dijous, 18 de juny del 2009

BercaMarket, no volem publicitat

Passen les setmanes, i el Algemesí es va aproximant a eixe èxode cap a la platja, majoritàriament, Cullera, que provoca que els carrers queden cada vegada més deserts, especialment els caps de setmana. Tot i això, enguany no és un any com els altres, ja que la crisi econòmica ha tocat a moltes famílies del poble, tot i això, però aquest fet no serà obstacle per a que els veïns d'Algemesí carreguen el cotxe i enfilen la carretera de la platja, ja que, a la fi, passar en dia a vora mar resulta prou barat.

Aquells que anirem a passar uns dies al pis de Cullera, sempre hem de tindre la precaució de passar de tant en tant a buidar la bústia de casa, per no donar a entendre que la casa està buida i facilitar la feina a alguns lladres. Per a facilitar aquesta tasca, alguns edificis no volen que ens inunden les bústies de publicitat i col·loquen el cartell de "No volem publicitat".

Però, un fet curiós ha sigut quan en alguns edificis han afegit al seu portal un nou cartell que diu "No volem el Berca". Tal vegada, aquest cartell està de més, ja que si posem el cartell genèric de "No volem publicitat", ja que les diferències entre les propagandes de menjar, electrodomèstics i altres i el Berca són cada dia menors. Per tant, quan diguem publicitat també podem incloure dins del sac el Berca actual, que és cada mes que passa un pamflet més de promeses per intentar vendre-nos la gestió de l'equip del govern. Però, es pensen que vivim en un altre poble?


Un exemple: Qualsevol veí del Mercat que aquestes nits de calor isca al balcó a llegir els darrers números del Berca i alce el cap del paper per vore l'estat d'aquesta zona del poble només pot que indignar-se davant de tantes promeses, i moltes despeses (en paper i impremta) per a intentar vendre'ns una realitat que no és així.

Cal ser justos, i deixar clar que açò no és cap nova aportació de l'equip del PP, encapçalat per Vicente Ramon. L'ús del Berca com a material de propaganda pública comença ja en l'etapa socialista, quan alguns dels regidors delegats de Gregori entenen que el butlletí municipal com una eina de promoció... i cal , si quan estàs al govern no es posen una bases fortes per impedir la manipulació informativa, el que passa és que el ve darrere aplica la filosofia política que diu "Si ell ho fa, jo més". I així ha passat en el Berca escrit. Vicente Ramon i els seus xicots regidors, guiats per la filosofia comunicativa que el seu líder Francisco Camps aplica en el Canal 9, han decidit seguir els mateixos procediments en els mitjans municipals d'Algemesí (a la fi a Camps sembla que la martingala li dóna bons resultats, aleshores, els seus seguidors pensaran que per què no han de fer ells el mateix que fa el de dalt?)


A la fi de la història, uns i altres ens han portat a que cada mes el nostre ajuntament es gaste molts euros fent un butlletí municipal que resulta menys interessant que les publicitats del Carrefour o del MediaMarket. Almenys sabem que els preus de les ofertes comercials són reals, en la política local no sabem mai si allò que ens prometen serà una mentida més. Ja no hi ha credibilitat.

63 comentaris:

chustisiero ha dit...

Sí. Però no és comparable el nivell de manipulació de Canal9, que és brutal i totalment intolerable per a una televisió que paguem tots (Europa no diu res?) amb el que fa VR al Berca. Lo més que aconseguirà serà podrir-lo i que acabe per no fer-se. Eurets que ens estalviarem...

Anònim ha dit...

Gamieta, vendre´ns, no vendre-nos ni vendre-mos, i chanchullo sembla que es diu tripijoc, que no tens posat un traductor? I això que no m´aprovaren el superior.

Doménec Gamieta ha dit...

Gràcies per les correccions.

Anònim ha dit...

Bronca al PP por proponer que se bajen impuestos a los yates

http://www.elpais.com/articulo/economia/Bronca/PP/proponer/bajen/impuestos/yates/elpepieco/20090619elpepieco_8/Tes


"Con mociones como ésta, nadie se cree que en el PP estén los defensores del centrismo y de los cuatro millones de parados"

Podra el nostre alcalde amb el seu humil sou, permetres un yate? i la seua secretaria?

Anònim ha dit...

Fills de P... ETA...

Qui mata per a conseguir alguna cosa maleït siga ell i les seues idees, per sempre!!!!!!

La violència et lleva la raó que pugues tindre...

Visca un món lliure!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo també condemne l’atemptat.

Anònim ha dit...

VOTACIONS PROCESSÓ MARE DE DÉU DE LA SALUT....

entreu a votar les festes d'algemesí perquè anem els sisens en el rànking, superats només x les falles de valència... podem quedar en un bon lloc amb l'ajuda electrònica de tots.

Anònim ha dit...

Es la monda lironda. La Comunitat de Catalunya ya s’adjudica el naiximent de Vicente Ferrer en Barcelona, segons la publicació de la seua mort recient. De la mateixa manera que ya s’han adjudicat el naiximent de Joanot Martorell dient que es català, en quan els dos son naixcuts a Gandía. Inaguantable lo que fa eixa gentola, absorcionistes, pirates, NAZIonalcatalanisme. Fora el catalanisme de la Comunitat Valenciana. Som els millors

Anònim ha dit...

Ens agrade més, menys o gens,

cal felicitar el Berca!,

este mes compleix 30 anys.

Anònim ha dit...

Levante-EMV:

"Ferrer, nacido en Barcelona el 9 de abril de 1920, llegó como misionero jesuita en 1952 a la India, pero la suspicacia que despertó su labor forzó su expulsión en 1968."

O el País Valencià s'estén fins els Pirineus o el Vicent Ferrer de qui parla l'anònim de dalt deu ser una altra persona.

chustisiero ha dit...

Un poquet de "por favor" al anti-catalanista que s'enceneu per res. El Vicent Ferrer que ha mort no és el Sant valencià que va nàixer al 1350 (evidentment) ni al que està dedicat l'institut del poble.

Si llitges un poc de la seua biografia (fundacionvicenteferrer.org ) voras com va nàixer, estudiar, lluitar i viure a Catalunya i a la India. Res de València.

A vore si ens centrem un poc, per favor. Entre els efectes secundaris del anti-catalanisme estan les al·lucinacions i les alienacions mentals transitòries. Fes-t'ho mirar, en la SS és gratis, però no aneu tots a l'hora que la saturareu.

ANDREA ha dit...

Si los vecinos de Algemesi se han dado cuenta que el GOVERN DE ALGEMESI,les ha mentido i que los tiene engañados con el tema del mercado,el parque y muchas mas cosas,como puede ser que en las ultimas elecciones les han dado su voto,¿ESTAIS DORMIDOS ? no os dais cuenta que a este pueblo le va que le den caña,parece mentira que los trabajadores que son puteados x las empresas sigan votando a una derecha tan perversa,menos quejarnos y mas animar a que toda la izquierda llege a un buen concenso,y les de un buen repaso a este ayuntamiento.No nos quejemos tanto, que el absentismo en las urnas siempre es de gente de izquierdas,os lo aseguro,que cambie esto,depende de nosotros.....

Anònim ha dit...

Oh germans valencians! Quina desgràcia més gran! Quin pesar que tinc! Ho acabe de vore ara mateix a un avanç informatiu de Canal 9. L'exèrcit català té assetjat Burjassot i València Capital està vivint en aquestos moments una batalla molt ferotge.

Hem d'evitar que l'imperialista Carod acabe amb els dos mil cinc-cents anys que té la pàtria valenciana. A Castelló han prohibit pregar-li a la Mare de Déu del Lledó i ara li preguen a la Moreneta, han canviat el topònim de Benicarló pel de Nova Girona del Sud i a Sagunt han tombat el teatre romà per alçar un descomunal escultura de Jordi Pujol (molt semblant a la que hi havia de Saddam a Bagdad). Per això germans valencians, ara hem d'estar més units que mai. Dóna igual si un passat tinguèrem grans diferències, si li posàvem més o menys safrà a l'arròs, si erem campistes o zaplanistes...

Hem d'unir-nos creant un gran exèrcit popular valencià per eliminar l'imperialisme català. No podem permetre que els maleïts brigadistes de la 3a columna l'Empordà continuen violant les nostres dones, ni episodis tan tristos com l'afusellament d'un dels patriotes més grans i ara màrtir, Carlos Fabra, a Marina d'Or.

Seguint les ordres del Sots-comandant Vicente Rambla, tots els valencians que tinguen una edat compresa entre els 16 i 55 anys hauran d'aplegar-se a les portes dels ajuntaments per defendre el poble valencià. Gràcies al Nostre Senyor a Algemesí tenim la grandíssima sort de tenir al capdavant un estratega com VR. Gràcies a ell i la seua preparació militar i al incansable Pedrassa (que ja ha promés un nou Sonaladipu per tal de motivar els nostres milicians)podrem derrotar als enemics catalans.

Per defendre València, per netejar la imatge del heroi nacional Lizondo i per a que 'no mos furten la paella i les taronges'... Ara és hora valencians!

Anònim ha dit...

ESTIC TOTALMENT DE ACORT AMB ANDREA,PERO ES MES BONIC CRITICAR QUE DONAR SOLUCIONS,ESTE POBLE ES DESCONSERTANT,OJALA LA ESQUERRA TINGA INTERES EN EL QUE DIUS TU .MOLTA SORT

Anònim ha dit...

que no ens furten la taronja, que ja la deixem perdre nosaltres mateix. Tot açò i més ens passa per ofrenar noves glòries a Aspanya. Millor ens aniria mirant a Europa via Catalunya, que res bó a vingué mai de ponent, més que calor i bandolers.

Anònim ha dit...

Lo trist de les paraules de 19:43 és que hi hauran molts que no pillaran la ironia... Així ens va.

Anònim ha dit...

¿ironía o poc trellat i poc amor per la terreta?
Aneu a pegarli una mamaeta al Carod q açí no volem borreguets. Igual vos paga la teràpía, encara que si sap qu sou valncians vos envia a pastar fanc. Sempre aneu al sol q més calfa

Anònim ha dit...

Si per aquesta terreta forem menys "mesinfots" i "xuplaculs" (per ofrenar noves glòries aSpaña), ara no estariem mirant en les noticies com els catalans son molt d'esquerres però en la "pela" per davant.

No em pareix bé. Però encara em pareix prou pitjor que quan manava Aznarín i hi havia "sintonia pepera" encara en veiérem menys gallets dels que ens donen ara. Sí, sí. Això si que fa mal, a mi i a tots. Som els grans xupla-culs de Madriz, i així ens coneixen. Si al menys traguérem algo de cacaus sent peperos... Però lo únic que sabeu fer tots és culpar a ZP. D'Ansar ja ningú se'n recorda... Es veu que pastar fang no és bo per a la memòria.

Anònim ha dit...

Al de les 23:37

Jo sóc qui ha escrit el post de les 19:43

"Contra el bé i contra el mal -contra les pretensions de l'un i de l'altre- només la tenim una defensa: la ironia"

Estime la terra igual com tu, amb l'única diferència que la teua estima per la terra la comparteixes amb l'estima per la terra dels madrilenys.

Anònim ha dit...

Ací la penya que fuma!!! dius catalunya i nomes ix que despreci. Pq vos tragueu tota la propaganda pepera i de lo rat penat amb tonteries i premises com ens volen fer catalans, ens volen furtar les taronges (estem bojos pa aixo ja estan els gitanos)...
Vos anime a llegir llibres amb la pretenció de que no sabeu més que el mateix llibre. Un poc de cultura no va mal

Anònim ha dit...

Lo que mes fot dels extremistes, que aci n’ixen un muntó, encara que no s’ho reconeixen, es que quan parlen dels peperos els tracten com extremistes dreteros, dels que encara porten pistola falangista. Per la mateixa raó deurien tractar als pesoeros com a extremistes comunistes matacapellans, violamonjes i cremaiglesies. ¿Es que no es podeu comportar com a democratics de soca i arrel i tolerarmos tots com cal?. ¿Es que ú no te dret de ser d'esquerres o de dretes lliurement sense que ningú l'acuse de la seua idea política, que al fi i al cap soles si servix per a donar un vot en les eleccions?. Doneu a entendre de que sou els unics legals, i els atres deuen desapareixer per complet. Si es aixina com esteu comportant-se els d'esquerra, esteu jugant al mes infame revanchisme, o millor dit, esteu estos ultims trenta anys a vengarse del que ya deuría estar mes que olvidat franquisme. Estem vivint una democracia que está mes corrompuda que l'anterior franquisme, lo que passa es que qui ara va a caball del burret s'ho passa de putamare.

Anònim ha dit...

CANAL 9 MANIPULA FINS LES NOTICIES DE FESTES.

ELS TALLS DE VEU SOBRE ELS 10 TRESORS DEL PATRIMONI FOREN GRAVATS A ALGEMESI. EL ALGEMESINECS PARLAVEN SOBRE LA FESTA DE LA MARE DE DEU I FOREN UTILITZATS RETALLANT L'INFORMACIÓ EN LES NOTICIES DEL MISTERI D'ELX I DE LES FALLES. LAMENTABLE. CANAL 9: MANIPULACIÓ.

PER CERT VOTEU PER LA FESTA, ANEM VEN SITUATS.

Anònim ha dit...

"Lo que mes fot dels extremistes, que aci n’ixen un muntó, encara que no s’ho reconeixen, es que quan parlen dels progres els tracten com extremistes d'esquerres, dels que encara porten pistola comunista. Per la mateixa raó deurien tractar als peperos com a extremistes fatxes mata-rojos. ¿Es que no es podeu comportar com a democràtics de soca i arrel i tolerar-nos tots com cal?. ¿Es que ú no te dret de ser d'esquerres o de dretes lliurement sense que ningú l'acuse de la seua idea política, que al fi i al cap soles si serveix per a donar un vot en les eleccions?. Doneu a entendre de que sou els únics legals, i els altres deuen desaparèixer per complet. Si es aixina com esteu comportant-se els de dretes, esteu jugant al mes infame revengisme, o millor dit, esteu estos ultims trenta anys a venjar-se de la que ja deuria estar mes que oblidada guerra civil. Estem vivint una democràcia que està mes corrompuda que l'anterior franquisme, lo que passa es que qui ara va a caball del burret s'ho passa de puta-mare."

És curiós, canvies quatre paraules i també te sentit encara que digues just el contrari... La frase mestra "Doneu a entendre de que sou els únics legals, i els altres deuen desaparèixer per complet." la pensen tots, d'un i altre costat. Lo fotut és això, que hi hagen costats. Infantilisme pur i dur que mai superem els humans... Com el de les pelis de "buenos y malos".

Anònim ha dit...

Jo me cague en els extrems, en els que miren catalunya com uns invasors i els que miren espanya com uns invasors. Ja està be, sou el mateix fem. Intolerants! JO el que vull es viure agust i promoure lo meu que es lo valencià, ací i a Europa.

Anònim ha dit...

el problema segueix sent Espanya, una presó de nacions. Fes-te mirar això de "lo valencià" que, si fera falta, també el PP i el Psoe s'ajuntarien a València, posant per davant la seua espanyolitat, com a Navarra o Euskadi.
La meua catalanitat no va en detriment de la meua valencianitat sinò de l'espanyolitat.

Anònim ha dit...

Al de les 13.45.

Mira amic, la frase que tanta importancia li dones "Doneu a entendre de que sou els únics legals, i els altres deuen desaparèixer per complet." Dona la casualitat que está mes identificada als de l’esquerra que als de la dreta, perque son els primers qui acusen als de dretes de faches i franquistas, mentres que per contra, els de dretes mai acusen als d’esquerres ni de comunistes ni de cremaiglesies, encara que el nostre president ZP siga carn i ungla de Castro

Anònim ha dit...

11:12: Llig de nou les teues paraules i m'afirmes si no creus que la teua classificació evident és la d'extremista de dretes...

Insistisc, la frase "Doneu a entendre de que sou els únics legals, i els altres deuen desaparèixer per complet" és pròpia d'extremistes de dretes I d'esquerres.

Anònim ha dit...

Gami... recorda que en l’anterior legislatura teníem Berca i Cartellera, més gasto, no?.

Anònim ha dit...

Exacte. A més, hi havia cartellera. Tot i això, el Berca, per les seues característiques, em sembla una despesa inútil per als interessos del poble. Potser, siga rentable per als polítics de torn, clar. De tota manera, abans i ara, no era ni és un Butlletí d'Informació Municipal, sinó més bé un conjunt de pàgines de publicitat, institucional, clar, però publicitat al cap i a la fi. I qui vol publicitat, se la paga de la butxaca, no dels fons públics. Però això és una utopia...

Anònim ha dit...

Insistixc. O no entens o no vols entendre. Quan he escrit eixa frase em referixc als que tracten als peperos com a pistoleros franquistas, per aixo he escrit… "Doneu a entendre de que sou els únics legals, i els altres deuen desaparèixer per complet". Eixa frase es aplicable a uns i als atres, pero els de dretes mai tracten als pesoeros com a criminals de guerra, cosa que l’esquerra no se cansa de traureu a relluir constantment en la tant cacarejada “memoria historica”. Tin en conter que tant uns com atres feren quantitat de barbaritats, i en una guerra no guanya ningu, tots perden. I per conya el nostre president ZP li fa un homenage per tot lo alt al major criminal de guerra que encara viu, el señor Carrillo. ¿Es o no es aixo un revanchisme fet en mala llet?, ¿Qué passaria si els peperos li feren un homenage al tio Paco y a José Antonio en els diners publics?. Per favor, olvidem lo pasat i escribim l’historia imparcialment en benefici de tots i per als que vener darrere deprenguen dels errors.

Anònim ha dit...

Al de les 15:32, q no insistixgues, q heu repetiries 40 voltes pero mai heu voràn.El més sego es el q no vol vore. Carrillo es un sant i els rojos mai feren malany. Aixia es l'historia per el foro, si no penses com ells, a pasturar t'envien

Anònim ha dit...

Una Cartellera que sempre la repartien tard i quan arribava a les cases, la meitat de la programació ja havia passat.

Això eren diners ben gastats?, o una mala gestió?.

ANDREA ha dit...

Las gestiones que se hacen ahora son mas rentables y trasparentes que antes ¿ verdad ? y los sueldos descomunales que cobran todos los meses tambien os parecen perfectos,¿ verdad ? los que pensais asi sois tan sinverguenzas como ellos,jamas un socialista se ha lucrado a cuesta del ayuntamiento como lo estan haciedo estos señores,ya esta bien,abrir los ojos o pedir cita en un oftalmologo..

Anònim ha dit...

Claro que los socialistas han hecho Gambadas,pero los del PP estan haciendo Carabinadas...Es la diferencia entre una gamba y un carabinero

Anònim ha dit...

Que clar a quedat en el que ha dit el anonim de les 23:09,jo estic de acort amb ell.

Anònim ha dit...

Pues m'aneu a perdonar però vaig a insistir. Per fe a que s'obriguen dos ulls no serà.

No vaig a defendre a ningú, ni a Carrillo ni a Franco. Però des d'on jo mire, la frase "Doneu a entendre de que sou els únics legals, i els altres deuen desaparèixer per complet" se l'apropien els dos costats. El teu i el dels que veig quan gire el cap 180º. Si vols ho pilles, i si creus que els que no pensem com tu (incloent-me a mi i als que estan al costat oposat al teu) estem cegs, preguntat perquè no veus més pel carrer.

Anònim ha dit...

Carrillo va estar a l'exili...poques pistoles tocà

Anònim ha dit...

Carrillo, anava amb xòfer i trajes fets a mida quan a la guerra...

...dona la casualitat que els majors criminals de guerra i genocides mai toquen una pistola, però són els qui donen es ordres per a ejecutar de manera massiva...

Quantes pistoles tenia a les seues màns Hitler, Mussolini, Stalin, Castro, Pinochet, Xauxescu...????

Qui va donar l'ordre per fer la barbarie de Paracuellos, qui va enviar a la quinta del biberó????

No defeneu a qui no té excusa possible i són enviats i il.luminats de Déu o de la vida... per a "salvar" el seu poble aniquil.lant-lo

Recordeu que tot açò ha de servir per no tornar a cometer els mateixos erros...


Salut i avant!!!!

Anònim ha dit...

Hi ha que afegir als que van a salvar al País Basc d'Espanya...
"Euskadi ta Askatasuna"= Euskadi i Llibertat,...

Ja la veig la llibertat dels "il.luminats" matant a la qui els oprimix, quines coses, no????

Quin verí tenen a dins i quina mala bava els han inculcat, impensable...

Espere que açò no ens pase mai als valencians!!!! encara que no ens hem lliurat de que ens esguitens estos "llibertadors de la seua patria"...

Anònim ha dit...

Per a u, el Berca és un gasto inútil... per a altres, col·leccionar part de la seua història.

chustisiero ha dit...

Per a que ens aclarim, 4 fulles del Berca valen per a col·leccionar la història. La resta millor val per a enrollar el bocata i poc més. És avorrida, no aporta quasi res d'informació, no és atractiva, és cara, te massa fulles per a la informació que dona...

Com a mostra, mireu el butlletí d'informació municipal de l'Ajuntament de Berrioplano i la quantitat d'informació que ofereix en només 10 fulles sense publicitat...

http://www.berrioplano.es/upload/docs/Berrioplano12caste.pdf

És el primer que he trobat, però hi han molts més.

Anònim ha dit...

Algemesí=Berrioplano

¿?

chustisiero ha dit...

Evidentment no és la mateixa població (3600 habitants). Però el que volia que es fixareu és en el disseny, la falta de publicitat, com va al gra, com diu lo important (resumint plenaris i tot), ...

Un altre Berca és possible... Hi ha algun responsable de l'Ajuntament per ahí? Me consta que sí, però ara falta que es donen per al.ludits. Alguna de les periodistes es podria posar "manos a la obra".

Anònim ha dit...

Que bó!!!!!

Berrioplano, quina quantitat d'informació que oferix...

Prengau patró!!!!!

A vore si milloreu el Berca pq amb la pasta que teniu... publi + finançament de l'Ajutament...

Prou propganda electoral i fotos de VR quasi sempre a la portada...:

No pareix Ana Rosa?????
Sempre a la portada de la seua revista AR????

PS: AR=VR, jejejejjeje

Anònim ha dit...

La gestió de la Cartellera fou “Estelar”... jeje!.

chustisiero ha dit...

17:04, no sé si m'estàs tirant per terra. Però al menys he intentat fer una crítica constructiva...

El templer ha dit...

El Berca es podria finançar amb el que paguen els anunciants.
Hi ha molts diaris gratuïts que ho fan així.
Per què hi ha doble finançament per al berca, pagament per anuncis i un fons de les arques de l'ajuntament?
Per pagar els sous de VR i els seus sequaços.

Com més ignorant és la gent més fàcil és de manipular.
És com un ramat de borregos, el gos borda i els borregos corren cap a un costat o cap a un altre.
Si us plau, no us deixeu manipular i informeuvos.
Sortireu guanyant tots.
Salut i força.

Anònim ha dit...

Al llarg de 30 anys, TOTS els Regidors que han governat el Berca, des de Llàcer fins Ballester passant per Montesinos, Llopis, Calpe, Ferragut, Beltrán, Esteve, etc. etc. TOTS han volgut deixar la seua empremta, tant en el continent com en el seu contingut, TOTS!.

Anònim ha dit...

Hi ha una revista a Alzira, no recorde ara el nom, on hi han varies fulles amb columnes signades. Això li dona molt de dinamisme i també seria una idea interessant a copiar. Molt millor que les 4 columnes dels partits. Qui vullga que participe.

Per desgràcia, sospite que això és massa "llibertat" per als que manen hui, experts en manipulació. A que sí, Ballester?

Anònim ha dit...

Sóc 17:04.
Chustisiero, no t'estic tirant per terra, et done la raó...

... és més t'agraisc que ens hages mostrat el que has trobat.

Simplement he fet una comparança AR=VR pel que ja he estat vegent en varies edicions del nostre Berca...

Si t'he ofés disculpa'm...

chustisiero ha dit...

No t'havia entès. Tranquil.

Anònim ha dit...

Canviant de tema i tornant a l'etern tema: El Parc.

Ahir vaig passar per allí, serien les 4 de la vesprada i allò pareixia el sequer del tio Hurtado, no hi ha ni una punyetera ombra.

Sota la fitolaca hi durien haver almenys 20 mares i xiquets allí apretaets, donat que és l'única ombra que hi ha en tot el troç.

En fi, lo de sempre, trist, molt trist, en contes de ser un parc sembla una borera deu metres de llarg.

I sembla ser a que a nosaltres ja se'ns ha oblidat la marranada que hi ha allí feta...

Anònim ha dit...

Ja saps amic, som blavencians i en conseqüència uns meninfots.

Igual això, que lo del mercat, el pas a desnivell... en altres llocs la gent s'hauria movilitzat, haurien fet manifestacions, etc. però a nosaltres... a nosaltres ens te tot igual!!!

Anònim ha dit...

Mai deixarà de sorprendre'm, no ja el nostre meninfotisme, sinó a més la facilitat que tenen certes persones de "tragar" amb les coses mal fetes només perquè les han fet "els seus".

L'altre dia vaig escoltar com una dona major li comentava a la amigueta lo bé que ho havien fet al parc. L'amiga no es veia molt segura de coincidir (es notava) però li seguia la corrent.

És evident que qui no vol, mai reconeixerà la veritat per molt evident que siga.

Quant de mal va fer la guerra civil...

Anònim ha dit...

Lo del parc fa risa (per no plorar), damunt el pis és de color claret (ara ja no) i passes per allí i et torres per dalt i per baix també...

Igual que han llevat taulells per a posar les faroles, no podriem també llevar-me per a posar arbres?

Anònim ha dit...

Parlant d'arbres...

Recordeu la mitja rotonda que hi ha al final de Bernat Guinovart amb Carrer St. Benet? Per qué no s'han gastat els diners en acabar-la? Per que no planten arbres ja allí per a que vagen creixent?

De segur que quan tiren a acabar-la són capaços de tallar els que hi han per a que tots siguen iguals. Plantaran també tarongerets borts?

Menuda femada de poble que ens estan deixant. Després l'Ajuntament ens envia mails per a que votem la Festa de la Mare de Déu per a que siga Patrimoni de bé immaterial.

Per a qué? per a atreure turistes? quins turistes? si el poble el tenim fet una merda?

I nosaltres... de braços creuats...
Jo el primer, molt de despotricar però no fem res...

Anònim ha dit...

COM QUE NO FEM RES?

Després arriben eleccions i els tornem a votar. Faltava més. Però si ara ens ho passem millor que mai! Podran fer-ho pitjor? Mai ho sabrem si no els votem.

Ànim VR i companyia. Segur que es pot fer pitjor...

PP: empitjorant dia a dia...

LAIA ha dit...

Tinc que dir que el tema del mercat esta aparcat,ja tendria que estar un poc en marcha,pero sembla que pasarem els 2 anys que ens queden mirant el derrocamen que esta a la vista de tots,pero no pasa res,estos senyors son meravillosos,i estan treballant per a millorar el poble de Algemesi,sr. regidor del mercat i comers,el mercat li queda molt molt gran,i no sap que fer amb ell,sols li queden 2 anys per aclamarse a..........

Anònim ha dit...

Xe!, deixeu quietes les columnes polítiques del Berca.
Això faltava tu!, que els llevareu al Cipri i al Pere l’únic lloc que tenen pa esplaiar-se.

Nèlo Bacora ha dit...

Que el poble ho han deixat fet una merda? No! El poble és una merda. O si no digues una cosa. Quants carrers té el poble? Doncs segur que hi ha una merda de gos diària per carrer. És matemàtic i no falla. És una vergonya que totes les voreres estan plenes de merda de gos a diari. Entenc que cada vegada hi ha menys arbres i més ciment i els gossos han de fer les seves necessitats. Però els amos dels gossos, poden recollir les necessitats i fer-les fora a les escombraries? o almenys que el gos no cague en les voreres que és per on camina la gent. És que en aquest poble no hi ha un servei d'escombriaire? Per què només recullen els papers i deixen la merda a les voreres? Gamieta, tu que ets de la meva cinquena Explica'm per favor, han construït un pont i ens han tret el treball, amb el bé que anaba la barca del tio Nèlo! Quina classe de zanguangos hi ha a la casa del poble?

Anònim ha dit...

Acaben de publicar el Berca de Juliol i ja, definitivament, ha deixat de ser un butlleti municipal i ara es un cochino panfleto propagandistic.

Ara si que dona asco del tot.

Damunt tots els logros que s'apunten son projectes, idees i estudis, i res tangible que no siga la desfeta del parc , les obres de ZP o la inauguracio del pol.lemic casino que no han fet ni ells...

CARADURES! Deixeu de fer el Berca JA!

Anònim ha dit...

En el berca, quan arribes a cultura, no se si riure o plorar....

Quan arribes a joventut si que m'entren ganes de riure si...

Es curios que intenten justificar els sous amb frases de "dedicació és completa de dilluns fins diumenge."
Intenten amb numerets quantificar la "faena" feta. Cine per a tots els públics: 15, toooma ya coses fetes, posen 15 pelicules distintes i ja son 15 coses fetes looool i encara es pensaran que fan coses!

Eh! pero espereu que en joventut han fet un:
Campionat de Play Station el joc Pro Evolution 2009 amb PS3.
Amb el campionat, m'han donat confiança i fe amb l'espècie humana.

Anònim ha dit...

Heu vist el berca del mes de juliol? vaja propaganda que s'han fet els de l'equip de govern actual,... més quan alguns dels projectes son del Pla E.