dimarts, 22 de gener del 2008

Convocada una manifestació de GPSes a Algemesí


La Unió General de GPSes (UGG) ha decidit convocar una manifestació davant les portes de l'Ajuntament per a criticar els últims canvis en la direcció dels carrers d'Algemesí, que es poden llegir en la web municipal. Aquest col·lectiu de dispositius electrònics dirigirà les seues crítiques a les últimes actuacions de la regidora, Quini Giner, que es veu que no té clares les coses i cada mes fa un canvi de dirrecció en algún carrer del poble.

El representant dels GPSes, el senyor TomTom, ha manifestat que no estan en contra d'una ordenació del trànsit coherent, sinó dels continus canvis que fan i que provoquen que no es puguen aclarir a l'hora de fer rutes. "Estem molt marejats, ara per ací si que podem anar, ara ja no, ara torna a ser que si; és molta pressió per a nosaltres que tenim que calcular tantes rutes diàries en la nostra feina; de fet ja hi ha més d'un GPS del nostre sindicat que ha demanat la baixa per estrès laboral" ha manifestat el senyor Tomtom. Des de la UGG han valorat positivament l'interès de la senyora Giner per solucionar els problemes d'embussos del trànsit d'Algemesí; el senyor Tomtom ho ha expressat així: "que faça els canvis que crega millors, però que els faça tots d'una".

8 comentaris:

Anònim ha dit...

En el canvi del carrer Sant Donís ja te sentit lo que se va fer en estiu del carrer Valencia. Ara sí que servirà per descongestionar en part el carrer Albalat al donar-li una eixida cap a la resta del poble prou abans que la que tenia abans.

La del carrer Figueres també sembla prou lógica, encara que potser deurien ser un poc més previsors per a evitar que torne a passar lo mateix que abans (recordem que el PSOE va canviar eixe tram perque molta gent el gastava per a creuar el poble massa ràpidament).

Anònim ha dit...

Jajajajajaja Fantàstic article!!!

Si voleu vore com van les obres de la cúpula del mercat, us he fet uan foto...

http://www.uploadfilesystem.com/archivos/08/01/22/tn_Elw20498.jpg

Anònim ha dit...

es que ja ves son uns pesats... ara es alfinal del carre de l'aigua potable, on està la pizzeria i la carniseria dels moros, que ha canviat de sentit, jo latre dia entre per ahi tot feliç i menos mal que no me va vore ningun policia..

Anònim ha dit...

Sincerament crec q tots els canvis stan prou ben fets... digau el q digau.. sobre tot el del carrer san donis

Anònim ha dit...

TOTS ELS CANVIS DE SENTIT PERFECTES.... PERO S'HAURIEN D'HAVER FET TOTS A L'HORA....

Anònim ha dit...

********************************************************************************************************************PLENARI DE DESEMBRE PUJAT A LA INTERNET. L'AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ HA PENJAT AL SEU PORTAL OFICIAL www.algemesi.es EL VÍDEO DEL PLENARI DEL MES DE DESEMBRE.
Toca, almenys sabem que llig Gamieta qui ha de llegir-lo.*******************************************************************************************************

Anònim ha dit...

Enhorabona a l'Alcalde i al Regidor de comunicació, pareix q la meua veu ha sigut escoltada.

Gràcies i ... Ben fet!

Seria perfecte si pujareu també els informatius de bercaTV.

Anònim ha dit...

Ara nomes fa falta que s'enrecorde dels ciutadans que l'esperen O_o