dijous, 2 d’agost del 2007

Patrimoni premunicipal

Una volteta més de rosca al tema dels dinerets municipals.

Si ahir eren els del PSOE i els d’EU els que criticaven els sous del nou equip de govern, diguent que un mes del nou equip de govern costa el mateix que 20 anys del PSOE. Han aplicat bé l’IPC? Ara, són els de Bloc, des de fora de l’Ajuntament, els que també vol dir la seua sobre aquest tema monetari. Els nacionalistes volen que els regidors de l’Ajuntament facen públic el patrimoni personal que tenen, és a dir que expliquen quantes cases, quants cotxes i totes les propietats que tenen al seu nom. A les darreres setmanes s’ha creat un clima de contínua sospita que està calfant molt l’ambient, i a més fa molta calor... El Levante i Las Provincias ens expliquen aquesta darrer episodi. Crec que els diputats del Congrés del PSOE i del Compromís van fer públic el seu patrimoni, però l’exemple no ha prosperat en altres partits.

Els del Bloc també demanen, per demanar que no quede, que l’alcalde i els regidors alliberats diguen els ingressos que tenien abans de cobrar del pressupost municipal. Si els del PP ho digueren podien silenciar molts rumors i deixarien ben clar que estan en política per fer una gestió transparent i per treballar per al poble. Ho faran? A més, si es decidiren a dir els sous que tenien abans d’aconseguir la vara d’alcalde sabríem amb certesa si Vicente Ramón cobrava els famosos 91.000 euros en el banc on treballava abans. Si és així ja sé on tinc que tirar el currículum el pròxim estiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo crec que ningú, ja siga del PSOE, PP o cualquier altre partit, té que dir res sobre el seu patrimoni personal (com la propia paraula diu, és personal)

I per molt que tires el curriculum al banc on treballava començaras des de baix, aixina que no esperes cobrar el sueldo que tenia ell,jajaja.