dijous, 10 de gener del 2008

La sort

La passada setmana es va fer el ja tradicional sorteig de Nadal de la campanya de l'euro Comerç. Molts ja ho sabem perquè durant el mes de desembre vam omplir molts d'eixos paperets groguets que acabem avorrint.

Enguany no s'ha donat només el premi dels 6.000 euros, que calia gastar-se en un dia en començos del poble, també s'han donat quatre premis de 1.000 euros, un d’ells donat pel consistori i altres tres pels comerços locals Rosa Esquer Decoració, Mobles Juan i Textil Tu Casa.

El premi gros va ser per a Salvador Girbés Atienza, que es va endur els 6.000 euros. I els premis de 1.000 euros van ser per a Pepita Maravilla Alcalá, Fina Rubio, Javier Redondo i Salvador Llopis. Aquest últim nom és el mateix que el del ex-regidor del PSOE, serà ell? Si és així sembla que el fet d'abandonar la política li ha portat sort. A alguns el fet de deixar la vida pública els porta alguna a una millor vida, mentre que a altres és tot el contrari, sembla que necessiten estar en política per a tindre molta sort, i si no que li ho pregunten al senyor Fabra de Castelló, que ja té molta experiència.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina estampeta la del nostre poble:

- el betlem encara montat (almenys fins ahir per la nit estava, i a no ser que hagen fet el contrari encara estarà).

- mentres, la processó de la setmana santa desfilant.

- i persupost, la cúpula del mercat encara montada, malgrat l'anunci del berca que ho traslladarien a primeries del mes de gener...ja estem quasi a meitat de mes !!!

A cas no tenen temps els de l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Tant com sort, jo diria que es una ma de pintura de les bones. Al fabra i els amics, aprofitant que el senyor coneix a tot el mon de castelló, "amo y señor de sus tierras", que passaria si tinc diners negres i compre loteria a un cost superior del premi? Blanquinar? Blanquejar? Extorsionar, sí, aquesta és la paraula, extorsionar el poble valencià. Menuda pandilla de estafadors, però algú se creu que li ha tocat la loteria al fabra? Ens podem refiar d'un president de diputació imputat per un jutjat, el qual ha canviat de titular més de 6 vegades en els últims anys?(clar, mentrestant a ell no el jutgen amb tant de canvi). Be, no passa res, calma i bon any nou.

Anònim ha dit...

Comprar loteria per a blanquejar euros negres està a l'ordre del dia, no cal ixir de Algemesí per a vore com gent "megaforrada" es guanyadora de premis de apostes i loteries.

No cal que li posem nom i cognoms perquè només sabriem uns quants i injustament ens deixariem a un 80% que desconeguem, clar.

Anònim ha dit...

Sé que està a l'ordre del dia el fet de blanquejar diners comprant loteria.
Però hui he sentit a la ràdio, que igual que al senyor Roca (marbella) s'ha descobert que sí els comprava.
Al fabra, s'ha fet una investigacio i sí que el va comprar ell.

Anònim ha dit...

Si encara no ha eixit jutje capaç de jutjar a Fabra, que volen que ens creguem la sor de la loteria.
Pot ser el PPros s'ho creguen, pero la resta de la gent no som tan "borinots" que mes vullgueren ells, tots a pegar "cabota"