divendres, 18 de gener del 2008

Sant Sebastià i Sant Antoni

Arriba el 20 de gener al nostre poble:

Per el matí tenim la celebració de Sant Antoni amb la tradicional de benedicció dels animals. Una festa molt bonica i que dóna molt de joc per a riure un poc, ja que que això de mesclar animals i poder sempre és un tema recurrent (i si no mireu en la Granja). El fet és que seria divertit intentar traslladar el nostre entorn polític al món animal.... Pòdriem fer el aquell jo de " I si fora" per a cada regidor del nostre poble. Si "fulanito de tal" fóra un animal seria.... Cal agafar-se la política en humor.


Per un altra banda, el diumenge 20 de gener també celebrem Sant Sebastià de la Vila, realment el que es celebra és la independència d'Algemesí respecte a Alzira, per tant el naixement com a poble. Per a commemorar la data Emili Gregori va crear els premis d'honor de la ciutat. Enguany, Vicente Ramón li ha agafat el relleu i els primer premiats de l'etapa del PP seran: Joan Fermí Teruel i les Missioneres de la Divina Providència. JoanFermí el rebrà per la seua tasca de recuperació i manteniment de la cultura i tradicions del nostre poble (Lloances a la Mare de Déu, Misteris i Martiris, Misteris de Sant Vicent...). I el col·lectiu, a les Missioneres de la Divina Providència, per la seua per la labor social, de promoció i educació dels xiquets del poble al llarg de diverses dècades, sobretot, per la seua col·laboració social els anys 40 i 50 del segle xx. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el diumenge 20 de gener, a l'Ajuntament.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes mercat

Supose que tecnics, enginyers i arquitectes hauran pensat que si fan 2 soterranis a la plaça del mercat tal vegada trobem aigua per allo del nivell freatic i tot aixó, ho dic perque m´aguelo tenia pou a casa, prop del mercat i no estava molt fondo

Anònim ha dit...

Ajuntament PSOE adjudica a CONSCEA
Ajuntament PP indemniza a CONSCEA
Ajuntament PP adjudica a CONSCEA ????????

Distints gossos amb els mateixos collars, o com sempre s´ha els diners no tenen color politic

Anònim ha dit...

Merescut guardó d'honor el que rebrà Joan F. Teruel el pròxim diumenge. Estes coses s'han de donar a mitat del camí, perquè continue treballant per la cultura del nostre poble i per la dignificació de la nostra llengua.

Merescuda també l'elecció de les misioneres, les grans desconegudes. La seua missió era treballar en les zons marginals d'Algemesí.Ara, des de la casa de la Senyora Pepa, evangelitzen cada cop que entra una persona fervorosa de la beata, tota una experiència.

Que passeu un bon matí de Sant Antoni i una bona vesprada de Sant Sebastià. Con veieu no hi ha res imposible per al nostre nou Consistori. Que s'han de posar dos sants grossos el mateix dia? Doncs es fa lloquet per als dos a l'agenda i punt. 2008 serà un any de sorpreses: s'espera, abans que obriguen la tapadora de l'olla exprés de ratolins que diuen que ixiran del mercat, viurem el diumenge de Rams amb un bunyol a la mà en qualsevol casal.

Amb tot, bon cap de setmana. I bon Sant Antoni del porquet!

Anònim ha dit...

Hola, m'agradaria saber on està Toni (que poc te de sant). Gràcies.

Signat: El porquet

Anònim ha dit...

COM VAG DIR FA POC... VUIC LA VOSTRA OPINIO PER FAVOR!!!
ALGU PENSA SINCERAMENT Q EL AJUNTAMENT NO INTENTA FER LO MILLOR PA EL POBLE???? independentment del partit q governe... ¿¿PQ CLAVAR TANTA MERDA SOBRE NOSALTRES MATEIXOS??

Anònim ha dit...

Perquè el fet de ficar-se l'alcalde el sou de 64000 euros, i tindre el morro de dir que guanya menys que les dones de la neteja, i el fet de que uns concejals més es fiquen 54000 euros de sou, pa mi, ja em dona a entendre que l'ajuntament no està fent lo millor pal poble, sino lo millor pa ells,... aixina, que hasta que no em demostren en contrari, jo partisc de la idea de que no estan fent el millor pal poble.
I no vull parlar més pq ja s'ha parlat d'això en altres llocs.

Anònim ha dit...

Demà embotit de vades a migdia!

(signat: sant antoni)

Anònim ha dit...

persupost que el ajuntament no fa el millor pel poble!!!!
Fa el que mes li convé als que governen i els del su voltant....(podreu dir, i qui no heu faria??)
Pues ahi esta la cosa, que un alcalde deuría mirar sempre primer pel poble, i després per sa casa... sino no es un alcalde

Anònim ha dit...

No crec que l'alcalde guanye menys que les dones de la netetja però que es passa el dia a l'ajuntament ho tinc clar, i no ho dic jo, sino les mateixes `dònes de la netetja (personalment m'ho han dit...) i per supost, els caps de setmana en qualsevol acte, concert, conferència, etc... És una barbaritat el sou, però les mateixes dònes de la netetja diuen que trobar a Emili en l'ajuntament era un autèntic miracle...Estic convençut que VR fa moooltes hores, i és exactament el que ha de fer

Anònim ha dit...

Ignore completament les hores que poguera fer Emili i VR al despatx... però el nombre d'hores que facen al despatx no mesura de ninguna manera el que es treballa pel poble. Perfectament pot fer VR 24 hores al despatx treballant en les seues qüestions personals o jugant al Tetris. Parlem de coses objectives: el que veiem que ha fet el govern del Partit Popular des que està al govern local. A més de posar-se uns sous desorbitats, el que ha fet el PP és posar l'etiqueta de "gregorià" a tota la feina que s'ha fet des de l'ajuntament en els últims anys i canviar-ho tot, encara que fos a pitjor: "l'equip anterior va posar arbre, jo els talle; ells tenien un mercat, jo un altre; si tenien una bona oferta cultural, jo faig una merda; hi havia un projecte pas soterrani que millorava la comunicació, jo m'invente un que aïlle completament el Rabal". Jo als senyors del PP i a tots els veins del poble, els diria que eixos projectes i actuacions que s'han anat fent no eren gregorians, sinó algemesinencs. Hem canviat d'equip de govern, però no d'ajuntament. Se suposa que l'avantatge de l'alternança en el poder és que es renova la gent i es van corregint els defectes. Un nou govern, hauria d'anar corregint els errors de l'anterior i no desfent la feina ja feta. Si no, arribarà el dia que tornem a canviar de govern i es dedique a desfer el que puga haver fer este... i així, no avancem.

Anònim ha dit...

No fem demagògia....parla amb els veïns i veïnes del carrer albalat i pregunta'ls fins on estaven dels arbres que hi havia abans...com diu m'abuela...fins a la figa...o perquè Gregori va començar les obres del mercat mesos abans de les eleccions amb l'avis d'altres partits com el Bloc o el PP de esperar a després de les eleccions per si les mosques...i en quant a la programació cultural no veig molt de canvi...llevat d'una netetja de plantilla llògica...Pepe Martínez contracta a persones afins a les seues idees...ara el PP farà el mateix...fer com fan no és pecat, malauradament açò és la política d'avui en dia.

Anònim ha dit...

Per a l'anònim que ha intentat creures ell/a mateix les seues paraules quan ha dit que VR sempre està a l'ajuntament i per lo tant indirectament ens vol fer creure que treballa 24h per al poble, li diré que hi ha decenes de veïns que encara esperem que ens done cita, desde estiu!! Es veu que està tan tan tan ple de feina que no pot citarse amb la gent del poble.

VERGONYA HEM DONA!

Anònim ha dit...

Jo no he dit que està sempre a l'ajuntament, ho diuen les dones de la netetja, simplement he escrit el que elles m'han dit. I en quant a les cites, entrevistes, etc....las cosas de palacio van despacio, siga on siga...

Anònim ha dit...

qué ha passat amb la discoteca de luxe?? m´han dit que l´han tancada per alguna baralla, algú ho pot contar perfa??

Anònim ha dit...

Eiii corredors estem de sort, han obert a Alzira una tenda especialitzada en atletisme, Runnerswordl, ara ja no tenim q anar lluny per unes sabates adecuades, fan anàlisi de petjada gratuit. Al carrer Pare Castell.

Anònim ha dit...

Visc en el carrer Albalat des de fa 35 anys, tenia un abre a la porta de casa i mai m'ha molestat ni he sentit açò com a un problema per al veinat mai.

Anònim ha dit...

Jo visc al carrer albalat i no havia sentit mai queixar-se a algú dels arbres,... a més, algú pot explicar quin era el motiu de la queixa? ¿que hi havien alèrgies?¿però tots els veins del carrer albalat tenien alergies? clar, i a canvi han tapat en formigó uns quants forats on anaven els antics arbres, i els altres forats que no han tapat han plantat altre arbres,... però,... si el motiu de llevar els anteriors arbres eren que donaven alèrgia,com saben si aquests nous arbres no donaràn altres alergies???

Anònim ha dit...

Quan l'alcalde diu que cobra menys que les dones de la neteja, es perque hi han treballadors a l'anjuntament que tenen una dedicació de 24 hores, es a dir, que si fa falta quelcom cosa ells ho han de fer. Acanvi, reven un sou molt alt.

Coses que ha fet l'anjuntament per ara? (coses que en les que nosaltres voliem canvis)

1- Obrir un lloc fins tard per a poder estudiar, cosa que fà mooolts anys que ho hem intentat amb el PSOE i no hi ha hagut manera.

2- Alleugerar el tràfic que es creava al carrer albalat fent que es puga anar tb pel carrer valencia.

3- Al món faller ja es veuen uns quants canvis, al menys es veu interés per canviar les coses. Enguany la Junta Local Fallera li ha fet un bon regal a la FM de la Ciutat!; Un regal per part de l'anjuntament!, Això no s'havia vist en anys!!!!.

4- Sant Antoni del Porquet un éxit.

5- Canvi en la cavalcada de reis i dia de les cartes.

No son moltes, pero per a nosaltres ja hi han canvis, que amb el PSOE esperavem des de fa mooooltissims anys.

Anònim ha dit...

Vaja un conformiste més... doncs...visca sant antoni del porquet... (que pel que pareix és el que interessa)

Anònim ha dit...

Perfa, algú hem pot explicar per que li donen el guaró a Fermin, a part de ser un "enchufat" de l'esglesia, que collons ha fet pel poble

Anònim ha dit...

"Quan l'alcalde diu que cobra menys que les dones de la neteja, es perque hi han treballadors a l'anjuntament que tenen una dedicació de 24 hores, es a dir, que si fa falta quelcom cosa ells ho han de fer. Acanvi, reven un sou molt alt"
... seria tan amable el veí que ha escrit açò, ficar un exemple de la dedicació de 24 hores de l'alcalde, de la Senyora Giner i dels altres alliberats?

Anònim ha dit...

"las cosas de palacio van despacio"

Mira si van despacio que parece que hablar con este alcalde será un reto para la humanidad.

Deu de estar sofrint mogolló VR amb tanta feina.. sense dubte.

Ja ja ja...

pd: El tema del teatre obert per a estudiar està prou encertat, però ningú va a dir enguany que ho estan fent a mitges?

Obrir la sala i estar les taules en la disposició que estan (per a fer reunions, etc), apart de llevar 4 taules, fa que siga més incomode estudiar i que hi haja menys espai, i cada vegada més demanda.

Anònim ha dit...

A Fermín se li dona el guardó xq intenta que no espeguen tradicions e les festes de la MAre de Deu, i millor que se li done a ell q no pas al gú que proposarà el PP, xq seria algun cosí, o fill o nebot de VR, o algun regidor.
EL tema dels arbres de carrer ALbalat... com tota la politica del PP es bassa en lo mateix,portar la contraria a tot el fera , o possara el PSOE, i no sap fer res mes, es limiten a fer el contrari, xro no a aportar res diferent.
si perdona una aula de estudi de fins els 3:30 del matí, i perq no amplies el horari de la biblioteca durant tot l'any, no tindría mes sentit, la festa de sant ANtoni?? que ha millorat???teu dic xq he participat i com la de tots els anys, sols que ara l'eixida era de la calandria, la super cavalgata, per a molts impresionant x a altres coses soltes sense sentit, i les juventudes del PP protagonistes.. faltava la caço de AMO A LAURA!!!!
Arreglar el trafic del carrer Albalat???no vius per aci veritat??xq d'arreglar res, i li han fet un gran regal a la fallera Major!!! perq no pensen mes en el cap i es gasten eixos diners en la disparà del dia de sant Josep, o en habilitar algun lloc x als fallers quan ens tanquen els casals, o en alguna subencio x a la resta de les falles???
Quanta rao te el anonim que diu q es conformeu en poc!!!!

Anònim ha dit...

LA IGNORÀNCIA ÉS MASSA ATREVIDA

-TEMA JOAN F.TERUEL: Faça el favor el senyor anònim d'anar a l'ajuntament i demanar una còpia de l'acta del plenari del guardó d'honor i vorà què ha fet esta personalitat local.

-TEMA REGAL FALLERA MAJOR: Pense que poca disparà van a tirar quan el "bon regal" del que parlen es un joc de pintes amb l'escut local. "Un bon regal" es diu pel detall que han tingut, no per tindre un gran valor econòmic (sí simbòlic).

-TEMA SALA D'ESTUDI: Està clar, el que fa falta és una reforma a la biblioteca, eliminar la sala de premsa i posar bones taules com a les facultats amb llum a tot ixe espai i al primer pis.

-SANT BLAI GLORIÓS...ENDUS-TE LA TOS!

Anònim ha dit...

Una proposta gamieters... ja que no és precís posar "anònim", podriem posar algun nom quan escribim comentaris al blog, més que res perque resulta complicat seguir les rèpliques...

Jo, pa santes, la Visanteta...
que dic?!?... a ella no, al seu virgo...
Ke Santa Barbera mos pille confesats, ens lliure de tronaes i maldecaps
(me l'akave d'inventar)

Anònim ha dit...

A ta mare l'han vista
al barranc de l'Assut,
que es menjava una coca,
que li xorrava el suc...

(per que esta versió no és la ke me ve al cap, gamieta? per queeeee?)

Anònim ha dit...

A mi no m ´agrada com ho estan fent el pp, començant pels sous desorvitats ja que ser el batlle d´un poble deu ser un honor i no per enriquirse i tingent en conter que l´ajuntament no te maquines de fer diners, aixo es recurta d´algun lloc, si treballa el senyor Vr amb dedicassió exclusiva 24h, per la nostra vila, es pot fer una estancia dins l´ajuntament i aixi treballar 24h per nosaltres.

en cuant a:

1- La sala d´estudi es ta bé, pero tenim un biblioteca, només deurien de fer ampliació dels horaris.

2- La circulacíó reconec que hi han carrers que s´ha fet el canvi com calia, pero trove una tonteria que no puga agafar un troç del carrer valencia per tirar pel carrer jovellanos.

3- Ni tots som boueros ni tots els algemesinencs som fallers, i mes si es paga amb diners de tots. Encara que aixo no vol dir que no els fiquen facilitats per fer la festa.

4- Ni aní, ni ho vaig vore, no puc dir res.

5- Es una festa per als xiquets, hi ha que ferho bonic, pero crec que els reis venen amb camells i no amb helicopter (cuants € ens haura costat la borma?)

Ademes dels conters i projectes del ajuntament que ja no estaven clars amb el Psoe amb el PP ni et conte.

Anònim ha dit...

Recorde que el Psoe quan estava a l'alcaldia ja va tallar els arbres de no recorde quin carrer i ningú va dir res...collons, els ditxosos arbres si donaran que parlar redeu....i un apunt, resulta ser que un policia local (conductor de l'helicòpter reial) del nostre poble és aficionat a pilotar helocòpters i per mediació seua els reis han arrivat d'aquesta manera, i a un preu més que raonable...això de que facen el que facen mal...si tallen els arbres mal, si obrin la sala d'estudi mal...si els reis arriven en helicòpter i fan la cabalcada distinta mal...el psoe no feia res mal? no, per una raó, feia anys que no feia RES

Anònim ha dit...

yo crec q el PP esta fent-ho de categoria, jo en una ocasio vaig nesesitar l´ajuda del ajuntament d´algemesi en el cual el seu cap era el emili este del soe q ademes es diputat el golondro este bueno gregor de apellido per a mes senyes pues el xicon encara estic esperant a que em tire un cable menos mal q la meua familia en recolça en tot aixina q estic de lo mes content q el gorromino este ara estiga tame un rato amargat ell i tota la cupula sosialista q esta mes fotuda q la del mercat

Anònim ha dit...

VOTA PARTIDO POPULAR
VOTA A MARIANO RAJOY PP
ESPANYA NESISTA UN CAMBI COM NESESITABA ALGEMESI PP

PP PP PP PP PP PP PP PP PP PP PP

Anònim ha dit...

O RLY?

Vaja, si votant al PP un té el teu nivell d'ortografia em lleve un pes de de damunt.

Per cada vot al PP un xiquet valencià suspén en l'escola. Apadrina un xiquet valencià!

Anònim ha dit...

Espanya ens enganya i ens furta, per no parlar dels del PP que malbaraten els nostres Cales.

vota PP tinc mes trellat i llegeix mes prempsa per favor