ver una cabalgata decente. bxkta

Anònim ha dit...

Em pareix molt be que es realitzen activitats d´aquesta mena per als xiquets, pero pose en dubte les maneres, degut a que els reis macs no venen amb helicopter sinó amb camells i pages, molts caramels i llepolies.

Be senyors del PP, els felicite pel circ, pero deixen de malbaratar els nostres diners i utilitzen-los resposablement.

P.d: redell si hi ha un artista, em pareix molt be i l´incite a desenvolupar les seues dots, pero dec recordarli que els 100 dies de confiança s´han acabat i en el meu cas encara no he apreciat ninguna millora en la nostra vil-la.

Continue així senyor Gamieta i us desitje tothom un feliç 2008.

Anònim ha dit...

No m'identifique amb ningun partit, però he de felicitar al nou equip de govern per l'intent de donar-li un poc més de serietat a la cavalcada dels Reis Mags. Durant els últims anys la cavalcada estava deixant molt que desitjar. Encara recorde com l'any passat el meu germanet em preguntà per què tiraven “safes” i esponges en una cavalcada de Reis... No vaig saber que contestar.

No conec a eixe tal Joan, l'organitzador de la cavalcada, però donar-li la més sincera enhorabona pel treball fet. Hi han cosetes que encara poden millorar, però supose que haureu pres nota per l'any que be. Si se segueix amb aquesta linea de cavalcada crec que un parell d'anys podem arribar que veïns de les altres localitats vinguen a vore la nostra cavalcada.

Per cert, els presentadors del dia 4 ho feren genial. Aquella vesprada pareixia que a la plaça major hi haguera un programa de televisió infantil. M'encantà

Anònim ha dit...

A ver el problema no es que se gasten el dinero ni mucho menos, el dinero esta para moverlo y vivir todos mejor.
Pero el dinero solo es protagonista cuando alguien se lo lleva a su bolsillo de forma deshonesta y deliberada, o poniendose un sueldo excesivo, o dando varios sueldos no merecidos a sus coleguillas., etc...Y luego intentan disimular camuflando superespectaculos.
Aprenden muy rapido, pues tienen buenos maestros en la GV. Con obras superfaraonicas esconden sus chanchullos, que os creiais que aqui iba a ser diferente.
Por que la inquisicion que ha nombrado alguien por ahi quemaba libros, te lo has preguntado alguna vez. Descubrirlo vosotros mismos.

Anònim ha dit...

Està clar que hi ha tantes opinions com persones que opinen,però resulta que els Reis foren ahir, hui ja és 7.

Així que mans a l'obra i a treballar, que m'agradaria pensar que al meu poble hi ha un poc més de seny que a la resta de la Comunitat i allò que ens interessa són uns bon serveis socials, unes bones infraestructures i equipaments, més seguretat i que els diners revertisquen en el benestar dels conciutadans.

Que ací qui mana ho fa amb les diners de tots i com no els fica de la seua butxaca té l'obligació moral de demostrar que ser alcalde és quelcom més que lluir el palmito i cada dos per tres toma cortina de fum que els algemesinecs en quatre cotxes de competició, dos disparades, un helicòpter i alguna història semblant més d'agenollaran davant nostre i agrairan als déus poder comptar amb els millors governants del planeta.

Anònim ha dit...

Que si en la cavalcada hi han pares noels, ho hem criticat. Que si la calvada fà por, ho hem criticat.

Ara que persones han fet una cavalcada com mana, TAMBÉ HO CRITIQUEM?
QUE SOM UN POBLE D'ENVEJOSOS O QUE?

Anònim ha dit...

per al darrer comentari: una cosa és l'enveja, i una altra molt diferent el pensament crític amb el que ens envolta.

el paper d'aquest blog és inestimable en eixe aspecte.

salut a tots i totes , bon any 2008

Anònim ha dit...

El que ha dit lo de Narcissime ha clavat la definicia de Don JOAn LOPEZ GARCIA, alias.... mils perq como no te collonets x donar la cara, i x si l'arribareu a vore el senyor Joan l'any pasat o l'atre va escriure una carta molt critica al govern del PSOE d'algemesi, ara no vuiga no tindre critiques quan ell ho ha fet sempre!!!!

Anònim ha dit...

Pues si el chico se quiere mucho, cosa que valoro porque los hay que no se quieren nada y sufren por ello, no sabéis lo que le estáis engordando su ego hablando de él, aunque sea mal (sin justificación aparente).Mejor ser criticado que ignorado, digo yo.

Anònim ha dit...

Hasta hablando en castellano se te coneix Rullets de or!!!!

Anònim ha dit...

Els q crítiquen tant personalment a l'organitzador d ela festa s'han parat a preguntar als mes menuts q els va semblar aquesta. Pq no pots críticar una cosa si no va dirigida cap a tu . Amb les meves diferències front a un ajuntament incompetent, se reconeixer quant fan o almenys una persona determinada fa algo be. Pq Joan ha fet una festa pels nens, q es als que anava dirigit aquest acte i per una vegada a aquest poble han complit una finalitat i objectiu ben centrat: fer disfrutar de la màgia del nadal als mes menuts...
Recordeu q el PP guanya per majoria , i apesar de q a molts ens dolga no ha sortit sola aquesta elecció, ara a tragar amb el triat i a qui no li semble be , com a mi mateixa, a lluitar contra l'ajuntament , no contra els enviats , pq a la fi i al cap , son això enviats.
Recordeu molt be qui esta front açò, la cara de cadascuna de les concejalies d'aquest govern i aneu directament contra ells, pq son els q diuen com i quant s'ha de fer, son els todopoderosos d'aquest poble...no ho oblideu mai .Centreu les vostres crítiques i forces en el q cal , no front al q vos resulte fàcil, pq per la boca moren molts , no ho oblideu mai

Anònim ha dit...

li has preguntat a joan que es el que conbrava per organitzar la cavalgata?, perquè es diuen cifres molt elevades...si es de veres el que diuen jo haguera organitzat la millor cavalgata del mon...no reste merit a l'exit de la cavalgata, el que hem pareix es que ixes cifres son molt elevades quan molta gent de la que ha eixit sols ha sigut convidada a un soparet amistosment...

Anònim ha dit...

saps la veritat es q del q diuen al q arriba a ser veritat hi ha massa diferència, No se en realitat el q ha cobrat , pe`ro després del despilfarro del nostre meravellos PP quasi q preferisc q gasten una mica dels nostres diners amb els mes menuts q son el futur poble , q se'ls gasten en ells mateixos. Si fan falta 4 duros per a q algu organitze per una vegada una cosa decent a aquest poble , pues q se'ls gastes ahi i no en el sou de unes persones incompetents q tenim al poder , pq al fi i al cap , ells no ens aporten el trosset de joia q han viscut els nostres menuts aquestos nadals.

Anònim ha dit...

si han cobrat els que han organitzat la cavalcada i el dia de les cartes, me pareix perfecte. El treball ben fet se paga.

Ara, tampoc s'ha de dir que si ha cobrat una barbaritat o no, per començar barbaritat la cobren l'alcalde i els lliberats.
I l'organitzar aquests events de gran activitat social val uns diners, però no tants com es diu

Anònim ha dit...

jo vaig veure fent cua per a vuere als reis a la QUINI. No hi ha que ser envejós... que no ha tingut prou en el regal de 54.000 euros anuals que li han fet en 2007? JAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

si li pregunteu als nens, per lo menys als de ma casa no els va fer massa gracia, un el embaixador reial, no es deia res de res, xq tota la vida han segut els patges!!!! un de cada rei, explica'ls tu ara que un jove del poble es amic dels reis, son inocents, no tontos
I la calvalgata, q es suposa q els te agradar un ballet?? aixo dic jo q els agradaria mes als joventes, caramels??quins?? 2 arreplegarem nosaltres, o q els reis vagen en carruatge???aixo li quedaria molt millor a certs organitzadors en vestit de llunars, no??...

Anònim ha dit...

STOP! ARA A PARLAR D'ALTRES COSES QUE ESTE TEMA JA REGLOTA. A VORE SI ELS REIS S'ASUSTEN I NO VENEN L'ANY QUE VE.

Anònim ha dit...

hi ha gent que parlant es fàcilment reconeixible jaja.

Per el tema que tractem, crec que principalment la cabalgata deuria de compondres de una arribada en camell i posteriorment un trajecte a peu saludant als nanos. Per a després aplegar a la plaça.

El tema dels patges crec que com sempre, deuria de haber-hi un patge per rei i ben disfressats.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=xi-Bcx75zzE

Us deixe el vídeo de l'helicòpter dels reis, on es passaren pel forro la seguretat de la gent: volant sobre persones i a molt poca distància dels edificis.

Anònim ha dit...

Si, la idea era posar en perill la seguretat de la gent i provocar un accident multitudinari. Bon any per a tú també!

Anònim ha dit...

No, la idea era fer política espectacle. Què hi ha un problema d'accés aeri a la plaça per les grues que estan en veleta... no passa res! Ens botem la llei i en pau! El que importa és l'espectacle! No pensareu que aterrarem on no està la gent...

Anònim ha dit...

Hola, sóc Lluís.
No pensava participar en el post, però al final no m'he pogut resistir. Tampoc sé si tots els anònims pertanyen a la mateixa persona que tracta de fer la bola grossa o si realment hi ha més de 20 persones diferents que han volgut deixar ací la seua opinió.
El cas és que una setmana després de reis encara estem pegant-li voltes al tema (i el que queda...).

En primer lloc, i que m'incumbeix directament, és possible que reconéixer l'ambaixador no siga el q s'esperava, però és un repte que vam assumir. Si havérem estat presents en l'acte (o almenys atents) havérem entés que jo no era amic personal dels reis, sinó un escollit a sort entre els joves del poble. Accepte la crítica, i també crec q entre 3 persones s'havera agilitzat la cua. Possible nota a tindre en compte per al proper any.

No sé els diners que ha costat la festa. No sé si han tirat la casa per la finestra. No sé si tot era un acte polític al que donar-li color.
El q sé és q s'ha menejat per a crear una cosa diferent per a la cavalcada, esperant estimular els menuts i millorar el q hi havia. I sé q s'ha comptat amb la col·laboració dels moviments juvenils del poble, que hem acceptat amb la il·lusió d'alegrar i entretindre els més menuts, i sense esperar res més a canvi q gaudir i veure gaudir.
I crec també q el resultat no ha estat gens malament. Sé que els xiquets somreien mentre em donaven les cartes. Sé q mostraven il·lusió. Sé que van viure la cavalcada amb emoció. Sé que somreien encara quan saludaren o besaren algun dels reis... Cada u parlarà, donarà la seua opinió... A mi només em queda felicitar l'equip de preparació: després dels maldecaps, podeu estar contents. I tingueu present q mai podreu tindre a tothom content...

Ànim, i feliç any per a tots.
- Lluís -