divendres, 13 de juliol del 2007

Cartells




El mes de juliol és en Algemesí el moment de presentar els cartells de les festes de setembre. Fa unes dies l'ajuntament va presentar el cartell anunciador de les Festes de la Mare de Déu de la Salut. El guanyador d'enguany ha sigut Vicent Ramon Pascual Giner amb una imatge que representa un bastonet en ple ball. Quina casualitat, també li diuen Vicente Ramón.




Per un altra banda, aquest mes també es presenta el cartell de la Setmana de Bous de 2007. El pròxim 27 de juliol. L'autor del cartell és Vilches, sembla ser que és el mateix que el va fer fa alguns anys amb estil molt semblant. Un estil pròxim al dels bascos de kukuxumusu que apareix a les festes de Sant Fermí de Pamplona.



A més, la comissió ha avançat quines seran algunes de les actuacions de la nit i alguns dels toreros de la vesprada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

PER QUÈ NINGÚ DEMANA COMPTES A LA COMISSIÓ TAURINA? PER QUÈ NINGÚ NO DEMANA UN LLISTAT AMB LES DESPESSES DE LA SETMANA TAURINA PER VORE ON VAN A PARAR ELS MÉS DE 100 MILIONS DE LES DE ANTES????

EN ALGEMESÍ SÓM AIXÍ. UNS MESINFOT... ¿QUÈ FAN ELS 15 PERSONATGES MILLORS DE CADA CASA SENSE CAP DONA QUE POSE UN POC DE SENY AL BOLLIT AMB UN GRAPAT DE MILIONS I VIA LLIURE???

LA COMISSIÓ... TELA MARINERA