dilluns, 8 de juny del 2009

Eleccions europees 2009: victòria Popular

Ja tenim els resultats electorals desprès de les últimes eleccions europees. En primer lloc cal tindre clar el context: es tracta d'unes eleccions al parlament europeu. Un fet que ja implica que la participació no ha sigut igual que a les eleccions estatals, autonòmiques o locals. Les xifres demostren aquest fet, però només calia fer una volta pels distints col·legis electorals del poble per vore que no hi havia el mateix ambient que a unes eleccions.

Els resultats al nostre poble han sigut:

Vots

PP 6.336 57,67%


PSOE 3.522 32,06%


EUPV-IR 333 3,03%


UPyD 148 1,35%


BLOC 129 1,17%


ERPV-EV-(Edp-V) 129 1,17%








Podeu vore la llista completa a: http://resultados2009.mir.es/99PE/DPE1746902999.htm?d=192

Com a primer anàlisi de les xifres resulta evident que el Partit Popular és el guanyador al nostre poble. Un fet que no és nou en Algemesí. De fet, si recordeu els resultats al nostre poble les últimes eleccions europees, estatals i autonòmiques comprovareu que el PP s'ha emportat sempre la victòria. Però, als resultats locals, el factor Gregori capgirava els resultats. Però, l'efecte es va acabar les últimes eleccions locals i el PP va aconseguir aplicar el percentatge guanyador a les eleccions municipals.

Sobre els resultats de les eleccions d'ahir, podem fer una lectura local, però cal ser conscients (com ha demostrat la història) que en el poble "el nom del candidat" és un factor decisiu i poc provocar moltes variacions. No obstant, d'eixida cal dir que el PP compta amb un bon coixí de veïns i veïnes que són fidels votants, i per tant, això li dóna més marge de maniobra. Resulta evident que el PP al nostre poble compta, d'eixida, amb 6.000 vots (Mireu com del 2004 a ara han pujat en més de 1.000 vots). Però, cal tindre clar que, tot i que el marge és gran, cal saber gestionar-ho com cal, i això vol dir que Vicente Ramon i els seus regidors haurien d'intentar no fer massa desficacis (com els que han fet últimament) per saber mantindre aquesta majoria.


Per l'altra banda, el PSOE té un coixí molt més menut que el del PP. El coixí dels socialistes és de 3.000 vots. I això que vol dir? Vol dir que si el PSOE vol tindre una mínima possibilitat d'acostar-se a les xifres del PP han de fer una tria "excel·lent" del cap de llista... i aquest tema sembla que no porta massa bon camí i la guerra de successió està oberta.


Sobre els resultats de la resta de partits, cal dir que tot sembla seguir igual. EU es manté com a tercera força, i apareix com a a quart grup en vots el partir de Rosa Díez, UPyD, amb 148 vots. I desprès el BLOC i Esquerra Republicana que casualment han obtingut el mateix nombre de vots (s'ho haurien de revisar açò, ja que dividint el vot estan afavorint als més grans...), un fet molt habitual en el partits nacionalistes i d'esquerra: tots volen tindre la seua paradeta i al final es queden tots fora.

I amb açò ja està Europa en marxa...nosaltres, a seguir vivint en Algemesí.

121 comentaris:

Anònim ha dit...

Gamieta, ten bas per les rames com si fos correxola, vaja una reflexió mes tendensiosa i poc aclaridora. home molt de coixí i molta historia, de vegades la gent mira mes mal la oposició insultant i desproporcionada que la gestió cuestionada.
Una opinió.

Anònim ha dit...

Si els valencians forem negres, votariem al ku kux klan.

Anònim ha dit...

el problema es que tracten millor als negres el ku kux klan. i per aixó els voten

Anònim ha dit...

Gamieta no fases cas, el de les 9.21 que vaja a ensenyar a escola.

Anònim ha dit...

Jo flipe!

Els cas dels trages de Camps té tela. I al nostre poble l'Ajuntament només fa que fer empastrades (Parc, mercat, pas a desnivell, etc). El que no entenc és COM encara la gent continua votant-los (a nivell autonòmic i a nivell local), i damunt guanyen els del PP amb molta diferència, la veritat és que no ho entenc.

Perdoneu la meua ingnorància, però si algú sap, que m'ho explique, per que jo només faig que pegar-li voltes i no em quadra.

Estic convençut que ens agrada que ens maltracten!

Anònim ha dit...

pot ser pénses de distinta manera.
Tots no póden estar equibocats i tú acertat.
Enfocau de un altra manera véges.
?????? eu comprens ara.
Es pensar distínt.

Anònim ha dit...

Només de veure com escrius i les faltes d'ortografia que tens ja veig que no pensem igual, mante!

Anònim ha dit...

Exacte, tu creus que ens maltracten, però una majoria pensen que ens estan cuidant, encara que siguem negrets i estiguem coent-nos dins de la olla. Tú ho veus, altres són feliços dins de la bombolla (és, efectivament el seu punt de vista).

Si a dia de hui la Comunitat Europea li posara una multa diària a cada mitjà de comunicació que, segons auditoria, estiga manipulant (Canal9, TeleMadrid, CanalSur, ...), obligant a que deixen de fer-ho, el PP es desplomaria. És lo que té la ideologia de dretes: sense manipulació la "gent" mai els votaria.

Ara, jo del PSOE em preocuparia i molt d'eixe increment de votants del PP. Molts seran circumstancials, però també hi hauran de nous dels que no pensen, dels incondicionals. I qualsevol radicalització, estareu tots d'acord, és més que perillosa.

Anònim ha dit...

El que em fa por a mi és que d'ací dos anys ("visto lo visto") tornarà a eixir el PP a les locals i estarem un altra vegada a cap de carrer.

Com és possible que la gent no se n'adone de les animalades que estan fent? Tall indiscrimitat d'arbres, el mercat com a zona cero, el parc que sembla un sequer a part d'un merder, el pas a desnivell, el tema del projecte ambici, la corrupció i la xenofòbia de la senyora Quini, la caca d'Expo-Algemesí, etc etc

Quina vergonya de poble que ens estan deixant! Però ara que pense, qué estic dient? si de segur que n'hi haurà gent que pensarà que si no estic d'acord, que agafe les maletes i que me'n vaja (com diu VR).

Trist, molt trist!!!!!

Anònim ha dit...

al de les 11,30
evidentment no escribim igual,
pero segur que jo me esforse mes que tú, perque intente lo que no sé.
Clar no soc catedratic com tú en el escriure i segur que en la escola que jo anaba ixes coses no preocupaben( per desgracia) era mes la falta de llet, mejar i les carencies de la epoca (veges en D. Gullermo lo que existia), i no ductes que tot lo que tú saps ha segút gracies al esfors de entonses, o ¿te pariren sabut?.
Pero de facil no ha segút res i tú no has regalat res a ningú, mes al contrari pero clar la raó la té el que escriu bé pero pensa com pensa.
que llástima em dones.
i gracies per la oportunitat de no coincidir.

Anònim ha dit...

sigau excluients en el escriure i es quedareu asoles.

Anònim ha dit...

He he he, tu si que em dones llàstima a mi, so paleto.

Et puc dir que el valencià que se escriure NO me l'han ensenyat a l'escola, per que quan jo anava no estava eixa assignatura, el que se és per que m'he preocupat i no he fet com tu, amb els braços creuats i que m'ho conten tot, que és la posició més còmoda.

Obri un llibre, fes el favor!

Anònim ha dit...

ya hace tiempo os lo dije.(os lo repito)

Gente como vosostros "algunos de vosotros" estais haciendo que la izquierda de este pais cada vez vaya a menos.

Tendreis que aprender (perdonad que me atreva)a respetar a todos, aunque no tengan las mismas ideas y pricipios que vosotros.

Otra cosita (os comento). ¿No creeis que los trajes de Camps, las bicis voladoras, el mercat y demás, ha hecho de de efecto bumerán?, ¿donde las dan las toman?

que tengais todos un buen día.

Anònim ha dit...

Des de que vaig deixar l'institut no escrivia en valencià i m'ho vaig proposar i ara l'escric...
Si els "llestos" que es burlen quan faig faltes m'hagueren acobardit, continuaria escribint en castellà...
...per tant no es deixeu intimidar pels que "estimen la llengua" perquè ridiculitzant als que ho volen intentar el que fan és enfonsar-la més...

Avant!!!!

Anònim ha dit...

Sí, senyor. És la cosa en més trellat que he llegit en setmanes. Per ahí hem passat tots, ànim!

Anònim ha dit...

Tens raó, al principi era un escanalo pero poc a poc faig menos faltes, sobre tot depreng lleginlo a gent com tú que ajuda i no em dixa sense opció.
Gracies.

el atre que li donen.

Anònim ha dit...

Si tens que obrir llibres i utiltzarlos com a violancia i maltractar. escomenza per teveos.
i no cambies al castellá, seguix.

Anònim ha dit...

Si als valencians no ens posen una pelicula en cinemascope camps apareix acceptant uns trages d'un implicat, els valencians ni volen creure ni volen mirar.

Els valencians volem mas castellano, mas sanidad privada, mas iglesia, mas cultura del pelotazo, y mas canal 9.

Mesinfot, aixi ens va.

Anònim ha dit...

A ixe ni li han ensenyat el valenciá en léscola ni altres coses, i de ortografia que repase lo que escriu.
Sabudettttt.

Independentista ha dit...

Recomanar-vos un llibre a tota la gent d'esquerres que no entenen perquè el PP guanya sistemàticament:

Don't think of an elephant! (També el podeu trobar a l'eMule)

La versió en català: No pensis en un elefant!

(Tot i que haguera trobat més encertada la traducció No pensis en un bou! o No pensis en una gavina!)

Anònim ha dit...

El PP guanya sistemàticament per gent radical com tu...

Independentista ha dit...

Et recomane un llibre i em dius radical...

LLegir... que radical!

Anònim ha dit...

es pot ser independentista e imbesil?

Anònim ha dit...

Efectivament si el PP guanya es per els radicals. Cada volta està més extensa la teoría de que cert partit independentista forma part dels fils que mou el PP. Només tens que fixar-te en les votacions que es realitzen al congrés a Madrid, quan el PSOE promou algo, el PP i eixe/eixos partits sempre es posen d'acord per votar en contra.

Anònim ha dit...

Clar que és pot ser independentista i imbècil, com també independentista i honest o independentistaa i simpàtic. Són múltiples les possibilitats, però no penseu que només és exclussiu d'ells. També existeixen les variants pepero i xoriço, pepero i graciós, pepero i agradable... i encara més sociata i fals, sociata i amb el compte corrent amb molts zeros per la dreta, sociata i 'bonachón', sociata i treballador.

Podeu escollir el partit polític, paradeta o secta que més vos agrade i afegir-li l'adjectiu qualsevol adjectiu que trobeu al diccionari.

Anònim ha dit...

Es pot ser independentista i lo que tu has dit (evita insultar). Per cert, jo soc independentista i no-catalanista, o es que tot ha de ser blanc o negre?.

Que hi ha un fum de radicals entre els votants al PP crec q és algo que ningú dubta. I que Canal9 és una màquina de fabricar radicals tampoc.

I sí, ara tots els partits voten contra el PSOE siga el que siga: lo contrari és arriscar-se a perdre vots. Tenim 4 milions de parats i això *ha de ser culpa de ZP*. Va! per favor, demostrem un poquet d'intel·ligència. Jo sé que podem. Va!

Els milions de parats d'altres països també son cosa de ZP? Si ara millora el paro, també serà culpa de ZP? A voltes pareguem idiotes.

Independentista ha dit...

Mayor Oreja alaba a su bisabuelo por prohibir hablar euskara en casa

Efectivament el PP guanya, els radicals guanyen.

No em crec als anònims del PP disfressats del PSOE. Quan imiteu gent del PSOE no sobreacteu, que es nota massa ;)

Anònim ha dit...

Com diria la mare de Forrest Gump, imbecil es el que diu imbecilades...

Radical es pensar per ú mateix, radical es llegir llibres, radical es dir que Déu no existeix (el meu personatge de ficció favorit, al costat de Luke Skywalker i He-man).

Ara ja em podeu dir imbeSil

Anònim ha dit...

Un pardalet m'ha cagat i m'ha embrutat la camissa: ZP té la culpa, segur...

La gran banca ens envia a totes i a tots a pendre pel cul, mentre ells continuen cobrant sous d'escàndol, i el personal continua pensant que és culpa de ZP.

La demagògia no té barreres ni fronteres i som un tall de borregos i borregues, a punt d'ofegar-nos.

I com va dir una gran intel·lectual d'Algemesí, des del balcó de sa casa quan en les darreres elecions va guanyar el PSOE (les nacionals): Viva Zaplana (sinò li, pega li diu) I la gent més pobra, més miserable i més analfabeta continua votant-li al PP. Voto cautivo? o poc trellat?

Anònim ha dit...

Es molt trist, però que molt, sembla que la gent a perdut el trellat. Més crisi, més fum, privatitzar la sanitat, l'educació, etc, treballar 65 hores, convertir-se en esclaus. I alguns de vosaltres discutint de faltes ortogràfiques.

Adeyu cacau

Anònim ha dit...

Tens raó 17:44.

Però què podem fer sinó?????
Està clar que no podem arreglar mosatros (mosatros m'agrada més que nosaltres, és falta ja ho sé, però queda més apitxat del meu poble) el país, ni Europa, ni el mon...

Deixan's almenys fer cuatre barrets i bregar, que ens agrada molt des d'ací, ja que s'ha perdut la cultura de fer-ho a la fresca a la porta del carrer...

Que no siga tot vore a la AnaRosa, Salsa Rosa i a Rociito...

Tu també pots proposar...
Diguen's...!!!

Anònim ha dit...

ELECIONS GENERALS 2008

PARTIT POPULAR 9583
PARTIT SOCILASTA 5568

DIFERNCIA 3970



RESULTATS ELECCIONS 2009

PARTIT POPULAR 6336
PARTIT SOCILISTA 3522

DIFERNCIA 2814



se recuperen 1156 vots
en tan sols 18 mesos de govern de Vicente Ramon a perdut la confianza de mes de 1000 persones i en cara falten 24 mesos per a les municipals.

tranquils que els brots verts de air se faran grans

Anònim ha dit...

amiguet fes els numeros ven fets

en el 2008 el psoe va traure 58,1% dels vots del pp

en el 2009 un 55,87

Anònim ha dit...

jo flipe amb vosaltres Col·legues!...

vaja tela!... encara no fa 12 h. que Gami ha penjat el nou post electoral i ja l’hau comentat més de 30... “bueno”, rectifique... 32 comentaris, que no 32 persones... jeje!.

algú en sap “algo” de l’homenatge que VR li ha preparat al Gregori?.

Anònim ha dit...

Bé, cal anar treballant les properes locals. Tots tenim deures. En sis mesos abans no es pot fer tot el que cal fer per tirar-los al carrer. I menys encara en quinze dies de campanya. És evident que el PSOE té la seua feina que fer per tal de recuperar el tres mil vots que se n'anaren al PP. Però tots els que no ens sentim identificats amb el PP ni amb el PSOE també tenim feina.

Anònim ha dit...

Pos pareix que els del Bloc des de les eleccions de fa dos anys no peguen un palo al aigua

Anònim ha dit...

Hola amiguetes, como estoy leyendo y entiendo por vuestros comentarios que os gusta mucho leer, os voy a dar el titulo de un libro para que lo leais los que aun no lo han leido:

"""BICARBONATO"""

Tomar con agua como antiácido para evitar las agruras y acidez estomacal

Anònim ha dit...

Ja està! El gracioset! Te tiravem a faltar. Ale, ja estem tots.

Anònim ha dit...

DISSABTE 13 JUNY A LES 18.30 A LA PLAÇA DE LA VERGE - VALÈNCIA -:

CONCENTRACIÒ: NO A LA CORRUPCIÒ CAMPS DIMISSIÒ

"...L'objectiu de la concentraciò és fer pública la convicciò que tenim molta gent que el gover valencià ha derivat cap una pseudo-dictadura, plena de corrupciò i de ridiculesa, i que no ens mereixem les persones que vivim a la terreta.
Aquest moviment ha estat iniciat d'una manera social, apartidista i espontània, i eixe ha de ser l'esperit de la concentraciò..."
http://www.valencianoticias.com/noticias/concentracio-no-la-corrupcio-camps-dimissio

Anònim ha dit...

el odieu pero no podeu viure sense ell, si que vegeu dificil guanyarli en les urnes, que es obseció lo que teniu.
Esteu conseguint ferlo SuperCamps.

Anònim ha dit...

El tema de les properes locals és el següent:

1.- El PP no ens agrada.
2.- El PSOE encara no s'ha posat les piles i queden menys de dos anys per a que se les pose, al pas que van no se com quedarem, per que encara no ténen a ningun "cap visible" del partit (i no se a que esperen)
3.- Per qué no enviem als del PSOE que encara estan dormint (després de dos anys) i li donem un vot de confiança a Pere Blanco per Esquerra Unida?

Jo crec que de les opcions que hi han seria la millor:
- El PP ni "jarto vino"
- El PSOE encara s'ho estan pensant
- El Bloc està desaparegut
- A Pedrassa ni nomenar-lo
- I Pere Blanco ho fa prou bé

No se, és una reflexió que de vegades em faig.

Anònim ha dit...

Pos pareix que el PP ha tornat a triomfar a Algemesí.
A lo millor es que no ho estan fent tant mal com vosatros ho pinteu.
Ara quan comencen el mercat, quan creixguen els arbres del parc nou (ha quedat precios), quan acaben el poliesportiu, la piscina, despejen els carrers de cotxes, gracies als aparcaments del mercat, quan acaben el nou poligon que ens donarà feina per a tots, ara que tots podem circular amb bici pel poble i de gratis,
Ara segur que tornem a guanyar per majoria.
Estos xicots es mereixen un aument de sueldo

Anònim ha dit...

un saludo para todos aquellos que están en paro, no llegan a fin de mes y votaron al PP, para que se lleven todos los meses 5000 pavos.

Animo!Que Camps con los barquitos, la F1 y la ciudad de las ciencias os sacará del apuro....

Anònim ha dit...

El penúltim anònim s'ha fumat un porret, veritat?

Anònim ha dit...

INDECENTS ! INDECENTS!! INDECENTS!!!



I com mostra, un botó. Vegem un exemple del l'EXPANSIÓN.COM, simple i senzill, per a comparar a un polític... amb un

funcionari@ o un jubilad@, hem inclòs els senyors del P€P€ d'ALGEMESÍ per a poder compara amb la resta del Estat.


ELS MILLOR PAGATS D'ESPANYA, A PÈL I SENSE DIETES (QUE TAMBÉ PODEN VIURE SOLES DE LES DIETES)


ALCALDES MILLOR PAGATS DEL PAÍS
1..- Barcelona : Jordi Hereu 117.398 euros
2.- Madrid - Alberto Ruiz Gallardón 100.743 euros
3. Bilbao - Iñaki Azcuna 92.873 euros
4. Saragossa - Juan albert Belloch 92.414 euros
5. Valladolid - Fràncic Javier Lleó de la Riva 91.000 euros
6. València - Ritá Barberá 90.296 euros
7 .Castelló - Alberto Fabra 88.000 euros
8. Vitòria - Patxi Lazcoz 85.570 euros
9. Oviedo - Gabino de Lorenzo 84.588 euros
10. Tenerife - Miquel Zerolo 84.445 euros
11. Sant Seba stián - Ot Elorza 82.091 euros
12. Huelva - Pedro Rodríguez 81.014 euros
13. Lleida - Ángel Ros 80..645 euros
14. Màlaga - Francisco de la Torre 77.678 euros
15. Badajoz - Miguel Ángel Celdrán 73.500 euros
16. Santander - Iñigo de la Serna 72.416 euros
17. Alacant - Luis Diaz Alpieri 72.000 euros
18. Múrcia - Miguel Ángel Cámara 72.000 euros
19.Ourense - Francesc Rodríguez 72.000 euros
20. Almeria - Luis R. Rodríguez Comanador 71.005 euros
21. Salamanca - Julià Lanzarote 70.872 euros
22. Les Palmes - Jeroni Saavedra 68.148 euros
23. Conca - Francisco Javier Polit 68.000 euros
24. A Corunya - Javier Enllosada 66.942 euros
25. Burgos - Juan Carlos Aparicio 66.942 euros
26. Cadis - Teòfila Martínez 66.942 euros
27. Guadalajara - Antonio Romà 66.492 euros
28. Ciudad Real - Rosa Romero 66.476 euros
29. Granada - José Torres 65.977 euros
30. Zamora - Rosa Baldeón 64.950 euros
31. Sevilla - Alfredo Sánchez Monteseirín 64.450 euros

32. ALGEMESI - l'excel·lentíssim S€NYOR BATLL€ d'ALGEMESI, d. VIC€NT€ RAMON GARCIA i MONT 64.000 euros

33. Albacete - Manuel Pérez 63.434 euros
34. Córdoba - Rosa Aguilar 63.260 euros
35. León - Francisco Fernández 63.206 euros
36. Lugo - José López Orozco 63.000 euros
37. Palma de Mallorca - Aina Calvo 62.356 euros
38. Pamplona - Yolanda Barcina 61.982 euros
39. Girona - Anna Pagans 60.924 euros
40..Segovia - Pedro Arahuetes 60. 824 euros
41. Toledo - Emiliano García 60.389 euros
42. Cáceres - María Carmen Heras 60.200 euros
43. Pontevedra - Miguel Ángel Fernández 60.000 euros
44. Soria - Carlos Martínez 60.000 euros
45. Jaén - Carmen Purificación Peñalver 59.044 euros
46. Logroño - Tomás Santos 58.000 euros
47. Ávila - Miguel Ángel García 58.000 euros

47. ALGEMESI - Regidor GABRI€L PALOP SARRIAS,6é tte.d'Alcalde. 50.525 euros
47. ALGEMESI - Regidora QUINI GIN€R MORA 5a tinenta d'Alcalde. 50.525 euros
47. ALGEMESI - Secretària de l'alcalde: 44.900 euros
+ Personal de confiança (Assessora de premsa i imatge + Coordinadora de regidors): 40.575 euros
Total per any: 250.525 euros (41.683.852 pessetes, més de 41,5 milions de pessetes a l'any)

48. Huesca - Fernando Elboj 48.688 euros
49. Teruel - Miguel Ferrer 47.000 euros
50. Palencia - Heliodoro Gallego 45.057 euros
51. Tarragona - Joseph Félix Ballesteros 33.264 euros




Font:

EXPANSIÓN.COM
tindran tots els ajuntaments els mateixos pressupostos?,per descomptat que NO.
Tot son, mentides i demagògia per part dels polític... que es pensen que "el poble" és gili i es xupla el dit .tenen

moltíssima cara.

Anònim ha dit...

SÍ, ÉS INDECENT


M'agradaria transmetre a tots (parats inclosos) que han botat al P€P€ en aquestos temps de penúria general per a totes les economia, lo que jo considere indecent.

· Indecent, és que el salari mínim d'un treballador/a siga de 624 €/mes i el d'un "Sr./Sra." diputad@ 3.996 €/mes, podent arribar amb dietes i altres prebendes als 6.500 €/mes;
· Indecent, és que un Sr./Sra. catedrátic@ d'universitat o un Sr./Sra. cirujan@ de la sanitat pública guanyen menys que un regidor de festejos en un ajuntament de tercera;
· Indecent, és que els polític@s es pugen les seues retribucions en el percentatge que els abellisca, (sempre clar està, per unanimitat, per descomptat i a l'inici de cada legislatura);
· Indecent, és comparar la jubilació d'un diputad@ amb la d'una viuda;
· Indecent, és que un ciutadà haja de cotitzar 35 anys per a percebre una jubilació i als "Srs./Sres." diputad@s els baste amb "NOMÉS" set anys i els membres del govern, per a cobrar la pensió màxima necessiten només jurar el càrrec;
· Indecent, és que els diputad@s siguen els únics "treballadors" (?) d'este país que estan exempts de tributar un terç del seu sou del IRPF;
· Indecent, és col·locar en l'administració a milers d'assessors, amigots amb sous que ja desitjarien els tècnics més qualificats; o alliberats amb sou de partits i sindicats ...
· Indecent, és el milionari gasto en mediocres TV autonòmiques creades al servei de la pervivència en el tron de polítics més mediocres;
· Indecent, és l'ingents diners destinats a sostenir els partits polítics, aprovat pels mateixos polítics que viuen d'ells; (una altra de Juan Colom)
· Indecent, és que a un polític@ no se li exigisca superar una mínima prova de capacitat per a exercir un càrrec (i no diguem intel·lectual o cultural);
· Indecent, és el cost que representa per als altres ciutadans espanyols, les seues menjades, els seus cotxes oficials, els seus xòfers, els seus viatges (sempre en gran classe) i les seues targetes de crèdit per onsevol;
· Indecent, és que les seues senyories tinguen sis mesos de vacacions a l'any;
· Indecent, és que les seues senyories quan cessen en els seus càrrecs, tinguen un matalaf del 80% del sou durant 18 mesos;
· Indecent, és que exministres, exsecretaris d'estat i ex-altoscàrrecs de la política quan cessen són els únics ciutadans d'este país que poden legalment percebre dos salaris de l'erari públic;
· Indecent, espoliar al voltant del 60 % dels ingressos dels treballadors i estos treballen per a millorar serveis inexistents una mitja de 179 dies a l'any per a l'Estat i els seus milers de polítics.
· Indecent, és que ens oculten els seus privilegis i prebendes (substantiu femení que significa ganga, immunitat, sinecura, poltrona, endoll, momio, ganga, bicoca, etc., etc.,) mentre tornen a la societat contra els que de veritat els servixen.
· INDECENT, ÉS QUE SEMPRE S'ARREGLE ESPANYA amb els seus 18 congressos, 18 governs, Diputacions, senat, Ajuntaments,secretaris, assessors…

Anònim ha dit...

Lo que passa es que després de cada legislatura Sosiata, ens quedém sesse feina i sense un duro.
El p.p. cobren molt, pero ens dixen algo, pero el soe cobra poc i ens dixa sense un duro.
AIXO, COM POT SER ?

Anònim ha dit...

pero el soe cobra poc i ens dixa sense un duro.
AIXO, COM POT SER ?
per que es gasten tot en el per al poble, panoli

Anònim ha dit...

Després de totes eixes "indecències" com diu l'anònim de més amunt, la meua pregunta és:

Com hi haurà gent que encara votarà al PP en les properes eleccions?

Això si que és una indecència que se t'ha oblidat posar en la llista, amic.

Anònim ha dit...

la indecécencia está en que no vegeu només que lo que voleu. Pa i oli i un poquet de all. (Humm que bó).
seu gastaben en quí, en traç an company?.
Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

che, ixos de traç qui son??
de qui es familia un dels amos??

Anònim ha dit...

A l'anònim 9 / juny / 2009 10:01

Per desgràcia la crisi actual, en la que encara estem entrant, no és com les anteriors. És una crisi més semblant a la del 1929 que a cap altra que hages conegut.

Les polítiques de dretes, el hiperconsumisme i l'especulació immobiliària, han tocat sostres biològics i ara comença l'era del decreixement.

Si no ets un troll, busca decreixement al google i llig.

No esperes que cap partit dels que manen ens salva, perquè són els qui ens han posat amb aigua al coll.

Anònim ha dit...

ja. ja. ja. molt bó

Anònim ha dit...

Gamieta, que poquet sanet eres, els comentaris que no te agraden els llebes, i no digues de insultar que troll i altres coses es diuen ¿o només es pot insultar a algúns?.
vaja, vaja quin despago.

Anònim ha dit...

lo que faltaba

http://algemesidenuncia.blogspot.com/2009/06/el-partido-popular-pierde-la-mayoria-en.html

El templer ha dit...

En aquestes eleccions europees no hi ha hagut cap partit que hagi informat del que es fa a Europa. El líder del PP Mariano Rajoy ha celebrat la victòria (23 diputats a 21) com si fossin eleccions de l'estat espanyol per ocupar el càrrec de president del govern. Per què confonen d'aquesta manera a la gent? Està clar que com més ignorant són els ciutadans d'un país, més fàcils són de manipular, però això és passar-se de la ratlla. Tracten de confondre el nostre origen i l'origen de la nostra llengua que per cert és una mica més antiga que el castellà, tracten de confondre'ns usant la por dels nacionalismes i dient-nos que els nostres veïns són dolents, ens intenten fer veure que el blanc és negre, però història només hi ha una i si et preocupes per conèixerla no t'enganyarán. La llengua és un instrument de comunicació, per això no us heu de deixar que us confonguin usant la llengua com una arma d'enfrontament entre germans.
Per què ha guanyat el PP? Perquè estem davant d'una de les pitjors crisis econòmiques dels ultims cent anys, i en el govern està al PSOE. En tots els països europeus el partit que governa ha perdut vots, ja siguin d'esquerres o de dretes. La població vol sortir d'aquesta crisi com sigui, no tenen referència del que es fa en el parlament europeu, i degut a la seva ignorància voten al partit contrari al que governa que és l'única referència que tenen, i no mira les barbaries que fan a nivell local, per exemple. En aigües revoltes guany de pescadors. A això és el que juga el PP a confondre i a aprofitar-se de la confusió. Salut i força.

Anònim ha dit...

se te veu el plumero xicot.
Per tot aixó que tu dius, es per lo que teniu els vots que teniu,
no hia res més que la llengua, cultureta i la historia que ja ha passat i que deuen estudiar els estudiosos i catedratics i mestres, qui siga, pero mai ser una opció de politica. La politica es gestionar, procurar seguretat i pau, feina, garantia de salud i justicia, equilibrar riquea, ajudar a la gent que no pot, etc.
Teniu el papo massa segur i es quedeu en tonteries de burgués progre anant al politecnic.

Anònim ha dit...

Gotcha, Templer. El millor anàlisi que he llegit d'aquestes eleccions i en diferència... Felicitats.

Anònim ha dit...

Procurar seguretat i pau: Iraq, Afganistan.
Feina: acomiadament lliure, treballs brossa.
Garantia de salut: sanitat privatitzada
Justícia: amiguito del alma
Equilibrar riquesa: els pobres són més pobres i els ric més rics
Ajudar a la gent que no pot: posant-los murs i expulsant-los del páis

Benvingut a València! La millor terreta del món! ;)

Gràcies dreta política!

Anònim ha dit...

No hi ha cap mida de la intel·ligència mitja de la gent i la seua evolució al llarg del temps. Em jugue els cataplins que a València hem caigut varies dècimes conforme creix el vot del PP. Només eixe trencament de "l'equilibri" comparat en les altres 15 comunitats no manipulades (o siga, llevant Madriz) ja diu molt més del que sembla.

Anònim ha dit...

Templer, el teu anàlisi és incomplet. A Europa ha guanyat Sarkozy (dreta), Berlusconi (dreta) i Merkel (dreta a França, Itàlia i Alemanya respectivament.

Els únics governs damnificats han estat el de Brown (laborista) i ZP (socialista). Cal buscar un anàlisi més profund.

Respecte a Algemesí és la norma habitual de les últimes eleccions. L'anàlisi de Algemesí Denuncia és grotesc. Si el PP trau el 57% dels vots com va a perdre la majoria. És impossible. A no ser que PSOE tinga algú amb capacitat per capgirar els resultats cosa més que improbable a hores d'ara. Gregori sols hi ha un i era l'únic amb capacitat per furtar-li els vots de la dreta.

Anònim ha dit...

al anónim de les 22.44, correcte,
presisament per aixó que dius, que no ens distraguen en coses tontes.
Pero clar els politics saben com
sebarmos en facilitat. Desde que jo era xiquet a segut així.
¿Podrá cambiar?

Anònim ha dit...

Hola anònim de les 23.09 (o deuria de dir regidor del PP?).

Gregori *era* l'únic. Tu ho has dit. Al nou capaç de furtar vots com feia Gregori encara no el conegueu...

Anònim ha dit...

¿Gregori únic?
que no recordes a Joan Girbés (el canari) i en bona intenció será la gestió mes negativa per la economia local de la historia.

Anònim ha dit...

Je je, els no coincidens son regidors del Pepe.
Que simplón.

Anònim ha dit...

Em permets que et rectifique?

No coincidents hi han molts. No coincidents i que escriguen bé el valencià hi han molt pocs...

Supose que ací entra l'acudit de que una persona només pot ser 2 coses al mateix temps: del PP, intel·ligent i bona persona.

Anònim ha dit...

A l'anònim que hi ha per ahí dalt (el que diu que la llengua i l'història són per als culturetes):

- 1er: Mira mante, com dic sempre, si tu no defenses el que és teu, no van a vindre els de fora a fer-ho. Si per tu fora estariem ja tots espanyolitzats i de la història "ni me acuerdo".

- 2on: Deixant a banda el que no t'agrada (història i llengua). Vols que parlem de la zona cero del mercat? o millor de la cotxinada-sequer del parc? o millor encara del pas a desnivell? de la tal·la indiscriminada d'arbres? del deplorable Expo-Algemesí?

Tria mante, tria el tema que vullgues que, segons tu, d'això si que podem parlar...

He he he

Anònim ha dit...

Millor parlem dels 3000€ per cap anuals que ens fan regalar a Madrid i que no tornen ni tornaran mai.

Si aquestos impostos foren destinats a ca nostra en inversió en infraestructura moderna (més carreteres no, que són el passat!) i en indústria, eixiríem molt abans del merder en el que estem posats i amb menys atur.

De fet superaríem el Pla Obama en inversió, que només és de 2300€ per cap.

Llepar els peus a Madrid ens costa un Pla Obama cada any.

Anònim ha dit...

La contribucio ha pujat un 8'5%

Quan eren oposició tot era un clam per els impostos ara encara els pareix poc

Viure per a veure

Anònim ha dit...

Tots els que no volem votar pp ni psoe a les municipals necessitem un referent fort. Si no el tenim, l'haurem de fer entre tots.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'útltim comentari. I crec que és un pensament bastant generalitzat. A nivell local, clar.

Anònim ha dit...

D'acord també amb els dos anteriors anònims, però si no volem votar ni al PP ni al PSOE, per qué no votem a Pere Blanco? Sembla ser un referent fort i pareix bon xicot, no?

Dic jo... o qué us sembla?

Anònim ha dit...

A mi em pareix que Pere ho està fent molt be. Mai he votat al PP ni al PSOE, ni als feixistes d'ERC i E2000. Pense que Pere es una bona opció.

Anònim ha dit...

L'últim anònim no coneix la vergonya amb eixes comparacions. Esquerra de fet, és un partit socialdemòcrata com molts altres hi ha.

Per un altra banda: ja està bé que feu propaganda d'EU els militants del mateix partit. Si voleu un espai electoral pagueu-li a Gamieta.

Anònim ha dit...

Pense que Esquerra Republicana també hauria de formar part del referent fort que necessitem al poble.

Anònim ha dit...

Jo pense que Pere és el millor, un bon candidat i a més a més molt seriós.

Parlant de tot un poc, qui és el "representant" d'Esquerra Republicana al poble? Algú m'ho pot dir? És per cuirositat

Anònim ha dit...

Efectivament, Pere hauria d'encapçalar una opció amplament representativa de tots aquells que no ens identifiquem amb el bipartidisme empobridor.

Anònim ha dit...

LA PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D'ALGEMESÍ CANDIDATA A L'ELECCIÓ DE
ELS 10 TRESORS DEL PATRIMONI CULTURAL D'ESPANYA




Altres festes candidates
La votació per a l'elecció dels 10 tresors del Patrimoni Cultural Immaterial d'Espanya s'efectuaran del dia 15 al 28 de juny a través de la pàgina web www.ibocc.org.
El Bureau Internacional de Capitals Culturals perseguix amb la denominació dels tresors del Patrimoni Cultural la promoció i el desenrotllament de capitals culturals, coordinar activitats amb altres ciutats, col•laborar amb institucions i entitats públiques.
Fins a la data, a més de la Fira d'abril de Sevilla, els Fogueres de Sant Joan d'Alacant i la tamborrada de Sant Sebastià, han sigut declarats candidats a Tresor del Patrimoni Cultural Immaterial d'Espanya les Falles de València, el Filandón de León, la llegenda del Fardatxo de la Malena de Jaén, el Txistu del País Basc, la festa del Curpillos de Burgos, la tradició de la Mare de Déu del Pilar de Saragossa També el Festival Internacional de Santander, el Cant de la Sibil.la de Mallorca, la Biennal de Flamenc de Sevilla, el silbo Gomero, els Sanfermins, el Tribunal de les Aigües de València, o el Carnestoltes de Cadis, entre altres festes.

Anònim ha dit...

!!!!! MAI, MAI, MAI el ser polític hauria de ser una PROFESSIÓ !!!! i ningú hauria d'estar més de 4 anys en el càrrec.
El PSOE en Algemesí no té cap possibilitat si no canvia tota la seua gent , en este poble estem mes que FARTS dels mateixos

de sempre, dels Cipriano, dels Voros, dels Esteves, dels Gregoris, dels Teos, dels Garcias, dels FRACS en les
processons de sempre, del beaterio de sembre, del Berca de sempre, dels TraÇ de sempre, dels amiguets de sempre,
dels familiars de sempre, de la cultureta de sempre, del familiars de sempre,de la setmana de bous de sempre, de
les falles de sempre, que la joventut NO tinga cap occión per a divertir-se, farts de que el comerç dins del poble es vaja
a la MERDA sense aportar cap solució ni idees,farts que agricultura no tinga solucions de futur en este poble,
farts de prepotència (faltava mes humilitat i senzilleza) i de les favades de sempre,!FARTS MES QUE FARTS! !JA ESTA
BÉ!, esteu tots mas que caducats, anar-vos-en ja a casa ja el teniu bé però que molt bé, anar-vos-en amb el cap molt alta

perquè
heu complit amb escreix el vostre comesa, en estos casos l'experiència no servix per a res, perquè el poble es cansa
sempre de les mateixes cares i una cosa que és molt normal és estar a cap dels anys cremats, desencantat i casats de
el mateix de sempre.
Donar pas a gent jovençà amb idees noves , amb il·lusions noves, amb projectes nous, amb ganes de treballar per al poble,
amb gent que sàpiga il·lusionar al poble amb idees noves, gent que parle amb tot el món, i si és necessari de casa a casa
preguntat veí a veí un a un els seus problemes quotidians i les seues possibles solucions ? i que farien ells per a

solucionar-los, resumint escoltant al poble, fent
enquesta especifiques entre la població, amb imaginació i ideal noves que revolucione a esta MERDA de poble, !GENT QUE
NO SIGA PROFESSIONAL DE LA POLÍTICA!.
Mentre NO canvieu tots vosaltres no tornareu a guanyar en Algemesí MAI.
Buscar solucions ajuntant-se tota l'esquerra en una sola. teniu la responsabilitat amb tota la gent d'este poble que
pensa d'igual forma.

!Volem una revolució nova en tots els seus aspectes en este Poble, creo val la pena per este Algemesí.
!!!! MAI, MAI, MAI el ser polític hauria de ser una PROFESSIÓ !!!!!

Anònim ha dit...

DONCS JO PENSE TB QUE ERPV, SÓN UNS EXTREMISTES...

HO SENT MOLT, PERÒ ÉS EL QUE EM TRANSMITEIXEN...
EN TINC UNS QUANT CONEGUTS QUE PQ NO SÓC COM ELLS, EM TENEN FILAT COM A FATXA... I NO HO SÓC!!!!

(em fan imaginar com es deu sentir la gent al País Basc)



PS: No vote a PP, vote a IU...

Anònim ha dit...

No llegiu tant El Mundo que acabareu tocadets de l'ala... ;)

Anònim ha dit...

Efectivament ERPV patina molt, es un fet molt llastimós eixe de que si no eres extremiste com ells et diuen fatxa. Aixina els va en les eleccions, cada vegada menys vots.
Agafeu una linia i uniu els extrems dret i esquerre... ui, es toquen!

La gent es dona compte i a tots els pobles van traguent menys recolçament cada vegada.

Anònim ha dit...

Que fàcil és dir mentides.

Mentre Esquerra Republicana sempre ha sigut un partit sempre 100% democràtic ja des de temps de la República Espanyola, l'extrema-dreta continua posant bombes en la seu d'ERPV a València...

Potser que us ho feu mirar, i deixeu de col·laborar amb els violents.

GIRBES ha dit...

No ho veig tan dificil, per un lloc PP per l´altre PSOE, i cal crear un tercer espai a Algemesi

Que se diga com se vullga
Pere de cap de cartell, (perque s´ho mereix)
El segon Sanchis, (ERPV), perque pense que se li deu donar una oportunitat
El tercer un del Bloc, que no siga dels vells, que puga tindre tiró entre la gent jove

i a treballar i crear un 3er. espai que a Algemesi existeix

i que conste que no soc de cap dels 3 partits i en distintes eleccions els he votat als 3 en les ultimes a cap

a10 i bon dia

Anònim ha dit...

a l'anònim de les 13:39h. Dius que si l'extrema dreta posa bombes a la seu d'ERPV, efectivament aixó es terrorisme i antidemocràtic, al igual que quan l'extrema esquerre (dis-li ETA)en posa. Per cert... ,més d'una vegada he escoltat a membres d'ERPV cridar aixó de visca la terra lliure. "Terra lliure"... de que em sona aixó..? Potser alguna vegada posàren també alguna bomba antidemocràtica, ara no ho sé.

Anònim ha dit...

Al sabut de les 14:40

L'extrema dreta ha posat bombes als intel·lectuals valencians, les posa a les seus del Bloc i ERPV, ataca els casals Jaume I i altres, agredeix militants nacionalistes i va assasinar un d'ells (el 1993) El que passa és que PP i PSOE condemnen actes semblants al País Basc i quan passa el mateix a València fan la vista gorda i callen la boca. Alehores, d'acord amb les actuacions d'ambdós partits al País Basc, els haurem de titllar d'antidemocràtes per no condemnar aquest terrorisme al País Valencià?

Amic, supose que tindràs prou competència lingüística i entendràs que 'visca la terra lliure!' a banda de la suposta referència que vullgues fer a l'organització dissolta el 1995, és una mostra de l'anhel de la gent que vol que el seu país esdevinga sobirà, idea molt respectable.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 16:03h..
contestam una pregunta..
ETA vol una terra lliure?
Terra lliure volía una terra lliure?

Anònim ha dit...

I els GAL, els GRAPO, el Batallón Vasco Español, o Franco?

No sóc l'anònim a qui preguntes, però m'ha paregut tan tendensiosa la teua omissió en la història més que passada de la transició.

T'ho torne a suggerir, deixa de llegir a El Mundo.

Anònim ha dit...

Al del post de les 19:20

Desconec que volia TLL i que vol ETA. Sé que hi ha gent a Catalunya, València i les Balears que li agradaria poder decidir quin projecte nacional li convé més i si tinguera eixa oportunitat ho faria de forma democràtica.

No compartisc el raonament que has donat perquè has comparat a gent que creu que les coses tenen solució amb la paraula i gent que, de moment, no ho d'eixa forma. Seguint amb la teua regla de tres supose que consideres franquistes als votants del PP i stalinistes als votants del PSOE i IU.

Anònim ha dit...

El Mundo!? Eixe no només llig El Mundo. Segur que fa com mon pare i es papa la seua dosi de noticies de Canal 9 (dos vegades al dia), després passa a Antena 3, després un tros del "debat" de VeoTV i es dorm amb el Alsina de Onda Cero.

I done gràcies a Deu que encara no ha descobert la Cope.

Com comprendreu hi ha gent en que no cal ni intentar parlar. És un pepero prototípic.

Anònim ha dit...

Doncs recomana-li Intereconomia TV que també li agradarà. Sobretot ''El Gato al agua'' que fan per les nits.

Anònim ha dit...

M'ha agradat la idea. Hem de posar-nos mans a l'obra. Fem una alternativa local viable al PP i al PSOE. A on cal apuntar-se?

Anònim ha dit...

Cal apuntar-se en el vertedero de Guadassuar.

Però a vosaltres d'on vos han tret? Vivim en el mateix poble?

No hi ha alternatives i la construcció d'una hui és impossible amb els aparells que hi ha. Per molts zeros que afegisques a l'esquerra el valor és el mateix.

El front popular i a més en versió opereta cutre.

Nosesapquidelpsoe + pereblancaysucuadrillapascuera + elsdelblocdesapareguts + elsmatrimonisqueesreuneixenelcapdesetmanad'erpv

Amb tot això no apleguem a la tercera part de militants i movilització del pp.

Anònim ha dit...

Tots un tall d'extremistes...

No s'heu donar compte que en quan ú no pensa com vosaltres s'encabroneu?????

Recollons quina sort no haver estat ací als anys 36 i 39...
...de segur que farieu por tocant a les cases de nit i enduguent-se a la gent al paretó del cementèri...

M'auela deia que feia por quan sentien un cotxe en plena nit, a per qui anirà hui???

...i l'endemà ho sabien... si eixe no es ficava amb ningú!!!!!!!
...un veí li havia fet una mala ullada i l'havia delatat,...

ahí està la naturalea del ser humà, un llop per a d'ell mateix...

L'ha història no és per oblidar-la, ni per ignorar-la, per recordar-la i escarmentar-nos del que hem fet malament, molt malament i no tornar a caure en els mateixos erros...

Salut i cadascú en sa casa que s'apanye...

Anònim ha dit...

Si el de fa un ratet se n'anava a la transició, ara hi ha qui se'n va ja a fa quasi 100 anys.

A veure, per sort visquem a Europa, actualment, el continent més pacífic del món. Potser perquè fa quasi 100 anys ens matarem uns a altres i tenim plena consciència del que són els drets humans i del que ens aporten.

Jo no sé on has vist extremistes en aquest fòrum. Si un debat i una discussió et pareix extrem perdona'ns, però això és la política debatre per concloure quina és la millor manera d'administrar els recursos públics.

Anònim ha dit...

Jo pense igual que un anònim de per ahí dalt.
On hi ha que apuntar-se per a fer un partit "alternatiu" del PP i/o PSOE ?

Anònim ha dit...

Mireu, sóc jove i m'aneu a perdonar la meua ignorància. A veure si em podeu respodre a la meua pregunta (de veritat que no se la resposta).

Quan a la guerra, he sentit que hi havien dos bàndols un roig i l'altre blau (crec), en quin estava Algemesí?

En el roig, no?

Anònim ha dit...

Per fer una candidatura unitària de l'esquerra local, que no un partit únic, caldria eixir d'uns supòsits que no sé si tots estaran disposats a fer.

La candidatura unitària entenc que hauria de fer-se des dels partits, no trobe cap moviment cívic al poble com per aglutinar les esquerres al seu entorn.

Aquestos partits haurien de renunciar a les seues sigles, logotips, eslògans i colors. Com també trobe que haurien de renunciar als seus candidats, almenys en els llocs d'eixida. S'haurien de buscar com a caps de llista persones independents, molt preparades i ben conegudes.

Si això, a alguns partidistes ja els desagradaria, imaginem-nos si tenim en compte que les campanyes s'han de finançar amb diners, i no tots aportarien igual, debatre com repartir després els ingressos de la nova candidatura. A més a més alguns ja tenen ingressos per al partit com grup amb representació, i segur que no volen perdre'ls.

Jo tinc carnet polític a la butxaca i entenc que aquesta opció d'unitat seria bona. Però per a fer un espectacle de pacte com el de Compromís millor cadascú a la seua. Ha de ser una proposta unitària, no un tros de pastís per a cada partit.

PS: a mi m'agradaria més ser un poble com Sueca on hi ha un major nivell democràtic ja que tenen una setena (no sé el número exacte) de grups polítics amb representació.

chustisiero ha dit...

Representació a Sueca segons la Wikipedia: En las elecciones municipales de 2007, el PP obtuvo 8 concejales, el BNV 5, el PSPV-PSOE 4, EUPV 2, ERPV 1 y CV 1. Estos resultados derivaron en lo que llamaron "pacto por el futuro o de progreso" que suscribieron BNV, PSPV y EU otorgándole la alcaldía al nacionalista Joan Baldoví.

Per cert, per fi el PP, a través de la diputació, amolla diners per a Algemesí (600.000 euros). Els diners del "plan Camps" encara perillen mentre no tinguem noticia de que s'han concedit. Els que ja estan ací son els de la subvenció de 3.2 milions que es va currar l'anterior equip de govern i que cobra l'actual equip i dels 4.8 milions del "plan E".

Als que pensaven que tindre al PP a l'Ajuntament anava a significar més dinerets de les administracions autonòmiques per al poble, millor que s'enfronten d'una vegada en la realitat: son tants els ajuntaments amb els que repartir el pastisset (el que queda després de Fórmules 1, papes, àgores i copes Amèrica) que millor ho donen als Ajuntaments que tenen més tradició pepera. Sabeu el que és passar la ma per la paret? Pues ho sumeu als dinerets que se'n van per un altre costat en sous... i podreu comparar el que podria ser amb el que és.

Anònim ha dit...

PREGÀRIA

Mare de Déu mitjancera,
feu que tots els catalans,
tant polítics com votants,
tinguem molta més trempera.

I que a les properes eleccions
el Pesoe i el Pepé
perdin tots els seus escons
o quasi tots, pel nostre bé.

A Madrid, els aeroports.
I els papers, a Salamanca.
I si aquí no ens fotem forts
no tindrem ni la Petanca.

A Madrid, els cinturons
i autopistes gratuïtes.
Aquí paga per collons,
que qui es queixa és victimista.

Damunt dels Cirera i Montilla
hi ha l'Aznar i el Zapatero:
un falangista al capdavall
i un aspirant a torero.

Estem cecs si no veiem
que ens estafen cada dia
i si a més va i els votem,
som masoques, jo et diria.

Mig milió de signatures
reclamaven seleccions.
¿Catalanes? ¡Mano dura!
¡Viva España y de las JONS!

Aquí estem cosits a impostos
i allà tenen subvencions.
Ens munyeixen ben ansiosos,
ens expremen fins al fons.

I menteixen i ens insulten
Razón, COPE i ABC.
Si a Madrid així s'ho munten
no hi tindrem mai res a fer.

I a l'Espanya imperialista,
la que ens buida la cartera,
per si ens queda poca vista
han fet una gran bandera.

L'any 2008 en fa trenta
que esperem tornar a ser grans.
Mare de Déu de l'Empenta,
empenyeu els catalans!






AQUESTA ORACIÓ HA DE FER 7 VOLTES AL MÓN. FES-NE 7 CÒPIES I
ENVIA-LES PER CORREU CONVENCIONAL O ELECTRÒNIC ABANS DE 7 DIES.

NO ENVIÏS DINERS. JA N'ENVIES PROU A MADRID AMB L'IRPF,
L'IVA, L'IBI, L'IMPOST DE SOCIETATS I ELS IMPOSTOS ESPECIALS. PENSA UN
DESIG I, SI NO FAS EL PRÉSSEC, LA MARE DE DÉU DE L'EMPENTA TE'L
CONCEDIRÀ UN DIA O ALTRE.

EXEMPLES DE DESITJOS PER ALS DESORIENTATS:

- UN AEROPORT COM DÉU MANA;

- AUTOVIES/AUTOPISTES FINANÇADES PEL MATEIX ESTAT QUE
FINANCEM NOSALTRES;

SELECCIONS NACIONALS CATALANES;

TGV CONNECTAT AMB EUROPA;

EL RETORN DELS DOCUMENTS ROBATS A CATALUNYA I ARA
EMMAGATZEMATS A SALAMANCA;

EL RECONEIXEMENT DEL NOSTRE DRET A L'AUTODETERMINACIÓ;

UN CLAU INTERESSANT ( i per què no?), ETC., ETC.



X. BLANCAFORT, VETERINARI, NO VA FER CAS DE LA CADENA, I SE
LI VA APARÈIXER L'AZNAR CANTANT EL 'CARA AL SOL'.

P. VILLANUEVA, AGENT D'ASSEGURANCES, VA TRENCAR LA CADENA, I
VA HAVER DE VEURE LA SÈRIE COMPLETA DE 'CINE DE BARRIO' AMB LA CARMEN
SEVILLA AL COSTAT.

N. PONS, ACTRIU, HO VA DEIXAR A MITGES, I SE LI VA
ATRAVESSAR UNA ESCUDELLA DUBTOSA. PENEDIDA, VA COMPLETAR LA CADENA I
DE SEGUIDA VA TROBAR UN MARIT EX-CONSELLER D'OBRES PÚBIQUES.

E. AMETLLA, ECONOMISTA, VA LLENÇAR L'E-MAIL A LA PAPERERA.
DES DE LLAVORS, CADA NIT SOMIA QUE L'ACEBES ÉS NOMENAT PRESIDENT DE LA
GENERALITAT, I QUE EL GASPART CONTINUA SENT PRESIDENT DEL BARÇA. ESTÀ
DESESPERAT.

Anònim ha dit...

Gami... pensava que avui ens hagueres delectat amb un nou post sobre l’homenatge d’ahir a Gregori.

Anònim ha dit...

M'ha aparegut una linia nova a l'extracte del banc:

12-06-2009 Recibo AJUNTAMENT ALGEMESI -239,27€

I es que els senyors salvadors, els que anaven a acabar amb els "20 anys de inactivitat" han de cobrar els seus mega-sous. Visca el PP! Ahí se vos atraganten els euros...

El templer ha dit...

Per al xerraire del 9 / juny / 2009 22:19...
Parles de la llengua, la cultura, i la història d'una manera menyspreable.
Quan jo era un nen petit vaig veure amb els meus propis ulls com un guàrdia civil de la dictadura de Franco, els coneguts com a grisos, va colpejar amb la culata del seu fusell a la cara del meu avi i li va dir "a mi me hablas en cristiano" .
És un petit exemple que tractaven d'esborrar la nostra llengua, cultura i tradicions, història, etc ... d'una manera menyspreable i prepotent, molt semblant a com tu has escrit.
No obstant això, també he de dir que estic d'acord amb tu respecte a que La politica és gestionar, procurar seguretat i pau, feina, garantia de salut i justícia, equilibrar riquesa, ajudar a la gent que no pot, etc ... però per a tots i consensuada per tots, no només per a tu i els teus interessos.
Pel que fa a això de burgès progre que va al politècnic, estàs donant pals de cec, no has encertat ni una, et sorprendries, però això és el que millor sabeu fer, omplirvos les butxaques i desinformar la gent, criticant a tercers amb que són això o són l'altra cosa.
Sortida de cavall de curses i parada d'asec, així no s'arriba enlloc.
Tots els governs dels països europeus han perdut vots, inclosos els governs de dretes de França, Itàlia, Alemanya, Holanda, etc ... encara que han estat els que han obtingut més vots que altres partits però han rebut menys suport dels votants com a "càstig" per la crisi.
Això ha passat en països amb governs de dretes i d'esquerres. La població ha tractat de buscar una alternativa.
Salut i força.

Anònim ha dit...

Algú ha tornat a traure el Tema Traç... “Trama Traca”...

Quan el ZipriANO tenia poder... l’espavilat del “germanet” agusades que es va omplir les butxaques... no ho recordeu?.

Anònim ha dit...

doncs propose que presionem als del Bloc, Erpv i Eu a que aariben a un pacte, i qui no vullga quede senyalat per sempre com coresponsable de que el PP continua. També es podria liar a Marta Trenzano per a la coalició, convertint aquesta en una veritable renovació de l'esquerra local, amb posibilitats d'alcaldia.

Anònim ha dit...

Pobres rojos, mai han matat una mosca, ni han cremat esglesies ni fuslat gent ni..... val la pena no parlar q m'encenc. Tots feren malany i cada u mira lo q li fa cusquerelles.

Anònim ha dit...

Ei, Vicente!, ja està bé! no distorsiones més la realitat. No estem parlant del passat, estem parlant de que actualment encara es posen bombes (a les seus d'Esquerra), amb impunitat. I açò no està pasant a Afganistan, ni tant sols a Euskalherria, està pasant ací, a València, els feixistes de sempre...els feixistes d'ara.

Anònim ha dit...

No s'hauria de fer un "refrito" amb la gent que ara mateix està en política, crec. Considere que, per higiene política, caldria organitzar un partit local (una mena d'IPA de l'etapa del Canari) que aglutinara gent i presentara una candidatura nova sense professionals de la política. Tot i això, crec que Pere Blanco és un home amb moltes possibilitats; però, està ubicat en una formació amb poques perspectives de futur.

Anònim ha dit...

Si voleu q parlem de germans....

Víctor Machí, qui són els seus germans? on stan?...

Emili Gregori, un germà és llimonero i l'altre llisaire.

Ciprià Teodoro: un infermer, i l'altre fotògraf

V.R (l'alcalde): un germà desaparegut x corrupte...

Continuem?

Mireu-se el melic abans de parlar.

Pues si s'ha fet ric jo no liu note pq no s'en n'ha anat a viure al Plà com molts altres i té un Volvo xo gasta el cotxe oficial de l'ajuntament x a ús personal.

No continuem...

Anònim ha dit...

Fer una candidatura unica d'esquerres? per a qué, per a fel el mateix que ja estaba, un tripartito format per psoe, bloc i eu, el resultat ja el vejereu un desastre, molts diners per als partits bisagra en concret el bloc que es el que enduia el gat al aigua. I les esquerres al final de unides res de res, acabaren partint palletes i tots renyits. erpv ja s'ha visst que no te futur, trau els vots dels i ni tan sols de les seues families, mentres tinga els mateixos representans no te que fer res, els seus caps tenen molt mala premsa al poble. A més, pere esta amargat i soles fa que treure la vena teatrera que te per tal de enganyar a la gent.
Chustisiero enterat be, de la subvencio de 3.2 milions el psoe no te res a veure, es per a un projecte del no tenen ni idea, es un projecte del actual equip de govern i la pasta be d'europa.

Anònim ha dit...

Gami... tu que ho saps quasi tot!... quant ha cobrat la “cunyaeta” de Gregori per pintar-li el retrat?.

chustisiero ha dit...

Em sembla, anònim de les 16.05 que has "patinat" un poquet. Tens l'article de Gamieta sobre eixe tema en aquest enllaç (http://gamieta.blogspot.com/2008/06/verge-de-la-subvenci.html ), les hemeroteques (que no solen dir mentides) i la gravació del plenari on es va anunciar la concesió de la subvenció. Eixa subvenció es va demanar fa molt, més del que porta "manant" don alcalde-president. Encara que entenc perfectament que les dretes vulguen apuntar-se el tanto. Hemeroteques. Ànim!

Anònim ha dit...

NOTICIA BOMBA,EL SR. COLLADO TAMBE VOL PRESENTARSE COM A CANDIDAT PER EL PSOE,A LES PROPERES ELECCIONS DE ALGEMESI. MENUDA CUADRILLA.

Anònim ha dit...

Perfecte! Segons l'èxit d'eixa candidatura sabrem quines ganes te el PSOE per tornar a governar. Si es capaç de donar prioritat a algú de l'equip que deu passar fulla en lloc de donar oportunitats als nous, potser meresca lo que diguen després les urnes. I ja li ha passat una vegada: majoria absoluta al PP.

Anònim ha dit...

El que pareix que ha patinat eres tu chustisiero. Repassa quan eixen les subvencions de fondos FEDER i qui redactà el projecte del centre polivalent, eixe que va al pla.
Pots donar-li totes el voltes que vullgues, pero...a deu el que es de deu i al cesar el que es del cesar.
Au chustisiero i fes honor al teu nom i fes chustisia dient la veritat

chustisiero ha dit...

Correcte. M'ha costat prou perquè a les noticies (Ribera Magazine, Levante, i Las Provincias) no menciona clarament qui va demanar la subvenció. Però al plenari de Juny la referència a la subvenció (minut 1:33:00). Estava en el punt 8 del ordre del dia del plenari.
http://www.algemesi.net/flvplayer.asp?vid=video/plenari_juny_2008.flv

Com diuen clarament, el projecte es va gestar 6 mesos abans (quan ja manava el PP). Pensava que no era així perquè el PSOE va fer prou de soroll per anunciar que els diners venien del Govern Central (encara que realment son europeus) i no ens tenen abandonats com li agrada dir al PP. Estava jo equivocat i tens raó tu pues. Com bé has dit: AL CÉSAR LO QUE ES DEL CÉSAR.

Anònim ha dit...

Es molt honest el reconeixer una errada en la informació, per tant m'alegre que si faces honor al nom de chustisiero.
Este fet ens te que valdre per a donar-nos compte que tots volen traure resquit politic de qualsevol noticia. Tant uns com altres es volen apropiar de allo que s'ha fet pel poble i dels diners que venen aci.
De fet el PSOE no coneix el projecte i si que va llançar a "bombo y platillo" que la subvenció vingué pel treball que ells havien fet ( i desconeixien el projece). Si donaren la subvenció desde europa va ser per la redacció de un projecte iniciat pel PP pero molt ben treballat pels tecnics.

Anònim ha dit...

Tots feu càbales, Girbes sorpren, de primer Pere, segon ERPV i tercer el BLOC. El Bloc existeix al nostre poble?? i de quina tendència és?? de dretes, sols teniu que mirar a nivell municipal amb quí sol governar, i en les eleccions europees en CIU, dreta catalana, a favor de les 65 hores, del trasvassament.

Es clar que EU deu sumar, aglutinar persones progresistes, i pel que sembla aixo fan Pere i la resta del col·lectiu, intentar sumar. I la veritat es que ho tenen complicat.

Hi han post que diuen que EU no te futur, en Algemesí??, segur que te més futur que BLOC i ERPV, no??, i a més tenen un bon candidat.

Aquestes europees vaig estar d'apoderada amb EU, m'ho van demanar i vaig acceptar, i la veritat és que una gent prou sensata i amb ganes de treballar amb serietat pel nostre poble.

Deixeu passar les coses, tranquilitat i bons aliments.

Anònim ha dit...

Falten uns quans liders carismàtics a l'esquerra per poder tirar endavant. al PSOE moltissim, al BLOC també,ERPV no comments (al poble tots els coneguem), EU te hui per hui el millor líder de l'esquerra.

Anònim ha dit...

Pel que digueu de Marta Trenzano, ella tindrà més difícil guanyar a la banda de iaios que té dins del partit que guanyar les eleccions, perquè talla política li'n sobra. Quan els polítics estan molts anys en política es tornen autistes i no ténen prou amb que la gent els envie a l'oposició, ells volen més i mes i més... i no se n'adonen de que les seues accions egocèntriques i egoístes estan enfonsant el seu partit primer, i la societat després, perquè un PSPV fort és necessari per a un Algemesí pròsper i on reine la convivèncial social i política. No et desanimes Marta i continua lluitant, la gent jove estem amb tu!

Rafael del Barco Carreras ha dit...

EL ALCALDE HEREU,

SU BLOG, EL AGUA, GAS… Y ELECTRICIDAD.



Rafael del Barco Carreras



Por razones, que repito demasiado, nunca me olvido del Ayuntamiento, pero que su alcalde atente contra mi escasa pensión a través del recibo del agua, me cabrea hasta el peligroso infarto. Y sucede cada cuatro trimestres comparando consumo y facturación. Pero si encima me insulta cargando 315.000 € EN LAS CUENTAS MUNICIPALES DEL 2008 por los costes de su blog, que a mí me cuesta 000 €, el cabreo se multiplica, demostrando que lo del infarto es imposible, ¡con lo qué he pasado!

Si ducharme sube un 13% en dos años, y mi pensión un 2´4 anual, que el alcalde se gaste 315.000 € en su blog, más de 50.000.000 millones de pesetas al año, me ofende. Convencer a sus votantes nos sale carísimo, le votemos o no. Y rizando el rizo del amelé de las cuentas municipales el cargo se incluye en Informació y Comunicació de Barcelona y la gestora de BTV, un canal televisivo para su uso y abuso. Cuando se palean millones se pierde el respeto por el dinero, ¡sobretodo ajeno!, y 315.000 € no son nada comparados con el inmenso gasto de BTV, o de las campañas electorales cargado en otras “filiales”. !Y 117.398 € de sueldo! Ver imágenes en www.lagrancorrupcion.blogspot.com

Al igual su predecesor Narcís Serra, que ahora se dedica a cobrar de la Caixa de Cataluña y de los sustanciosos consejos de administración de Telefónica y Gas, que para no ser menos que Aguas, ha aumentado el coste del KWH de 0.051496 en 2007 a 0.056849 en 2009. En Gas, que se sepa no financian campañas electorales y televisiones ¡qué también!, pero la CAIXA, su megalomanía expansionista, y sus consejeros deben de costar un disparate. En el neofranquismo cada reyezuelo hace de su capa un sayo. !Y la suma de consejos dejan en ridículo los 117.398 € del alcalde mejor pagado de España!

Ni que decir tiene que todos los IMPUESTOS O TASAS MUNICIPALES han subido por encima de la inflación estos dos últimos años. Las tasas o bases impositivas.

Si continúan atentando contra las rentas bajas deberán ampliar las duchas gratuitas en los servicios sociales… duchas, comida, cama… ¡alardeando de grandes programas sociales en BTV! ¡A Hereu se le llena la boca con sus abuelitos! Aunque después aleguen haber agotado la partida presupuestaria.

Además de al blog del alcalde me fastidia contribuir al singular edificio chirimbolo de la compañía, pero no puedo por menos que ducharme, y por el momento con agua caliente… los viejos olemos muy mal… a pagar sin remedio. Si pudiera me convertiría en objetor fiscal.

Y a nivel Nacional su jefe Zapatero hace lo propio con la electricidad, pero las rentas bajas ya hemos recibido un BONUS con derecho a no repercutir el aumento. Un engañabobos, porque cualquiera sabe que la energía, electricidad o carburantes, repercuten de inmediato en toda la cadena de bienes primarios… los únicos que consumimos los de bajas pensiones.