divendres, 31 d’agost del 2007

Es ven aparcament imaginari


Ja estan venent places de l'aparcament imaginari del Mercat, i per baix mà. El PSPV ha denunciat que l'equip de govern ha pactat amb una constructora la venda de places d'aparcament al futur nou Mercat.

La notícia no deixa massa clar com ha anat la cosa però sembla ser que una constructora vol fer un edifici a la plaça del mercat i per obtindre la llicència d'obra ha de complir el requisit de tindre una xifra mínima de places d'aparcament. Com a la constructora no li ixen el números, aleshores apareix en escena la "gràcia" de l'equip de govern per a fer-li bo el projecte. La solució de Vicente Ramón i els seus xicots ha sigut vendre-li dos places del "somiat" aparcament del Mercat Municipal. A hores d'ara, com diuen els del PSOE, el projecte del mercat és només una declaració d'intencions ja que no hi cap cap paper que diga com serà, ni quantes places tindrà, ni res de res. Aleshores, com li les han venut dos places d'aparcament ? Això és com comprar un tros del cel?

Però a més de tot açò, també preocupa el fet que les places que s'estan venent siga per baix mà abans de tindre el projecte. Mal comencem. Si abans de tindre el plànol ja s'està venent a determinades persones, que es farà quan tinguen el plànol en mà? Serà un venda pública?
I per a afegir més al tema cal recordar que la venda la fan a un constructor, per a que puga fer el seu edifici i omplir-la butxaca. No tinc res en contra dels constructors però crec que el mercat immobiliari ja els ha afavorit prou com per a anar rebent favors extraordinaris.

La resposta del PP ha aquesta crítica del PSOE ha sigut dir que l'anterior regidor d'urbanisme, Ciprià Teodoro, ja feia aquest tipus de jugades a tres bandes per a afavorir a alguns. I tal vegada tenen raó que hi havia punt negres a l'anterior gestió. Però, com ja vaig explicar en un anterior comentari, no està bé això de justificar les errades pròpies amb les errades dels altres. Molta gent va confiar en un canvi de govern esperant que es deixaren enrere mals vicis enquistats pel temps , però sembla que els del PP volen heretar les males costums.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

LA BRIGADA DE RETIRADA DE RESIDUS SÒLIDS URBANS, FEM, DEIXALLES I MERDA DE L'AJUNTAMENT D'ALGEMESI (el partit popular) TREBALLA PER FER UNA GESTIÓ TRANSPARENT SABEDORS DE QUE TOTS ELS ULLS MIREN CAP A L'HORRIBLE EDIFICI SALMÓ I NO CAP AL CAMPANAR.

ESTÀ BÉ QUE LA GENT CONFIE EN QUE EL NOU EQUIP RENTE LA CARA A UN CONSISTORI PLE DE TERANYINES I RUTINA PRODUCTIVA PERÒ... QUE NO EXIGIXCA L'OPOSICIÓ QUE EL PP AMB ELS DINERS AMB QUE ELLS ABANS FEIEN I DESFEIEN ARA NETEGEN LA MERDA QUE ELLS DEIXAREN ABANS D'ANAR-SE'N.

SE DICE, SE COMENTA, QUE UNA NOVA EDICIÓ DE LA REVISTA "EL CAMPANAR" ESTÁ A PUNTO DE SALIR A LA CALLE PARA INFORMAR A LOS VECINOS DE TODO CUANTO ACONTECE.

Anònim ha dit...

De veritat qué creus que el fet que el PP beneficie a alguns pocs i a algun que altre constructor és noticia???????????? Res nou....

Anònim ha dit...

Parlem del "Partido Popular", què s'esperaveu?

Anònim ha dit...

Sort que arriba la Mare de Déu i ixa mira a tots amb els mateixos ulls, siguen fills de sa mare o de son pare i parits amb millor o pitjor encert.

SUPLEMENT ESPECIAL FESTES D'ALGEMESÍ A LEVANTE I LAS PROVINCIAS. HUI DISSABTE (1 EURO)

bon cap de setmana

Anònim ha dit...

quina sorpresa, que te podies esperar de la cuadrilla dels 91.000 euros!!!
I EL PANFLETO DEL CAMPANAR QUE EL TRAGUEN JA, QUE SE M´HA ACABAT EL PAPER DEL WC!!!!