dijous, 26 de juliol del 2007

Hola Calor!


L'educada salutació de benvinguda a la calor de l'estiu ens serveix per destacar que Algemesí vol tornar a ser "pionera" en alguna cosa més. Ara, desprès de signar un acord en Creu Roja, s'ha posat en marxa un sistema de control per als veïns i veïnes que tenen més risc de patir els efectes de les altes temperatures de l'estiu. Ahir es va presentar a l'Ajuntament, i hui ens ho conten al Levante i a Las Provincias.

El que no ens diuen en cap lloc és quin tipus de contraprestacions suposa aquest acord. O siga, que aporta l'Ajuntament i que aporta Creu Roja.
A banda del control de la població de risc, aquest conveni també servirà per a fomentar la comunicació. Almenys així hauria de ser. Els membres de Creu Roja podrien telefonar a les cases de persones majors desprès d'una xafogosa nit, per preguntar: "Com ha passat la nit? Molta calor no? S'alçat a beure un gotet d'aigua?". Ho faran així els de la Creu Roja?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon blog, sr. Domenech Gamieta. Entretingut, distret, varidet i ben escrit... Si ja es comparetixen unes opinions o unes altres, això ja és un altra cosa.

Anònim ha dit...

SENYOR GAMIETA... SAP VOSTÉ QUE ES CASI TAN FAMÓS COM EL JAUME ORTIZ DE LES SIGNATURES????????? NO DIGA MAI QUI ÉS... NO VULL POSAR CARA UNA MENT BRILLANT

Anònim ha dit...

Jajajaja! Realment, senyor Gamieta! Tens molts fans, entre els quals em compte; i tinc moltíssima curiositat per saber qui ets!!!

o_O