dimecres, 23 de gener del 2008

La subhasta ja té data

La comissió taurina ja ha posat data per la celebració de la pròxima subhasta de penyes cadafaleres de la plça de Bous d'Algemesí: Serà el dissabte 29 de març, o siga el segon dissabte de Pasqua. I pel que sembla tornarà a ser per la nit i a una sala de convits del poble. Desprès de tant de col·loqui i col·loqui sembla que la cosa quedarà igual. De fet, els preus d'eixida dels cadafals seran més alts i els "pujes" també seran més altes. Esperem que algú tinga un poc memòria i recorde el desgavell de l'any anterior amb tants diners.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

M'esgota psicològicament el tema de la comissió taurina....

Anònim ha dit...

Pues si los precios son tan altos tan altos, ¿sabes quién acabará yendo als Bous? Su put* madre (-:

Pd: la gente que sea un poco más lista, que se espera a la última semana antes de toros para comprar su abono. Le costará la mitad.

Anònim ha dit...

Els bous estan morts ja ^_^
Perpaco me gaste 400 euros per a que 4 cadafalers del palo te tracten mal, per a beure 4 cubates i vore cutre-espectacles per la nit després de haber sopat una ensaladeta del 3x2.

Anònim ha dit...

MIRA QUE HI HAN CAPS DE SETMANA DURANT L'ANY I TRIEN UN QUE LA GENT ESTÀ DE FESTA O DE VIATGE, SÓN COLLONUTS, PASSEN DEL QUE SE'LS DIGA: LES REUNIONS NO HAN SERVIT PER A RES. QUE OBRIGUEN LES FINESTRES, ENTRE AIRE NOU I SE'N VAJA EL VICIAT.

Anònim ha dit...

Rosita SEbastià
12.000€ per l'ajuntament
36.000€ per la mancomunitat
XX.XXX€ per la feina ke te de normal...


La nostra indignació és poca...quan ens tenim ke fer notar???

Anònim ha dit...

Em pareix molt fort com s'estan enriquint els del PP.
Personalment, cada volta els tinc més desconfiança i tinc més clar que estan ahí per guanyar diners.

Per cert, la feina de la mancomunitat fins aleshores havia sigut a títol gratuït, (segons he sentit, perquè la feina era gairebé poca),... a mi em pareix molt bé que la gent que treballe siga a canvi d'un sou, però de 0 euros a 36.000 euros em pareix una animalà.

Anònim ha dit...

"la recién estrenada presidenta, Rosa Sebastià, pasará a cobrar cerca de 37.000 euros por su dedicación al frente de este organismo comarcal."
"El portavoz del Bloc lamentó que en estas cuentas 'se agrave la aportación de los municipios'. 'Nuestros pueblos pagarán un 21,6% más que en 2007, y creemos que ese dinero servirá para pagar el sueldo de la presidenta', afirmó Muñoz."

Font: Diario Las Provincias, de 24.01.08

http://www.lasprovincias.es/valencia/
20080124/ribera/mancomunidad
-ribera-alta-aprueba-20080124.html

Anònim ha dit...

festa i farina:
¿On estan els gastos de la setmana de bous de 2007? On estan els diners del concert cancelat de Malú? (perquè no crec que la comissió tinga el detall de dur-la per a la fira)

Li exigim a l'alcalde que siga transparent en allò que fa i el condemnem i no diguem res a una Comissió que quasi meneja més diners i que ixen directament de la butxaca dels qui som abonats?
Som uns MESINFOT, ens agrada massa SAMPARELGOT, quan cal estar desperts TENIMSON, i de tant ASKAMPARELPOLL d'ixe que mai ENTENIMPROU i volem fer-se'n MESQUEMAI acabarem montant la plaça en la FANECÀDEMAO. Des de fora és per a dir: XEQUEXENT més arreu que paga i no sap on van els diners i lis la bufa i LISREGLOTA. Però així som MOATROS i ELLES, gent d'un poble que viu com bé ha dit altre anònim VICIAT... I ELS VICIS PORTEN A LA DECADÈNCIA I NO S'HAN DE CONFUNDIR AMB LA "TRADICIÓ". HI HA HISTÒRIA MÉS ENLLÀ DE FA 20 ANYS ENRERE. MOLTA... ¿veritat?

Anònim ha dit...

Nose com esta el tema d la Subasta enguany... ni se aon la faran... La veritat esq tant de anunciar q la farien n la plaça Major... en Carpa i tot... i mira lany pasat.... i al final se va fer en el Moli... Q PER CERT, OLE AHI ELS HUEVOS DE eLs DE LA TORRENT Q ACEPTAREN FER LA SUBASTA EN LA SEUA SALA, SALVANTLI ELS COLLONS AL ALCALDE. q per el q tinc antes liu feren debaes....

Anònim ha dit...

Algú va dir alguna cosa sobre una antena de telefonia mòvil al Raval. La cosa és del tot certa. Ara sols queda que adivineu de qui és el solar on es va a ficar i quan de temps fa que el va adquirir.
Per altra banda, per què no la posen al Pla enlloc del Raval? Seguim amb la política de marginar aquest barri.

Anònim ha dit...

Al últim anònim se li estaria ben agraït que no ens deixe a meitat i ens diga qui es "l'afortunat" del solar.

gràcies xD

Anònim ha dit...

xe amic anonim si ho contes no ens deixes a mitjes

Anònim ha dit...

altra pista: l'empresa és Vodafone

Anònim ha dit...

Els castellans diuen: La tauromaquia no es parte de la cultura de España, sino residuo sangrante de su incultura.Un residuo brutal que nos avergüenza y envilece.”
Com collons a molts valencians ens tenen que agradar que per a diversió d'alguns es facen els assassinats dels animelets, a la plaça en caben 5000 mes de la meitat es joventut que tan sols vol veure desmesuradament, que queden 2000 persones que els agraden els assassinats. No podem fer la festa sense aquestes aberracions.