dimecres, 24 de juny del 2009

Algecampus 2 (i uns oblits de la Primera edició)

Ja tenim ací la segona edició de l'Algecampus. Seguint les recomanacions, enguany ja no es farà en setmana de bous sinó que es farà a principis de juliol.... unes 20 dies abans de l'original: La campus Party que es farà a València a a partir del 27 de juliol.

A la web de l'algecampus podeu vore l'oferta d'aquest esdeveniment lúdic-informàtic que el regidor de joventut vol convertir en la estrela de la seua gestió política. A vore si enguany hi ha més afluència perquè sembla ser que les previsions del primer any no van ser massa encertades.

Ja vam parlar en el seu dia del tancament de la passada edició el passat mes de setembre. Al Berca ens van voler vendre que tot havia sigut un èxit, però, per casualitat el regidor va oblidar donar-nos les xifres dels resultats finals del que havia costat aquest esdeveniment. Quin oblit! No li ho tingueu en compte, segur que no ho va fer a propòsit ja que ell, abans d'entrar a polític sempre anunciava que faria una gestió transparent (o tal vegada el que volia dir era que seria una gestió invisible? No ho recorde bé)

Però, com es veu que el regidor va oblidar dir les xifres, aquest blog, amb el seu esperit de servei públic al ciutadà d'Algemesí vol compartir amb tots vosaltres la informació que apareix als comptes municipals (que són públics) on explica detalladament les despeses de l'Algecampus 2008.
Segons l'informe del Regidor:

Despeses de l'Algecampus 2008: 36.543 euros
Subvencions aconseguides per la Regidoria de Joventut: 13.000 euros
En total costa l'Algecampus: 23.234 euros

A aquestes xifres afig el regidor (textualment i en document oficial): " Molt important sin contar en tota infraestructura de cablejat de fibra optica que mos va fer la empresa Telefonica, valorada per ells en uns 100.000 euros i que no mos costa un centim al poble de Algemesí i i despres mos servira pa propers events igual que tot el cablejat electric, i tot el cablejat de internet i també tots els switches".

Efectivament, una gran previsió de futur la del nostre regidor, ja que el cablejat (en una valoració un tant subjectiva) no ha parat de gastar-se des del passat mes de setembre....

A banda de tot açò, per a estar documentat el nostre regidor de joventut es veu que va anar a vore com es feia l'any passat la Campus Party de València, que es va fer del 28 de juliol al 1 d'agost del 2008. I desprès va passar unes despeses de 266 euros en concepte de dietes i locomoció que li vam pagar amb els nostres diners, amb els diners de l'Ajuntament. Supose que fa un any el dièsel estava més car que ara, però... voleu dir que tant com per a que ens coste eixa quantitat anar unes quantes dies una persona a València.

I desprès, a l'algecampus del 2008 es veu que calia anar ben uniformat i per això el regidor de joventut es va gastar 1.731 euros en fer samarretes i polos. I per si no hi havia prou en portar tots una mateixa samarreta també es van gastar 266 euros per fer acreditacions. Tots ben identificats....

En fi, aquestes són algunes de les informacions que no ens han arribat publicades en el Berca, i només ens han oferit un meravellós article que explicava que l'Algecampus era perfecta. Han oblidat que ser invisible, perdó, volia dir transparent suposa intentar ser honest i dir aquestes coses que abans tant criticava l'actual regidor. Com canvien les coses....

96 comentaris:

Anònim ha dit...

Sent justs, la AlgeCampus va tindre poca assistència de gent l'any passat perquè els algemesinencs som així. De fet, si enguany va més gent (que ho dubte) la immensa majoria no seran del poble, molt desagraït per a estes coses. A més, la excusa que es va donar l'any passat va ser que coincidia amb la setmana de bous (un altre capritxet de VR) i enguany s'ha fet cas i s'ha canviat, però no servirà de res.

Per part de l'organització, podien haver aprofitat l'últim Berca per anunciar-ho. És absurde que ni siquiera feren referència a l'esdeveniment.

Dubte que açò siga el que la joventut del poble necessita o demane. La famosa zona d'oci ni està ni se l'espera. Però hi ha que reconèixer que és un pas que mai s'havia donat, i eixos 13000 euros en subvencions hi ha que reconèixer que venen de lo pesat que pot arribar a ser el regidor. Algo és algo.

Anònim ha dit...

PEDRASA DIMISSIÓ!!!

Anònim ha dit...

els comptes deurien estar una miqueta més clars, tot i més detallats. Padrassa hauria d'explicar si els 3000 euros destinats als voluntaris de l'edició pasada, realment han arribat als mateix, o pel contrari s'han quadat pel camí....

Anònim ha dit...

VR amb Pedrassa, igual que amb Rosa Sebastià, amb Quini Giner o amb Vte. Felici té un mina d'or!!!
Va a jugar a la politica del desgast i així, estimats camarades, ni veuran els nostres ulls la dimissió de Pedrassa ni veurem la dimissió voluntària de la Sebastià, la de Felici ni el canvi de cartera de Palop per saturació de responsabilitats...
I per què? Doncs perquè VR els va a deixar que es desgasten per a poder presentar cares noves i ser el que "viene a poner a todos nuestros males remedio". I no serà amb l'ajuda de la Mare de Déu sino amb l'ajuda d'una renovació de llistes electorals on ell asumirà el paper de RESTAURADOR DEL SISTEMA.

ALGECAMPUS va ser una sèrie de CATASTROFICAS DESDICHAS en 2008.
Alguns membres del col·lectiu SCOUT AZAHAR li van treure les castanyes del foc a un Pedrassa desbordat per la feina. Caixes i caixes de samarretes que mai no es van estrenar. Instal·lacions esportives de les quals ningú va fer ús (així quedà registrat en la Piscina Municipal Coberta) i altres tantes barbaritats...

JOSÉ R. MARAVILLA...PEDRASSA...va anunciant als 4 vents que la seua pròxima aspiració és convertir-se en President del Club Tortuga d'Algemesí... i entre unes coses i altres oblidem que és el regidor de Joventut i que la culpa de tot no la té ell ni la seua falsa ignorància (piel de lobo y hacerse el bobo) sino que la té VR per prendre'ns el pèl a tots els votants al clavar-nos a Pedrassa en la cartera de major repte i compromís: Joventut.

"Per organitzar esta Algecampus jo deuria d'haver cobrat uns 6.000 euros per tota la feina que he fet amunt i avall" (2008) PEDRASSA DIXIT.

PON UN FRIKI EN LISTA ha dit...

PON UN FRIKI EN TU LISTA:

Esta deu ser la tònica a seguir pels partits politics algemesinencs... i de seguir així acabarem a la tesi doctoral de qualsevol llicenciat en ciències polítiques.

El PSPV té un Secretari de Joventut i Estudiants molt pintoresc... Rubén M.... tot un personatge que durà el PSPV al fracàs electoral per part del vot més jove:
Nasqué al 1989 a la ciutat de València. Vaig estudiar al Col.legi Abecé de Gandia, al IES Bernat Guinovart d´Algemesí i acutalment cursant Diplomatura de Ciències Empresarials a la UV. Vaig ser president i fundador de l´Associació d´Alumnes del Bernat Guinovart al 2005 i aixímateix locutor del Taller de Radio des del 2005 fins al 2007. Actualment, continue les meues tasques reindivicatives a Campus Jove des del 2008 i, a més Secretari de Joventut i de l´Estudiant del PSPV-PSOE d´Algemesí. Des de 2009, sóc Juntal de la Facultat d´Economia per Campus Jove

Anònim ha dit...

menudo curriculum!

Tino ha dit...

PEDRASA DIMISSIÓ!!!

Anònim ha dit...

La portada del pròxim Berca, serà el retrato de Gregori?... jeje!.

Anònim ha dit...

Acaba d'eixir publicat el resultat provisional de la votació pel Patrimonio Cultural Inmaterial d'Espanya. La Processó de la Mare de Déu està en sèptim lloc per davant de les falles. No s'encanteu i voteu abans del diumenge:

ibocc.org

Anònim ha dit...

Per cert, per a qui vullga posar un enllaç als comentaris, s'ha de fer així:

<a href="URL">text de l'enllaç</a>

on URL es l'adreça del tipus http://loquesiga.com

Che! calla! Che! ha dit...

Per què no hi han blogs de dretes al poble?

- Serà que els de dretes no saben escriure en valencià?

- Serà que no saben ni escriure? I per això parlen i parlen i parlen (per compensar)?

- Serà que no tenen res a dir i estan tots contents i feliços (encara que mane ZP en Aspanya)?

- Serà que no han sentit parlar mai de Blogger o de Wordpress?

- Serà que estan de dol encara per la mort de la pàgina web del PP local ppalgemesi.org? O de la de Pedrassa?

- Serà que ningú no vol tomar la titànica tasca de defendre el treball de VR&Company? He dit titànica? Volia dir vergonyosa.

- Serà que tenint dos periodistes, bones influencies als diaris i el control total del Berca ho troben innecessari?

- Serà que estan acollonidos amb la competència? Gamieta, PSPV, Algemesí Denuncia, Esquerra Unida, Esquerra Republicana, Salvem el Parc, Algemesí 2007, Socialistes d'Algemesí, foto-asall, Creixent Algemesí i inclós el desaparegut Bloc Nacionalista Valencià.

- Serà que no hi han ous? (sospite que ni açò tindrà efecte...)

Què serà serà?

Anònim ha dit...

Parlant del PON UN FRIKI EN TU LISTA:

Pense que cal donar opinió a les coses en el seu temps, perquè igual que Pedrassa deiem que si era tal o era qual , després ix de regidor per 20 vots. Pense que l´anàlisi es massa precipitat i sobretot a falta de 2 anys per a les eleccions municipals. A més, la gent del poble haurà de valorar i sobretot per la joventut si creu que aquesta persona del PSOE que s´ha nombrat és capaç de donar una resposta a les demandes generals que s´han quedat arraconades des de les eleccions del 2007. Algú s´en recorda de la famosa promesa de la Zona d´Oci? Feu memòria...
Honestament, s´ha deixat moltes coses arraconades i s´han fet altres que possiblement la gent no esperava de Pedrassa i del PP.

Al dit nick del pon un friki en tu lista, que la gent del poble opine al 2011 amb el seu vot, que pareix estem en democràcia.

Anònim ha dit...

Vinga tots a votar per la nostra festa, que només queden 4 dies!!

Anònim ha dit...

Qui es juga una paella amb mi que l'anònim 21:28 és Rubén Malonda? XD

Anònim ha dit...

ConMiDinero.com

Qué fan els polítics amb els teus diners...

Anònim ha dit...

Qui ha dit que no hi han blogs de dretes?

http://www.hazteoir.org/

ADVERTENCIA: hi ha molt de troll, pero tranquil, si els dius les veritats s'acobardeixen.

Anònim ha dit...

S’hau parat a pensar que d’ací uns anys ens governaran els de la generació de la ESO...

Mare meua... no vull ni pensar-ho!.

Anònim ha dit...

Potser si els polítics de la teua 'quinta' hagueren sigut més competents en matèria educativa, en un futur no hauries de suportar la generació ESO.

No et cagues amb la gent que va estudiar amb eixe pla, caga't en els polítics que van permetre el pla.

Anònim ha dit...

che gamieta si no fan mal i si fan pitjor a tu seveu q desde q ja no pots xuplar del pot estas mosca qn este gobern

Anònim ha dit...

És precís tindre un regidor de joventut?

T'hem enganxat Pedrassa ha dit...

Al regidor de joventut (el comentari de les 23:45 ple de faltes) li ha molestat que es sàpiga els diners que es malgasta... i sobretot els més de 266 euros per anar tres dies a València.
Que li demanen transparència i honestedat! I si no vol donar explicacions que torne a criticar des de les barres dels bars, i deixe d'embutxacar-se els diners de tots per no fer res de nou.

Anònim ha dit...

tots el becaris al plenari


plenari 30 de juny a les 20.00h


si a la trasparencia


Regidors de

Juventud
Personal
Educacio


Dimissio

Anònim ha dit...

Un altre Saa-talla-arbres en Salamanca:

http://www.salamanca24horas.com/noticias/medio-ambiente-considera-una-accion-necesaria-la-tala-de-arboles-en-la-calle-padre-camara-9648.html

Anònim ha dit...

Però com poden ser tan fillsde..., han tallat arbres de més de 60 anys "por riesgo de desprendimiento de las ramas??????????".

Però borinots, que no heu anat mai a un bosc o a la muntanya i heu passejat per baix dels arbres? que fem ara? tallem també tots els arbres dels boscos? si considereu que hi ha perill, per que no els apuntaleu o els poseu tensors amb cables com es fa amb les palmeres?

Sereu burros? M'encenc!!!!!

Segur que també sou PePerets igual que els burrets del nostre poble

Anònim ha dit...

2 coses pa la “parlaora” 20:27

- Els de la meua quinta encara no estan en el govern.

- No m’he cagat amb ningú!.

Anònim ha dit...

En poc més d'una hora...

FI DE CURS ESCOLA TABAL I DOLÇAINA AL TEATRE....

AL CASINO TERTULIA AMB VICENTE BARRERA (ALIAS: ABANDERAT DEL PP)

Nèlo Bacora ha dit...

Xe!! Talleu els arbres per a plantar tarongers, que no en teniu pròu al terme??

Anònim ha dit...

Si, el Sr. Pedrassa podria esplicar-nos que va fer amb els 3000 € per pagar els voluntaris de l'edició passada. Si de cas jo us ho diré. Va demanar a un amic que li donés el número de conte del banc per a ingresar uns diners de l'ajuntament que a ell no li ho podien fer perquè si no es notaria. Després l'amic els va retirar i li va donar.
Com diu Xavi Castillo, Això és de veres!

Anònim ha dit...

Fora ya l'anticonstitucional nom de "pais valencià". Pareix correcte que es canviara el nom del carrer General Mola per llevar noms de militars, siguen de qualsevol bando. Es una barbaritat llevar el nom d'un artiste de fama mundial com ho es Murillo, pero mes barbaritat es juntar els dos carrers i ficar-los el nom de algo inexistent, de algo que no ha existit mai, i mes encara que eixe algo significa el somni d'uns separatistes en anim de destroïr l'unitat de la terra valenciana i anexionarla a uns països inexistents i quimerics, ideals de gent que no aprecia a la seua terra valenciana, gent que vol separarse d’Espanya per juntarse a uns països catalans inexistents. La proposta de ficar el nom d'un fill del poble com ho es Martin Dominguez, com qualsevol atre que li haja donat historia, era lo millor que s'haguera pogut fer, pero eixe sector catalaniste renegat de la seua propia terra ha donat tot tipo d'excuses per a que no se canvie el nom de "pastis valencià", una d’elles es que als veïns del mentat carrer els supossaría un trauma i una incomoditat per a la correspondencia i atra documentació, puix dec de dir que eixe mateix trauma i incomoditat l'han tingut els veïns dels carrers i plaçes que els canviaren els noms de generals, generalissims i atres simbols franquistes, i ho han superat afortunadament. Lo que no te sentit es que els que ho han fet, fiquen noms de les seues simpatisants idees politiques. Es com un revanchisme. Es com un "ara que mane yo faig lo que em passa pels ous".
Per tot lo dit, demane que se reconsidere la postura i se lleve ya l'anticonstitucional, falç i partidari nom de "pais valencià" i se fique atre nom, siga Avinguda de Martin Dominguez, siga Avinguda de la Calandria o siga Avinguda de Manró, pero que siga un nom que identifique a algo propi del nostre poble.

Anònim ha dit...

Balla-li la trompa al xic! Una altra persona que retrau el tema del País Valencià. I, com sol ser normal, el barreja amb termes com catalanisme,destrucció de la terra valenciana,renegats de la seua terra i coses semblants. A veure si amb una senzilla explicació, intentem posar les coses al seu lloc: el fet d'anomenar país a una terra no ha de tenir necessàriament cap connotació política, senzillament, perquè és un nom que pot definir un territori. T'aconselle, si et ve de bones, un fragment de la wiquipedia: "partes de un estado con una historia o cultura características son llamados países, especialmente por los oriundos del lugar, como por ejemplo Escocia, Gales o Inglaterra. Puede referirse también a regiones o incluso comarcas sin grandes diferencias culturales con las de los alrededores (como en País de La Alcarria). Este uso se da especialmente al hablar de las comarcas de Francia (el País del Garona, el País del Loira...) ya que el término español «país» proviene del francés pays, idioma en el que el término también tiene esta polisemia. A su vez, el término francés procede del latín tardío page(n)sis (habitante de un pagus o aldea). Similar origen tiene el término "payés" (catalán pagès). Es muy probable que en muchos idiomas derivados del latín el término «país» y sus derivados («paisano», «paisaje») proceda directamente del latín y no del francés u otras lenguas.

País, según el diccionario de la Real Academia de la Lengua Española es: "1. m. Nación, región, provincia o territorio.",[1] por tanto, aun siendo una palabra muy comúnmente asociada a "estado soberano" o "estado nacional" como sinónimas, su abanico es mucho más amplio y no se limita de forma exclusiva a estos conceptos."
Així que no crees mala sang i no confongues les figues amb el raïm.

Anònim ha dit...

Al de les 09:22

La família de Martí Domínguez va dir que no permetria que s'utilitzara el seu nom per enfrontar els algemesinencs i el règim VRcràtic es va quedar en un pam de nas en el seu intent de desvalencianització i homogenització, igual com fan els dos partits majoritaris per moltes banderes de València ciutat que porten uns i per molt que mantinguen el nom històric del partit que no té res a veure amb l'actual, els altres.

A més, el terme 'País Valencià' és ben lícit, sinó pega-li una fullejada a l'Estatut. I si fas memòria recordaràs que durant l'etapa preautonòmica l'òrgan de govern del territori del antic Regne de València fou el Consell del País Valencià, així que des de 1978 és oficial aquest terme, cosa que no podem del artificial 'Comunidad Valenciana'

Anònim ha dit...

Totalment d’acord en les definicions de la Wikipedia i del diccionari de la Real Academia de la Lengua Española, i per eixa mateixa raó no confundixc les figues en el raïm, pero vosatros els catalanistas voleu barrejar les figues en el raïm dient-li “pais valencià” en lloc de dir-li Comunitat Valenciana com está legalisat en l’Estatut d’Autonomía de la Comunitat Valenciana, ya que el mentat Estatut soles reconeix com a nom propi el de Comunitat Valenciana i el de Regne de València, lo que vosatros feu es voler confondre a la gent, i per la mateixa raó el nom d’Avinguda del Pastis Valencià no té raó de ser perque es falç eixe nom com a nom propi de la nostra Comunitat. Sería totalment apropiat si agueren ficat Avinguda de la Comunitat Valenciana, perque es nom real, just, constitucional i legal, tal i com ho menta el nostre Estatut.
I tornant-li la trompa al chic. El falç nom de pais valencià el difondiu a bombo i platillo per a ferse dependents dels ilusos paisos catalans, aixina el pais valencià será una part d’ells, una sucursaleta dels catalans, deixant de ser una Valencia totalment independent en territori, historia, nom propi, cultura, llengua, tradicions, costums, lleis, etc etc. es a dir, baixar-se els pantalons als catalans perque vosatros no teniu prou collons de ser valencians a soles. Tu eres dels que odien la Senyera i en canvit oneges la quatriguarrada catalana. Tu odies l’Himne Regional i en canvi balles i cantes sardanes. A tu no t’agrada el futbol, pero eres del Barça sola i unicament perque es un equip català, (a mi m’agrada el Barça perque m’agrada el futbol y es un bon equip). I aixina t’en contaría un sac.
No disimules la teua condició de antivalencianiste i pro-catalaniste perque se te nota en el blanc de l’ull, mante. Si volem distanciarmos del centralisme espanyol sería una clavada de pata aproximarnos a la dependencia d'uns atres amos catalans.
Vixca Valencia unica i lliure de tota infuència castellana i catalana, ¿o no?.

Anònim ha dit...

Seguixc: Respete molt les decisions dels familiars de Martin Domínguez, encara que dubte molt que Martí (unic fill de D. Martí) prohibixca que li dediquen un carrer a son pare. ¿no sona raro?.¿Per qué no mana també que retiren el bust de son pare del pedestal de la Plaça de la Constitució?. Rarissim ¿no?. (tragatela).

Per atra banda, i contestant i aclarint el teu paragraf que fa riure, el terme pais valencià no es gens licit. He repassat tot l’Estatut d’Autonomía de la Comunitat Valenciana i el terme “pais valencià” soles apareix en la seua creació en l’any 1978 en un intent del sector catalanista en fer-lo legal, en el qual Estatut soles l’anomena DOS vegades, per a passar immediatament a definir el nostre territori com a Comunitat Valenciana, o comiunitat autónoma independent d'atres comunitats. Únic nom legal el qual anomena DOSCENTES DIHUIT vegades (218), aixina que tragat el teu comentari de que pais valencia es l’autentic, i Comunitat Valenciana es “artificial” i ilegal. Les mentires no se convertixen en veritats per molt que se repetixen.
Hala, menjat una butifarra, un traguet de cava català i balla una sardana, que es lo teu, mante.
Ah!! I no em tractes d’espanyoliste perque sería una falacia teua en anim de defendre’t d’una veritat que t’ha caigut a plom.

Anònim ha dit...

I collons que rotllo

Encara estem en estes tonteries?

Si al final els extrems acabeu menjant del mateix plat.

Desaparegueu ja per l'amor de Déu o de qui siga o aneu a pegar-li pedraes als gossos

Anònim ha dit...

D'acord amb 17:36...

Aneu a filar!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Benvolgut amic espanyolista:

Les persones fan les lleis, no les lleis les persones, primer que tot. Ja siga la Constitución o l'Estatut, hi ha vida més enllà de les lleis perquè hui no legitimen certs aspectes però en un futur sí que ho poden fer.

L'oficiliatat del nom del territori no ve dictaminat pel nombre de vegades que ix en l'Estatut. És més senzill que posar-se a contar / inventar-se les voltes que ix el terme 'Comunidad Valenciana', si posa que 'País Valencià' és oficial no cal buscar-li tres peus al gat.

Mentre et fas palles mentals pensant en una invasió catalana, València continua sent ocupada 300 anys després pels espanyols i mira que hem tastat tots els règims possibles: monarquies, repúbliques, dictadures i l'actual pseudodemocràcia però amb totes ens han furtat els nostres recursos i han intentat destruir la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra manera de ser. Fes-t'ho mirar perquè amb la teua actitud continues legitimitant i sent còmplice dels nous lladres que venen d'Almansa, vaja un botifler en tota regla.

Quant a la llengua dir-te que la qüestió no és si parlem valencià o català, el 'quid' és si parlem valencià o castellà. El seccesionisme lingüístic és un fenòmen de labotari, una tàctica política feta des dels despatxos d'UCD de Madrid amb el beneplàcit del PSOE. Però si et cal un argument d'autoritat del teu bàndol ací el tens: gent de la cultura espanyola com Dámaso Alonso, Vicente Aleixandre o Camilo José Cela signaren l'any 1978 el manifest 'La lengua de los valencianos' on ratificaven la unitat de la llengua.

Jo estic ben orgullós de ser valencià, en canvi tu sembles que fiques tots els teus esforços en ser una còpia barta dels madrilenys.

T'anime perquè deixes d'ofrenar noves glòries a Espanya, ixes perdent en tots els sentits.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 16,33
Dius: una sucursaleta dels catalans, deixant de ser una Valencia totalment independent en territori, historia, nom propi, cultura, llengua, tradicions, costums, lleis, etc etc. es a dir, baixar-se els pantalons als catalans perque vosatros no teniu prou collons de ser valencians a soles. Tu eres dels que odien la Senyera i en canvit oneges la quatriguarrada catalana. Tu odies l’Himne Regional i en canvi balles i cantes sardanes. A tu no t’agrada el futbol, pero eres del Barça sola i unicament perque es un equip català, (a mi m’agrada el Barça perque m’agrada el futbol y es un bon equip). I aixina t’en contaría un sac.
No disimules la teua condició de antivalencianiste i pro-catalaniste perque se te nota en el blanc de l’ull, mante. Si volem distanciarmos del centralisme espanyol sería una clavada de pata aproximarnos a la dependencia d'uns atres amos catalans."

De totes les que has dit, no n'has encertada ni una. Ho sent, però hauràs de fer algun altre curset d'endevinador.

Anònim ha dit...

Al de les 19:51: ¿Em pots dir en quin punt exacte de l’Estatut diu que “pais valencià” es l’unic nom oficial? A no ser que vosatros tingau algun “estatut” impres en l’editorial Bromera per a us dels panques com a una doctrina immersora. ¡Home! Si en 218 vegades repetint “Comunitat Valenciana” no en son prou, que baixe Deu i que m’ho explique perque tu no m’has aclarat res de res, sino que negues i renegues les veritats.

No soc ningun rellonge de repetició, pero per si ho has passat per alt, et torne a dir que no soc espanyoliste, sino cent per cent valencià, sense influència castellana ni catalana, SEN-SE-IN-FLU-ÈN-CIA-CAS-TE-LLA-NA-NI-CA-TA-LANA. pero que si em tractes com a tal, i tirant pilotes fora, es per a defendret de la acusació que et faig de catalaniste, de la qual acusació tu no et defens, dones a entendre que acceptes ser catalaniste en plena sumisió a la agresió catalanista que patim els valencians des de fa molts anys. Per lo tant, els valencians deguem defendremos, tant dels aires que venen d’Almansa com els que venen de tramontana. Si no es aixina sería baixar-mos els pantalons i, per supost, els valencians valencians no mos els baixem, pero els valencians panques sempre els tenen ranta al genoll i de cul al nord.

Al de les 20:39. ¿Em podríes dir una per una i en detall les que no he encertat?, puix ho dic ben clar i sense fer botijes. Per acabar pronte i per no tindre arguments dius NO, i punt.

Anònim ha dit...

Al artiste d'abans;

Quanta rao tens i q ignorancia la dels panques sempre llepant culs dels de dalt! Defendre lo nostre es llei de vida encara q atra gent pense q NO. Ya ni ha prou d'incultura i de voler ser saber més q ningú,aneusen a ofrenar noves glories a Cacalunya i deixeumos viure!

Anònim ha dit...

Podieu ja posats, ensenyar-se bé a escriure amb les normes del Puig, pq escriviu com el cul...

Poseu un poquet d'interés...si el que voleu és reivindicar el valencianisme i ja veig que tampoc escriviu com les normes de Castelló del 36.

Anònim ha dit...

Tens molta raó, escribim molt malament el valencià, pero la culpa no es nostra. Si els millons que han invertit els catalanistes en introduir a la força el català en València s'haberen invertit en l'ensenyança del valencià correcte, el de les normes d'El Puig, ara s'escriuría i se parlaría correctamente el valencià de València, el que ens definix com a valencians i no com a pantumaques llepaculs renegats cacalanistes.
Salutacions als bons valencians, i una patá al cul als renegats catalanistes.

Anònim ha dit...

Que un acte tan extraordinari com el concert de dolçaina i piano, ahir al convent, no tinga interés per a la premsa local, comarcal i valenciana es una vergonya.

ELS DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT TRABALLEN COM TOTS DE DILLUNS A DIVENDRES, PERÒ HI HA QUE ANUNCIAR EL ACTES DEL CAP DE SETMANA I RECONEIXER LES COSES INTERESANTS I ANUNCIAR-LES COM CAL.

Anònim ha dit...

Molt fort el Pedrassa, que s'en vaja a sa casa i que sableje a son pare, com feia abans. Ara viu de tots nosaltres.

Arrel de la qüestió del valencianisme, del catalanisme, de l'espanyolisme, dir-vos sols que a banda d'esser una polèmica un tant estèril, confesar-vos que jo personalment hem considere valencià, més del país perque és la seva concepció moderna, com hem considere cataliste, si per aixó entenem pertanyer a una cultura i història comuna, i finalment hem considere espanyol en tant i quan es tracta d'un estat en el que podem estar tots unts i amb respecte, per exemple hem sent orgullós quan parlem de la 'España' de la segona república que va avançar en drets socials i que fins i tot a la seva constitució es declarava en contra de la guerra com forma de resoldre els conflictes de les persones i de les nacions o estats, com ara hem sent content de pertanyer al conjunt de l'estat espanyol en democràcia, sempre i quan es respecten els meus drets i la meva cultura com a valencià, cultura agermanada amb la catalana.

Anònim ha dit...

ES UNA VERGUENZA QUE LA ASESORA DE PRENSA, TERESA VALOR (DE ONTENIENTE)NO META NOTICIAS COMO CHURROS EN EL PERIÓDICO LAS PROVINCIAS CON EL SUELDO QUE COBRA. ESTE FIN DE SEMANA HA ESTADO PLAGADO DE ACTIVIDADES Y NO SE HAN PUBLICITADO NI HAN TENIDO TRASCENDENCIA. UNA LÁSTIMA QUE SE DESPILFARRE MEDIO MILLÓN DE PESETAS AL MES Y QUE ESTE MES, CON LA PAGA DOBLE, SE HAYA EMBOLSADO ALREDEDOR DE CASI 7.000 EUROS

Anònim ha dit...

però quína mania els ha vingut a aquests blaverets de dir que Pañis Valencià ve de Països Catalans?
El terme País Valencià és molt antic, antiquísim...
us deixe amb un text de Tomàs Serrano de 1762:
"Ya no arqueaba las cejas al leer en nueftros autores numero tan copiofo de milagros, que Dios en todos tiempos havia obrado en el País Valenciano: confideraba, que era èfte el País favorecido de la Religion, y que à efta caufa no havia maravilla, de que no fueffe acreedor...."

País Valencià, lliure de botiflers!

Anònim ha dit...

Novament a l'espanyolista de les 00'01:

Et repetisc que PV és oficial, t'agrade o no t'agrade. Per més vegades que es repetisca CV no significa que siga més oficial. Un nom que desnaturalitza, que intenta fer-nos menys valencians. Comunitat? De què? De veïns, regants...? No ens mereixem eixe nom imposat des dels despatxos de Madrid.

Si aquesta pseudodemocràcia ens donarà l'oportunitat d'elegir entre continuar formant part (a la força d'Espanya) o encertar un nou projecte sols, tu què triaries? Continuaries ofrenant noves glòries a Espanya? Estaries content pagant uns impostos de primera i rebent uns diners com si fores de tercera?

Ja t'ho he dit abans no són els catalans qui ocupen la teua terra, sinó els espanyols que porten tres segles intentant fer-te espanyol.
La cultura dels pobles és molt sàvia i el refrany ja ho diu: 'De ponent ni vent, ni gent, ni casament'.

M'agradaria que em digueres només una universitat del món (i si fóra valenciana seria millor) que fonamente les teues tesis seccesionistes.

Anònim ha dit...

Tu pots repetir totes les vegades que vullgues, pero una mentira dita un milló de vegades mai es pot convertir en una veritat. Un burro negre mai el convertirás en una cebra per moltes ralles blanque que li pintes. Encara no m’has dit en quin articul, en quina página i en quin rengló de l’Estatut d’Autonomía diu que pastis valencià es l’unic nom oficial. Quan m’ho demostres acataré le teua “veritat” mentres tant eixes 218 vegades que anomena “Comunitat Valenciana” volen dir algo ¿no?, o es que l’han escrit per adorno, i sobre eixe nom, m’agrade o no m’agrade es l’oficial i el respetaré, com respetaría si fora el que a tu t'agrada perque soc tolerant i democratic. En quan a tu, t’agrade o no t’agrade, vullgues o no vullgues, el "pv" no es res de res, sino una ilusa quimera que teniu els llepaculscatalans.

Comunitat de veïns, de ragants, i de tot un poble valencià, ¿te sona algo com Comunitat Europea? O potser que com no veus mes a un pam dels teus nasos no ho has vist en ningun lloc.

Si pagues impost de primera i el reps de tercera queixat a ZP no a mi.

Eres com el peix que es mossega la cua. Desprecies als de ponent cosa que no em pareix gens mal puix a mi tampoc em fan gens de gracia, en canvit alabes als de tramontana, que tiren al mal lo que els sobra abans de donarteu a tu encara que et muigues de set. ¿No es aixo una verdadera llepada de cul?, ¿Com se menja aixo?. Per lo vist necesites un amo ya que no tens prou collons de ser autonom com a valencià a soles. Necesites la mamaeta catalana per a sobreviure. ¡¡¡ recontracollons, sigues valencià pur sense llepar el cul català !!! . Fes lo mateix en Catalunya que lo que fas en Espanya.

Et recorde que l’Universitat de Valencia es 200 anys mes antiga que la de Barcelona, i també et recorde que l’Universitat de Valencia está actualment manipulada pel sector catalanista ¿o encara no t’habies enterat?.
Tambe et recorde que les meues idees no son seccesionistes sino independentistes valencianes, que no dependentistes catalanes, i eixes idees no apareixen en ninguna universitat del mon.

Pero tu, com el burro en la dacsa, català, català, català, català………, i per a desgracia teua eres un espanyol al cent per cent, si no t’ho creus mira el teu DNI. Jajajajajaj
Aixo si que es un gol de penalti…..

Anònim ha dit...

Primer que tot crec que és l'última volta que et vaig contestar. La raó? Em dóna la sensació que l'educació te l'has deixat a casa i moltes expressions serien dignes de ser bannejades.

Citat del Estatut: "El presente Estatuto constituye la manifestación de la voluntad autonómica del pueblo de las provincias valencianas, tras su etapa preautonómica, a la que accedió en virtud del Real Decreto-ley 10/1978, por el que se creaba el Consell del País Valenciano. Aprobada la Constitución española, es, en su marco, donde la tradición valenciana proveniente del histórico Reino de Valencia se encuentra con la concepción moderna del País Valenciano, dando origen a la autonomía valenciana, como integradora de ambas corrientes de opinión que en marcan lo valenciano en un concepto cultural propio en el estricto marco geográfico que comprende".

La teua ideología diguem-ne que és de laboratori, està feta després de la victòria de les forces progressistes i valencianistes en les eleccions del 1977. Pensada i calculada des dels despatxos de Madrid, tenint com a fonament que a les dos vores del riu Sènia es parla una llengua diferent. El que passa és que no hi ha cap universitat del món (no has sabut dir cap, ni existeix cap) que done validesa a eixos arguments, ergo, una eina més, una ideología al servei i interesos de Madrid. Una forma de pensar que és una estafa perquè el seu principal argument no té validesa al món. Què trist? Per eixir dignament d'aquest carreró sense eixida tens dos opcions: o bé proclames als quatre vents la teua espanyolitat, o envies a fer la mà Espanya i tot el que ella comporta. Tu decideixes.

Conec el terme Comunitat Econòmica Europea (CEE) i també el seu predecesor la Comunitat Europea del Carbó i de l'Acer (CECA), però des del Tractat de Maastricht es va decidir per treballar amb altres llaços en comú a banda del econòmic, és per això que totes eixes sinergies es coneixen com Unió Europea (UE).

Desconec la data de fundació d'aquestes universitats, però, trobe que seran ambdós del segle XV. No entenc quina importància ha de tenir la seua antiguitat. M'agradaria més que parlara de tu a tu a les millors universitats del món.

Com no, un dels cavalls de Troia d'aquesta mena d'espanyolisme, l'aigua. El nostre riu, el Xúquer, que passa pel poble, actualment i arran del pacte Bono (PSOE) i Zaplana (PP) està sent expoliat pels latifundistes manxecs per a regar cultius que mai s'havien cultivat allí, per regar grandíssimes extensions de terreny el producte dels quals és subvencionat per Europa. Això significa que l'aigua del nostre riu que és vital per nosaltres no aplega, i que un dels fonaments de la nostra economía trontolla. Abans de posar-se a reclamar aigua del Ebre, millor recuperar la que ens furten del Xúquer, no?

Com sempre ací dades reals i provades que donen major fonamentació als meus arguments, en canvi tu... castells en l'aire, ofenent a la veritat i la raó, vaja de la mateixa manera que feren amb Galileu.

Espere que deixes d'ofrenar glòries a Espanya, amic botifler.

Anònim ha dit...

Felicitats! Collo quin nivell.

Anònim ha dit...

El País Valencià ha format part de la Hispània romana, d'Al Andalus, de la Corona d'Aragó, etc. amb noms diversos.
Comunitat Valenciana és el nom amb què actualment es denomina el País Valencià. Fa 40 anys el mateix País Valencià es denominava Región Valenciana.
Però sempre podem referir-nos al mateix territori com a País Valencià.

Completament d'acord també amb tot el que escriu l'Anònim de les 19:14 sobre el pacte Bono-Zaplana per fer de regadiu unes terres de secà de la COMUNIDAD DE CASTILLA-LA MANCHA permetent l'assecament dels aqüífers que alimenten el Xúquer.

Anònim ha dit...

En 1978 se crea el Consell del Pais Valencià pel sector catalaniste, que no prospera perque aprovada la Constitució… tatatatata…. l’historic Regne de València passa a denominarse oficialment Comunitat Valenciana, i des d’eixa nova denominació, el nom de “pv” soles está en boca de vosatros, els panques borreguets i també dels catalans immersors, ya que en tota documentació oficial de la Comunitat, si, oficial, se la denomina “COMUNITAT VALENCIANA i no d’atra forma, per a desgracia vostra. Aixina que no te trenques el cap dient la gran mentira de que pv es la unica, verdadera i oficial denominació i si seguixes dient tanta mentira te creixerá el nas.

I seguint el “cuento”, dit consell huí te la denominació de Consell de la Comunitat Valenciana, de modo que eixe consell del pv desaparegué del mapa.

I traguent a relluir atra vegada l’Universitat i com ya t’he dit que l’Universitat valenciana está empudegá de catalanisme, el TSJ (Tribunal Superior de Justicia) fá un toc d’atenció a l’Universitat segons el parraf següent.

Entre más de 50 objeciones legales apoyadas en el previo dictamen del Consell Jurídic Consultiu, el Ejecutivo insta, asimismo, a la Universitat de València a sustituir la expresión "País Valencià" por la de Comunidad Valenciana, porque "no resulta procedente utilizar una denominación diferente de la oficial de esta comunidad autónoma.

¿ha sonao la flauta…?

Pareix que no entens els escrits, ya que he dit varies voltes que NO em considere botifler ni espanyoliste, ho negue rotundament, pero sembla que es l’unica defensa falça que tens, acusar de lo que tu eres, ya que tu NO negues ser catalanista i per lo tant eres simpatisant de Catalunya lo que atre valencià botifler ho sería d’Espanya. No tens atra defensa que la mentira.

Vixca Valencia lliure de tota influència castellana i CA-TA-LA-NA, i de valencians panques renegats.

Anònim ha dit...

L’aigua, en lo meu poble va de dalt per a ball, com a llei natural. L’aigua dels rius sempre han abastit als pobles que el bordejen al seu pas, i la sobrant la deixen correr per a que bega el poble següent, aixina fins a que la sobrant vertixca al mar, per lo tant sembla que el poble d’aigües amunt te un dret natural sobre el d’aigües aball. Si fins ara en Castella no aprofitaben l’aigua del Xuquer i tota l’arreplegabem mosatros, si ara ells la necessiten per al desenroll de la seua economía veig llogic que quan passa per les seues terres agafen la que els fa falta encara que a mosatros mos foten (molt a pesar nostre), politiqueig a banda.

SOLIDARITAT.

El riu Ebre, el mes caudalos de la peninsula vertix una quantitat enorme d’agües sobrants al mar. Una chicoteta part d’eixa aigua ens resoldría la falta d’aigua que tenim actualment pero per collons i no per atra cosa els catalans mos la neguen, primer la vertixen al mar que mos la donen.

En joliol del 2007 hagué un gegantesc apagó elèctric en Barcelona. Els primers generadors elèctrics que aplegaren per a paliar la falta d’energia elèctrica foren valencians.

Ahí et donarás conter la solidaritat catalana front a la valenciana. Tots els arguments te ixen torts, mante.

I al bobo de les 21:22.
Els romans ya li dien pais valencià, jajajajajaja
Tu pots dir-li com te passe pels ous, com si vols dir-li “La Tabernera del Puerto”

Anònim ha dit...

No perdeu el temps amb persones com la dels comentaris de les 23:27 i anteriors. No poden entendre perquè no estan preparats per a això, ni tenen cap interés per a atendre. Van rectes, com els corcons, i són incapaços de debatre sense ofendre. Què anem a fer-li?

Anònim ha dit...

Encara no entenc jo per qué els "blavencians" ténen tanta mania als catalans. Pot ser per que els agradaria ser com ells i tenir un parell de pilotes per a defensar la seua llengua, la seua cultura, origens, costums...

Els blavencians son uns meninfots i com ho sol.lucionem? atacant als catalans, per qué? per que sabem que son millors que nosaltres en moltes coses, i en comptes de prendre exemple d'ells, l'únic que fem (jo no, clar està) és atacar-los.

Tant de bo tinguerem un parell de pilotes i ens plantarem i deixarem les coses ben claretes com la llengua...

Som els primers que claudiquem i ens n'abaixem de la burra en eixe tema. Si per alguns fora, lo únic que es parlaria a tota l'Aspanya seria l'aspañol...

Anònim ha dit...

Molt intel.ligent, 23:27. Comences dient "L’aigua, en lo meu poble va de dalt per a ball, com a llei natural. " i "el poble d’aigües amunt te un dret natural sobre el d’aigües aball" (FALTES A BANDA) i acabes dient "Una chicoteta part d’eixa aigua ens resoldría la falta d’aigua que tenim actualment pero per collons i no per atra cosa els catalans mos la neguen".

1. sigues un poc coherent, que caigueu pel propi pes.
2. de totat la vida ha existit el verb "desembocar" en un sentit extremadament clar per a utilitzar ara paraules com "sobrant", "neguen", "malgasten" o "verteixen" (és un riu, no un clavegueram). A banda hi ha un concepte que obvieu interessadament: cabdal ecològic.
3. la solució l'has mentat tu mateixa. La solidaritat ha de vindre de dalt, no del costat. Si ara els pega als manxegos per posar camps de golf i deixar al Xuquer sense una gota, segons tu, tenen dret perquè estan abans, no?
4. Vos ho demane per favor a tots els de l'aigua: documenteu-se un poc, no feu servir l'argumentari del PP perquè vos pillaran de seguida. No vos demane que deixeu de demanar el tranvase de l'Ebre perquè si es documenteu ja arribareu a eixa conclusió vosaltres mateixa. Ànim.

Per cert, lo dels generadors valencians depen única i exclusivament d'Iberdrola i motius econòmics. Ahí no tenen res a vore ni els valencians ni Camps el dels vestits.

ESPAVILEU! ha dit...

QUE POC TRELLAT DE COMENTARIS QUE ESTEU FENT!!!!

Se que Pedrassa llig aquest blog, i mentre que vosaltres parleu de coses que ni van ni venen, perquè SEMPRE és el mateix!!

Ell està a sa casa riguent-se de nosaltres al vore que hem girat de cap i volta el tema de l'article i JA NO PARLEM D'ELL!

Jo vuic que sàpiga:


1.-que ell ens ha MENTIT!, millor dit, ha mentit als que l'han votat.
2.- que ell te la CARA MOLLLT DURA! I s'està rient de tots nosaltres.
3.- que el PP s'ha arrepentit de contar amb ell, perque no fà rés per ell asoles.
4.- No fà res per ell asoles, i SEMPRE està fardant de la feina i dels actes que ell fà, PERO PEDRASSA TU QUE FAS??¡¿¿¿...


d'AÇÒ ES DEL QUE HI HA QUE PARLAR, i de coses del poble.

Anònim ha dit...

Parlar de Pedrassa és perdre el temps, compare.

Anònim ha dit...

Bé amics, ja tenim a disposició de tots l'últim berca publicat pel nostre Benvolgut Ajuntament (o podriem dir-li PP), ja que en aquesta edició del Berca corresponent al mes de Juliol, si que s'han lluit, i porten com a títol, ni més ni menys que: ''dos anys de legislatura''. Si això no és manipulació, o bé ''propaganda pura i dura'' que algú m'ho explique. És indignant...

Fot Lallei ha dit...

sense comentaris

http://www.youtube.com/watch?v=UUbJva0Qagk&feature=related

Anònim ha dit...

Com diu el text del vídeo: MultiTUNdinaria

BRUTAL! Algú el té amb més qualitat? Estic per comprar una TV i posar-me en casa el vídeo les 24 hores. Massa diver per a no fer-ho.

Anònim ha dit...

A Espavileu!

Que el PP està arrepentit de contar amb ell?

Si el PP és el primer que no té propostes per a la joventut i s´ha camuflat amb el Pedrassa perque despres salir indemnes del fracàs de Pedrassa! Despres dirà que la culpa no és del PP sino de Pedrassa!

Penseu penseu. Que el PP ens pren com a tontos!

Anònim ha dit...

Pedrassa, explica això que diuen dels 3000 euros, ón estan?

Ah!, País Valencià, per què vull!

Anònim ha dit...

Si faig faltes d’ortografía es mirant-ho des de la perspectiva de la llengua catalana, lo que escric es llengua valenciana, que no es lo mateix. Pero preferixc escriure mal el valencià que escriure be el català ¿tá clar?. Ademes, vertir, desembocar, abocar, agafa la que millor et parega pero la idea es la mateixa, l’ordre dels factors no altera el producte. Si als manchegos els dona per fer camps de golf com si volen plantar tomaqueres son lliures de fer lo que vullguen, no tenen que demanarte pareixers a tu ni a mi perque estan aigües amunt. Lo que es una poca vergonya i poca solidaritat es que els catalans tiren lo que els sobra per collons, primer que donar-ho als que els fa falta. A tu et pareix excelent perque ho fan els catalans, si ho feren els manchegos parlaríes d’atra manera.

A banda de tot aixó, la manía als catalans es la mínima, ells actuen segons el seu caracter, que no em pareix roïn sino excelent, la manía principal es als catalanistas, que sou una banda de renegats. No se con t’atrevixes a dir que no defensem lo nostre, llengua, cultura, costums, origens, ¿pero si es aixo lo que defenem i no atra cosa?. Sou vosotros els panque els que ho tireu per terra oferint les nostres glories als catalans com a gosets sumisos. Mira, et vaix a resumir qui son els "blavencians" i qui son els pancatalanistes, i aci acabe:

Valencians, (o blavencians): son els que intenten descastellanisar, descatalanisar i valencianisar València.

Catalanistes, panques, pantumaques, quatriguarreros: son els valencians que pretenen desvalencianisar i catalanisar Valencia.

Mes clar aigua.


PD: a l’atre bobo de les 20:04. Pots dirle pastis valencià o la verbena de la paloma, pero el nom legal i oficial es Comunitat Valenciana, mos agrade a tu i a mi o no mos agrade, pero lo que hi ha, ahí está per a desgracia teua.
¿ho has entes o vols que t’ho diga en dibuixets?

Fot Lallei ha dit...

Per al blavero de les 22:28

Per a que el teu discurs tinga una mínima base, deuries primer admetre la Història, no la dels que tu anomenes panques, sino la que inclús als llibres de historia apareix...
No val el coneixement panfletari, quina universitat de filologia valenciana coneixes tu que reculla la teua manera de escriure i parlar?. Donat una volta pels llibres, no pasa res per enganyar-se... segur que jo també tinc faltes d´ortografia, però no vol dir aixó que la meua escritura sente càtedra. Per a construir un futur hi ha que coneixer el pasat.
I no t´enfades, ningú naix ensenyat...

Anònim ha dit...

Yo asistí el año pasado a la Algecampus y la verdad es que estuvo bastante aceptable, para ser la 1º vez.

De hecho, deberíais ver cuantos fueron a la 1º Campus Party de Valencia, y cuantos van ahora!

Por lo que he leido las quejas son de Pedrassa en particular, temas de dinero y politiqueo, ahi no voy a entrar porque no lo conozco lo suficiente.

Pero si me preguntan a mi, que tal la Algecampus; Diré que me gusto bastante, sirvió para que otras personas supieran que existe Algemesi en el mapa, y que hicieron mal en elegir la fecha coincidiendo con la semana de toros.

Anònim ha dit...

Hole tu mare lo que has dicho. Has resumido en pocas palabras dos frases que dan en el clavo a la pura verdad de lo que los valencianos sentimos. Y copio y pego dichas frases para que se vuelvan a leer y que se piense sobre ellas.

Valencians, (o blavencians): son els que intenten descastellanisar, descatalanisar i valencianisar València.

Catalanistes, panques, pantumaques, quatriguarreros: son els valencians que pretenen desvalencianisar i catalanisar Valencia.

Un acierto amigo, felicidades.
Lo escribo en castellano porque esta lengua es oficial en la Comunidad Valenciana.

Anònim ha dit...

Jey, Yeaaah. We, the valensianos, feel like the blue is our nice colour. We like a lot being fucked by Madrid and hate catalinos like if they were the devil. We would kill all of them because they want to conquer our terreta and they close the tap so that our water is poured in the sea. Ah, and God save Aznar.

Ah, i ho escric en anglés perquè gràcies al PP d'aci poc serà més oficial que el valencià.

Anònim ha dit...

Paréix ser que els amiguets de pedrassa s´han colat al foro.
Que gent!!!... ja els podria apadrinar Vicent Ramon, i que els pagara els estudis...pobrets angelets.

Anònim ha dit...

Pedrassa dimissió!!!!
Vicent Ramon dimissió!!!!
Camps dimissió!!!!
Rita al bar a veure anís el mono!!!!
Rajoy dimissió!!!! (ara que pense... este home no te ningun càrrec)
Rajoy a pendre pel cul!!!!

Anònim ha dit...

PP=Pedrassa=Engany=Promeses incomplides

El PP es complice de tot el que passa en aquest poble pel que fa als joves. Que s´ho diguen als 240 joves que s´han quedat fora de les beques del Rus per a treballar, perquè de primeres, l´adjudicació de les beques ho faria cada Ajuntament a la seua manera.

No teniu vergonya!

Anònim ha dit...

blavensiá:
1. espanyol que viu a València i que darrere d'un suposat valencianisme, intenta una substitució lingüística (pel castellà, clar).
2. renegat valencià, que ofrena noves glòries a espanya i que és còmplice de l'extermini cultural que pateix el País Valencià.
3. botifler
4. sense trellat ni forrellat, que s'inventa la història com li vé en gana.

Anònim ha dit...

Ni entre ni isc, però ja us han dit que no volen a MadriZZZZ, al menys els blaveros que escriuen ací.

És que lo de la comprensió lectora nos us ho explicaren a l'escola?????

Per cert, vullgam o no a València, Castelló i Alacant és oficial Castellà i Valencià...


... al menda que escriu en anglés, que s'ho mire més, ja sabem que saps gastar "herramientas del idioma de google", és un avanç...
(a l'altra ens ho escriu en "tagal", sigues original)

ANDREA ha dit...

PEDRASA LO HACE MAL O NO HACE NADA POR LA IGNORANCIA DE QUIEN LO VOTARON,ESTE SR. ES SIMPLEMENTE UNA MARIONETA DEL PP,LO UTILIZAN A SU ANTOJO,Y ADEMAS DE NO TENER EXPERIENCIA EN POLITICA,NO TIENE INTERES NI GANAS EN APRENDER.ASI ES QUE NOS LO TENEMOS QUE TRAGAR TODOS,X LA MALA CABEZA DE UNOS CUANTOS . ANIMO SOLO QUEDAN DOS AÑOS

Anònim ha dit...

Pedrassa = Chikilicuatre

...i acabaren votant-los als dos i no és que Eurovisión siga la osssss... però el cas és similar...

Que gracios el Pedrassa este, quin enrredrador, com lia, ale, anem a votar-lo, "avoràs", puix (pos), ja ho ho tenim...

A l'altra torna!!!!!

Anònim ha dit...

Se els nota en el blanc de l’ull als renegats valencians com acusen de espanyolistes als que no pensen com ells. Soles son sants els del seu partit, els atres son dimonis. Aixo en lo meu poble es diu intolerancia. I els dic renegats perque en tot moment demostren que reneguen de la seua terra en favor de Cacalunya, i en lo meu poble qui renega de la seua terra renega de sa mare, i qui renega de sa mare es un mal naixcut.
I torne a carregar: Els valencians soles volem ser valencians, mantindre la nostra llengua valenciana, la nostra cultura, les nostres costums, les nostres arrels, i res mes. No volem dependre ni dels de ponent ni dels de tramontana. ¿Ho he dit ben clar o voleu que li fique solfa?, perque per molt que ho repetixca no s’entereu, sou analfabets, sou renegats, porteu cabestre com els burros que soles miren al davant, soles se defeneu en mentires inventades pel catalanisme per a fer desapareixer la nostra cultura y fermos a tots catalans. Els valencians no ens baixem els pantalons com els panques ho esteu fent a tothora. Volem ser lliures d’eixa plaga de valencians borts i indocumentats. Si tant vos tira Catalunya feu la maleta i mogueu vora vora platja fins a l’atra banda de l’Ebre i alli sereu feliços, al menys els valencians bons viurem en tota llibertat de l’espanyolisme i sobre tot del cacalanisme.

Ara voreu com ix un atre mono bobo que em torna a dir espanyoliste o botifler, clar, perque no te atre argument que la mentira. Ah, i algun atre que arrefilará allò de parchis valencià, jajajajajaja ¿Quanta burrera hi ha en lo mon?

Pero no hi ningun panca que demostre que baixar-se els pantalons als catalans mos convé al cent per cent.

Anònim ha dit...

Al que m'acusa de gastar el traductor de Google: Ets patètic.

mesinfot-landia ha dit...

A tots, als blaveros-soques-incults i als catalanistes-independentistes-hipercults: doneu vergonya.

Mai serem res com a valencians. MAI! Acabaran dient-nos "la comunitat mesinfot".

Amb eixos posicionaments absurdes dictats pels altres. GASTEU EL PUTO CAP. OSTIA. ES QUE M'ENCENEU. Deixeu de fer-li el joc als altres (PP i PSOE) i, PER FAVOR, VOS HO PREGUE: feu servir el cap. Penseu.

No passa res. No te cauen les dents ni res. Tingueu opinió pròpia. És gratis (però no li ho digueu a ningú).

De veritat, doneu llàstima. Feu exactament el que volen de vosaltres. D'uns i d'altres. Tots defenent postures que no son vostres. Que uns altres han escrit. Ni independentisme, ni catalanisme, ni "españolisme", amb veïns com vosaltres dona vergonya ser valencià, espanyol i, fins i tot, esser humà.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 17,19:
Com és possible que digues tantes barbaritats per línia?

Anònim ha dit...

Vicente (17:19), et pases tot el dia cara l'ordinador? si a la fí ets fill de català! no entenc tant d'odi a allò que et va parir!
El primer lloc del Món on s'exporten productes valencians és Catalunya, així és que caldria mirar una miqueta més el que diguem. Fins i tot, les ampolles i el suro del cava català, és valencià. Boicot propi?, què inteligents!

Anònim ha dit...

EM DONA VERGONYA SER DEL MATEIX POBLE QUE PEDRASSA. VERGONYA.

Anònim ha dit...

MES VAL QUE ENS CONSCENTREM DE PLE AMB ELS PROBLEMES I EN ELS TEMES QUE TENIM AL POBLE,QUE DEDICAR TANT DE ODI ALS CATALANS. MIREM EL QUE TENIM ASI QUE ES MOLT GREU.

Anònim ha dit...

Estic amb mesinfot-landia, açò sempre serà igual, tirant-se els trastos al cap uns i d´altres... i al final que més dona com se pronuncien o se diuen les coses, lo important ès que les coses que se diguen tinguen contingut.
Vaig a fundar un partit, PACABA, PARTIT ANTI CATALANISTE I ANTI BLACERO... ELS DOS BANDOS SOU UNS TROÇOS DE SUROS... MIREU PEL VOSTRE POBLE QUE ES EL MATEIX PER ALS DOS.
DIGEU COSES AMB FONAMENT, NO NOMÉS INSULTOS I DESGAVELLS.
Quina bergonya de poble, amb PP o amb PSOE, tots son iguals

Anònim ha dit...

PEDRASSA DIMISSIÓ!!!!

Anònim ha dit...

jo m´en vaig a viure a Albalat, allí quan detecten un borinot pepero li tiren pedres fins que revota cap a Algemesí

RUFO ha dit...

TE PUEDO ASEGURAR QUE NO TIENEN NADA EN COMUN EL PSPV-PSOE CON EL PP ,A DIOS GRACIAS. SOLO TIENES QUE VER QUIEN GANA DINERO ESTANDO EN EL PODER,Y MUCHAS MAS COSAS. ASI QUE NO TE CONSIENTO COMPARACIONES.

Anònim ha dit...

Mira Rufo, mira Rufo, no me fases parlar... que els polítics fan fàstic, els blaveros fan fàstic, els catalanistes fan fàstic, tots se miren només el melic, els dona igual la joventut, els dona igual els veïns, els dona igual el poble, o no recordes el que volia fer el PSOE amb la part de darrere de les cases de L´ajunttament?, i damunt els volia cobrar per tindre accés a l´altra banda, no sigues ingenu, i Vicent Ramon se forrara fent parkins pel poble, a saver quin amiguet te que li fa els parkins, o no saveu qui ha portat el projecte de ambici, si senyors la empresa del senyor regidor de industria, la empresa Dismuntel, les butxaques se les han plenat tant Gregori quan estava com Vicent Ramon ara, potser Vicent Ramon un poc més, que venint de la banca com a que sap millor com fer diners.

Anònim ha dit...

Q agonía, com dies sempre mirant cara dalt, als catalans, che mireu lo vostre q heu teniu açí i defengau la nostra llengua i cultura, em considere valencià 100% i per aixó parle el valencià i l'escric, no com 4 q soles sabeu idolatrar el català, a vore si esteu untats per el vostre chef Carod, prou probable, de mi no manen com de vosatros, envianvos dines de dalt per a actes i desproposits catalans, pobrets meus!

RUFO ha dit...

Al anonim 21:56 ,No me puedes comparar a Gregori con VR y compañia,estos ultimos de todo proyecto que presentan tienen que sacar beneficios,y te aseguro que no son pocos,asi que ten presente esto cuando vuelvas a comparar a un alcalde con otro.

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA y mes JAJAJAJA.
Els llepaculs catalanistes no saben ni han pugut manifestar la teoria catalanista per la qual adoren als catalans en detriment del poble valencià. No tenen argument ni collons per a demostrar-ho. Lo seu es destroïr el poble valencià i fermos catalans. ¡¡ASQUEROSOS!!.

NI CASTELLANISME, NI CATALANISME,
SOLES VALENCIANISME NET I PUR AL MILLÓ PER MILLÓ. SOM ELS MILLORS.

mesinfot-landia ha dit...

13:15, Què és el que no has entès de lo següent?

Amb eixos posicionaments absurdes dictats pels altres. GASTEU EL PUTO CAP. OSTIA. ES QUE M'ENCENEU. Deixeu de fer-li el joc als altres (PP i PSOE) i, PER FAVOR, VOS HO PREGUE: feu servir el cap. Penseu.

Anònim ha dit...

Jo vote PACABA. Si es fa, jo vote.

Anònim ha dit...

Bon dia. És una llàstima que Pedrassa entre de president en el Club Tortuga. Perquè serà un trist final per a un dels millors clubs esportius, que hem tingut en este poble.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 13,15
Quina relació tenen els arguments amb els collons? O no t'arriba a més o hauré de pensar que només saps parlar insultant. I pel que sé, els insults per sistema no és cap característica valenciana. O també això ens separa de la resta de l'estat? Sense ànim d'ofendre't, et recomanaria una pàgina italiana on apareixen molts textos escrits per autors del nord i del sud del Sènia. I he dit pàgina italiana, feta per investigadors de tot Europa, amb criteris de reproducció exacta. Quan sigues capaç de parlar sense ofendre, potser t'envie l'adreça on pots estudiar-ho amb tota l'objectivitat del món, sense picades de coco, sense cap altra cosa que les paraules dels nostres autors més antics. Després, intenta crear-te la teua pròpia opinió. Siga la que siga.

Fot Lallei ha dit...

Eh! Eh! comentaristes, que ja estem al article de la romeria, que allí també hi suc que treure, deixeu este tema que açò ja pareix un debat de CARTA BLANCA de C9

(a l´anonim de les 01:41:
A mi si que me interesa aquest enllaç, podries enviar-me-lo)

Anònim ha dit...

Per a Fot Lallei,
L'enllaç és:
http://www.rialc.unina.it/indice.htm

Pots accedir al llistat d'autors i obres mitjançant l'indice degli autori/dei titoli/incipitario per autori/incipitario generale

Bon viatge pel món de l'antiga literatura en la nostra llengua.

Fot Lallei ha dit...

Moltes gràcies 10:38, espere traure-li bon profit!!!!