dimecres, 18 de juliol del 2007

Difusió "anònima"


El tema dels sous municipals ha despertat intencions anònimes.
Alguns veïns comenten que han trobat a la seua bústia un paper que reprodueix per una cara l'article de Las Provincias on explica les intencions de Vicente Ramón de cobrar 91.000 euros a l'any(Aquesta notícia va ser la que va obrir la caixa de pandora). I per l'altra cara del paper s'han reproduït els articles del Levante, on el PSOE, EU i BLOC critiquen aquesta pujada de sous.

En cap moment hi ha una signatura que identifique qui ha fet aquestes "fotocòpies" a gran escala. Ho ha rebut molta gent? S'ha fet una difusió per tot el poble? Qui ha pagat aquesta campanya "anònima"?

Com ja vam dir, el tema del sou de l'alcalde, dels regidors i del personal de confiança ha provocat un important rebombori a tot el poble. Però, algú, amb diners, ha fet aquesta campanya "anònima" per encarregar-se que la difusió de la informació sobre els nous sous arriba a tots els llocs. Però, qui?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà el mateix que va arreplgant firmeS??

Anònim ha dit...

Al comentari 1: quina xuminada...

Anònim ha dit...

Continuant amb 1: no cobraràs dels 51000€ o 45000€ per entrar a difamar?

Anònim ha dit...

JO LO ÚNIC QUE SE ÉS QUE EL TAL "ORTIZ" S'HA FET MÉS FAMÓS QUE LA LETIZIA, QUE CASI NO IX A LA PREMSA.

JAUMEORTIZ.COM ja!!!!!!

Anònim ha dit...

No sereu vosaltres els que van arreplgant firmeS?? O en el seu defecte el que han fet aquesta mala prensa??

Anònim ha dit...

Què més dóna qui arreplegue les firmes? Si s'està d'acord es signa i sinó no. La qüestió de fons és que els sous, en general, són un poc "elevats"; i tots tenen dret a estar informats. Està clar que a alguns els convé més que a altres que això es sàpia, xò no estan dient cap mentida.

Anònim ha dit...

En prempsa de hui 19/07/07 (Levante, Las Provincias) ve que l'alcalde s'ha rebaixat el sou a 64.000 € -ni mes ni manco que el mateix que cobrarà l'alcaldessa d'Alzira, poble que ens dobla en número d'habitants-. La pregunta que em faig és, si el sou en la privada de Vicent Ramon eren 91.000 € (sense primes), i ara en cobrarà 27.000 menys, d'on collons els va a traure? ja que a cap persona li agrada perdre poder adquisitiu i menys si pensem que deixarà de percebre 4.5 milions de les antigues pessetes.
Pense que 91.000 € han sentenciat la vida política de Vicent Ramón. No ha començat amb bon peu, ja que durant 4 anys cada pas que done s'analitzarà amb lupa. Açò es comparable a l'Oax que va sofrir Emili Gregori amb el xalet a Guadassuar la diferència es que els 91.000 € han eixit de boca de Vicent Ramon.
Ara em ve a la memòria el popular, "Algemesí, voleu bous, puix bous tindreu!!!!" (cal substituir bous per PP), animo y al toro que manar no es el mateix que estar a l'oposició.

Anònim ha dit...

A Sueca, que té aproximadament la mateixa població que Algemesí, l'alcalde cobra 33mil euros l'any i ja s'ha protestat perquè a alguns els sembla alt. Ací cobrarà l'alcalde el doble! I el pressupost d'Algemesí deu ser menor que el de Sueca perquè no tenim platja.

Supose que a aquest alt sou se li han de sumar dietes per assistència a actes.


Ah i Gabi Palop: 50.525 euros més a l'any... Ja porten 250mil euros en 5 sous (un d'ells a temps parcial. I es volia alliberar algun regidor més


Ja aprovat:
Secretaria alcalde: 45000€
Quini: 50250€
Assessora de premsa (temps parcial): 26340€
Coordinadora de regidors (temps pracial): 14706€

Futurament aprovat:
Vicent García:64000€
Gabi Palop: 50250

Per cert, algú em pot dir si també han llevat les assignacions als altres partits per així ofegar una miqueta als altres partits? Em sembla també molt fort que si tota la vida tots els partits de l'Ajuntament tenien una assignació per poder treballar, ara haja vingut el PP colocant-se aquestos super sous i haja deixat sense res a l'oposició. Però com diuen: aquesta és la seua democràcia.

Anònim ha dit...

No tingues dubte de qui ha fet esta campanya de "fotocòpies": Els del PSOE.
És la seua estratègia, tirar la pedra i amagar la mà. Que covards que són.

Anònim ha dit...

prova