dimarts, 31 de juliol del 2007

Un accident tràgic en una sèquia

Les primeres dies de juliol la policia va rebre una cridada telefònica. Un llaurador havia vist un cotxe fora de la carretera, molt prop d’una gran sèquia. L’automòbil estava localitzat a la carretera del cano de Guadassuar. A uns quants metres le vehicle va aparèixer el cadàver del conductor. La primera inspecció del lloc va donar com a causa de la mort el fort impacte produït per l’accident del cotxe.

La noticia d’aquest desgraciat esdeveniment va aparèixer el dilluns següent al mitjans de comunicació: “Mor un home al caure el seu cotxe en una sèquia de Guadassuar”. La policia va esbrinar ràpidament quina era la identitat del cadàver aparegut en aquell lloc: Es tractava del banderiller d'Algemesí César Miguel Moreno, de 42 anys d’edat. L’autòpsia i la inspecció ocular del lloc donaria més pistes de com van ocórrer el fets. Els mitjans de comunicació no han dit res més des de la data.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cariño mío, MANTE... En el post de hui te "has metido en un jardín"... No és tema de conversa aquest. Bé per la teua actitud inquisidora que diria algun profe freak de filosofía local però no se... no m'agrà això...

Anònim ha dit...

El meu condol epr a la persona, la meua alegria per als bous.

Anònim ha dit...

m'estic cagant