dissabte, 28 de juliol del 2007

Cartell de bous 2007, molts diners i poc....

La Comissió Taurina va presentar el passat divendres per la nit el programa de la setmana de Bous de 2007. El cartell de la vesprada ja està tancat i ha publicat a la seua web els joneguers que vindran el pròxim mes de setembre. També ho explica en las Provincias. Destaca una vesprada on al "ruedo" només baixaran dones, una singular proposta que contrasta en una festa on els homes són els únics títulars dels cadafals i també de la comissió, clar. I també destaca la presència de tres toreros de "primera fila"


El que sembla que no està tancat del tot és el cartell dels concerts de la nit, ja que s'han produit canvis d'última hora. Amb diners s'han portat toreros de primera fila, però no passa el mateix amb els espectacles musicals.. Els problemes per portar grans grups a la plaça de bous d'Algemesí és ja un vell argument que sempre escoltem. Que si els grups no volen actuar amb gent darrere, que si no tenen temps per a muntar, queproblemes d'aforament.... moltes raons i poques solucions.... L'alternativa de fer els concerts en un lloc diferent a la plaça de bous encara provoca massa butllofes en el sectors més "conservadors"...

El que ha quedat demostrat és que els diners no són el problema, i menys enguany que la Comissió Taurina ha de gastar-se 820.000 euros en la setmana de bous del 2007, més diners que mai. Esperem que ho invertisquen bé, perquè a la fi són diners que ixen de les butxaques de molt veïns i veïnes d'Algemesí.

Per un altra banda, sembla que enguany els cadafals estan tenint problemes per omplir el seus abonaments. Almenys així ho va deixar entrevore el president de la Comissió Tautina en la notícia del Levante del passat divendres. No es pot saber amb certesa com va la venda d'abonaments, això només ho saben els cadafalers, el que és ben segur és que si el tema no funciona ells tindran que soltar la pasta. Si realment les vendes baixen seria un bon moment per revisar el que està fallant en aquesta festa que cada vegada és més cara per a tots.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Done fe que la venda d'abonaments no va bé. I pel que se d'altres cadafals, tampoc els pinta molt millor. Poden reservar/vendre algun abonament des d'aquest blog??????

Anònim ha dit...

LA VENDA D'ABONAMENT NO VA GENS BE, PERO EL PROBLEMA NO SON ELS DINERS.... M'EXPLIQUE..... SI L'ABONO VAL 400 EURETS PERÒ ELS ESPECTACLES VAN EN CONSONÀNCIA, LA GENT COMPRA ABONOS..... SI ELS PREUS ES DISPAREN I L'ESPECTACLE CONTINUA SENT "MAS DE MISMO".... JA SE SAP....

O ELS DONEM L'ENHORABONA ALS RESPONSABLES D'ALTRES SETMANES DE BOUS QUE AMB MENYS DINERS HAN DUT EL MATEIX QUE ES PORTA ENGUANY, O ELS LLEGIM LA LLIÇO ALS RESPONSABLES DE LA NIT D'ENGUANY...

A MÉS A MÉS, COM ES PRESENTA TAN TARD EL CARTELL DE BOUS???? ARA JA ES MASSA TARD PER A INFLUIR EN LA VENDA D'ABONAMENTS AMB EL CARTELL, LA GENT ESTÀ PENSANT EN LES VACANCES D'ETIU I ELS SEUS VIATJES..

Anònim ha dit...

Comissió Taurina, divina gran desconocida...

Ja que ens hem cebat en el Nou Consistori... podriem demanar enguany al acabar la setmana que la Comissió publique en què s'han gastat els més de 800.000 euros. No?

Comissió Taurina, divina gran desconocida...

Doménec Gamieta ha dit...

Un cadafal ha posat com a lema en el seus cartells de publicitat:
"Perquè pagar més per vore el mateix?"

Ara que ho pense, no sé si qui feia la publicitat era un cadafal o una agència de viatges promocionant escapades per a setmana de bous.

Anònim ha dit...

ELS QUI SOM CADAFALERS JA FA UNS QUANTS ANYS, COMENCEM A CASAR-NOS DE VORE QUE LA FESTA NO EVOLUCIONA, I AIXO IMPLICA QUE LA FESTA ESTA MORTA.

SUPOSE QUE SABRAS, DOMENEC GAMIETA, QUE EL CADAFAL EN QUESTIO ES REFEREIX AL FET DE PAGAR MES PER ANAR A L'OMBRA...

DE TOTES MANERES EL LEMA VAL QUE NI PINTAT PER ALS QUE ES FORREN EN ESTA SETMANA, LES AGENCIES DE VIATJES.....

Anònim ha dit...

Hi han molts problemes:
1) El sistema de adjudicació, la subhasta, mentres siga per subhasta no es podrà controlar mai el preu final dels cadafals i per tant tampoc el preu dels abonaments, ara, no em pregunteu quin podría ser la alternativa, no ho se, la veritat.
2) La gestió. Dels 29 representants de les penyes que formen la comisió, pense que menys de una tercera part estiguen capacitats per a gestionar 800.000 €, hi ha q tindre algo més q afició a la festa per a fer-ho. Es podría contratar una persona o empresa per gestionar eixa quantitat considerable de diners. Hi ha gent dins de la comisió que nomes va pel "convoi" dels sopars. Esta en la naturalesa humana no refiarse, si es proposa algo, enseguida es pensa mal, es pensa q ho vols aixi perq traus beneficis.
Exemple: Enguany no shan subhastat les llocs de les casetes perque a la majoria els convenia, i els q no estaven d'acord es fastidiaven perque era a votació, no es just, si democratic.