dilluns, 20 d’agost del 2007

Abonaments en rebaixes


Les nits a Cullera em permeten mantindre xerrades amb amics d'Algemesí que comenten l'actualitat del nostre poble. Si fa algunes setmanes parlàvem dels problemes de venda dels d'abonaments dels cadafals, ara podem confirmar la notícia. Els distints cadafalers que he trobat aquest dies per les platges m'han certificat que hi ha seriosos problemes per poder vendre la totalitat dels abonaments, tot i que alguns diuen que ja ho tenen tot venut. Cal dir que alguns pocs ja han penjat el cartell de complet, però molts altres encara tenen mig o més de mig cadafal en blanc. El termini va consumint-se i si no fan alguna cosa, més d'un cadafaler tindrà que estirar-se la butxaca les primeres setmanes de setembre per poder pagar el cadafal. De fet, el que no vivim la festa des de del punt de vista cadafaler ja hem vist molts cartells de cafadals penjats per tot el pobleanunciant que hi ha abonos, un fet que no passava. Alguna cosa passa quan molts fan publicitat per vendre abonaments. També hi ha rebaixes d'estiu en els cadafals?

Segons em conten la feina dels cafafalers s'esta complicant any rere any: posar la fusta, la caseta, fer les compres, muntar el cadafal i la caseta, organitzar dinars i sopars, posar beguda i servir-la... i damunt pagar més que els abonats. Més d'un cadafaler m'ha comentat, en la intimitat, que l'organització de la festa dels bous no porta bon camí. Si un dia els abonats deixen de pagar els més de 300 euros per abonament (mínim) i els cadafalers comencen a cremar el seu patrimoni per fer cadadal a vore com queda la festa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

450 euros pagat de moment i encara mig cadafal en blanc. Ai mare!!!

Anònim ha dit...

La festa d'algemesí necessita evolucionar però s'arrastren organitzacions arcaiques que li impedixen adaptar-se als nous temps i a les noves demandes.

¿Cregueu que és normal contractar a una orquestra del grup montecarlo i no dur a la pròpia orquestra Montecarlo?
Pero si hi ha diners per a poder tindre una discomobil al parc totes les nits...

Anònim ha dit...

JO ME'N VAIG A PARIS PER 500 EUROS 8 DIES

Anònim ha dit...

Avui, hi ha que tindre clar que ser cadafaler és una aficció cara. Ser cadafaler y que t’isca la festa de bades no es pot ni somniar. Tampoc té sentit el quedar-se un cadafal al preu que siga i després queixar-se dels resultats econòmics. Respecte al “sevici” que es dona a l’abonat, foren els cadafales els que iniciaren el “tinglao”: primer sopar, després dinars i ara... es donarà també d’esmorzar?

Anònim ha dit...

EL MAL DE TOT ÉS LA COMISSIÓ TAURINA D'ALGEMESÍ, QUE ENCARA QUE SIGA UN REPRESENTANT DE CADA PENYA, ALLÒ ÉS UNA CASA DE ......., JA HO SABEM TOTS....

LA COMISSIÓ NO TREBALLA COM CAL I TOT PERQUÈ SÓN UN REPRESENTANT PER PENYA. JO CREC QUE EL PROPI PRESIDENT DE LA COMISSIÓ, QUAN ES PRESENTEN A L'ELECCIÓ HAURIA DE PRESENTAR UN PROGRAMA DE TREBALL AMB UNA GENT DETERMINADA I QUE FOREN 6 o 7 PERSONES LES QUE ORGANITCEN TOT EL COTARRO, AMB CLAREDAT I TRANSPARÈNCIA....

ES UNA OPINIO DE CADAFALER I SÉ QUE NO ÉS L'UNICA.