dijous, 12 de juliol del 2007

Nova imatge: Subidon, subidon


El tema de l'intencionat sou de Vicente Ramón no només ha provocat rebombori a tot el poble, on ja és el tema de conversa de dinars, sopars, al mercat, al carrer, al cinema... Tots en parlen.
Però a més, també està ocupant moltes converses de fora del nostre terme i a molts mitjans de comunicació autonòmics i estatals. Hui mateix, el columnista Ramon Colomar de Las Provincias li dedica la seua columna, que li ha posat per títol: Subidon, subidon. Aquesta és la nova imatge que Algemesí està donant a fora?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Estic ací per a forrar-me" -Va dir un polític, el nom del qual no vull recordar.
No pensava jo que aquesta frase fora tan utilitzada; no el text, però sí el significat. I és que 91.000 eurets a l'any més la regiduria d'urbanisme... Gràcies que no és el director de Caja Duero, que si no...
L'espectador.

Anònim ha dit...

Domènec, necesite parlar en tu. Tema important que et podria interessar. Gràcies.
agregam:
si eres tan amable de contactar amb mi esta es la meua direccio...
algemesinenc007@hotmail.com

Anònim ha dit...

Tranquils amb Palomar, ixe parla del sou de VR perquè no té més cultureta que lo que llig en el seu propi diari i anar pel carrer com si fos un dels 4 intèrprets del grup IL DIVO. Sols que ell ni és negre ni duu el cognom Houston... En fi, que no hi ha perquè posar-se les mans al cap.